Wi-Fi Hotspot je prvenstveno tu da bi vas povezao. Omogućava vama i vašim putnicima povezivanje na internet preko snažne 3G hotspot točke u autu. To znači da se mogu povezati do 8 uređaja kako biste ostali u dodiru s poslom, životom i zabavom dok ste u pokretu.

Pouzdanost internet veze je povećana povezivanjem na lokalnu 3G mrežu pomoću snažne vanjske antene vozila, u odnosu na povezivanje preko pametnog telefona.
Ubacite podatkovnu SIM karticu u čitač kartica u vašem Land Rover-u i uključite Wi-Fi Hotspot preko zaslona na dodir. Tada je poslan podatkovni signal od lokalne 3G mreže preko vaše krovne antene. Ovo omogućava jaču podatkovnu vezu jer je blokirajući učinak tradicionalno povezan s metalnon strukturom karoserije smanjen.

Kada je 3G hotspot aktivan možete povezati vaš pametni telefon ili tablet koristeći funkcije povezivanja uređaja.

Za pomoć oko podešavanja vaše Hotspot točke molimo vas obratite se vašem prodavatelju.

Ovisno o pružaocu mobilnih usluga i vrsti ugovora koji imate, možda ćete biti u mogućnosti koristiti podatke preko ugovora od vašeg mobilnog telefona koji već imate. Neki pružaoci usluga nude podjeljeni ugovor, gdje možete dobiti dodatnu SIM karticu za vaš Wi-Fi Hotspot i spojiti je na vaš podjeljeni ugovor. To znači da vaša Wi-Fi Hotspot točka i mobilni telefon koriste podatke podjeljenog odobrenja i da ćete dobiti jedan račun.

Wi-Fi Hotspot može biti odabran samo kod vozilima opremljenim s Connect značajkom.

Na raspolaganju su vam dvije veličine SIM kartica, ovisno o odabranom InControl Infotainment sustavu:

- Za Touch, trebate 2FF SIM karticu (Mini SIM)
- Za Touch Pro, trebate 3FF SIM karticu (Micro SIM)

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili pogonskoj skupini. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.