PUNJENJE ELEKTRIČNIH I ELEKTRIČNIH HIBRIDNIH (PHEV) VOZILA

PUNJENJE ELEKTRIČNIH I ELEKTRIČNIH HIBRIDNIH (PHEV) VOZILA

KOD KUĆE JE NAJLJEPŠE

Preporučujemo da većinu punjenja obavljate iz udobnosti doma jer je to obično najjeftiniji i najpraktičniji način punjenja – jednostavan poput stavljanja vašeg mobitela na punjenje.

UBRZAJTE VRIJEME UZ KUĆNI PUNJAČ

UBRZAJTE VRIJEME UZ KUĆNI PUNJAČ

Najbrži način punjenja kod kuće je s profesionalno postavljenim kućnim punjačem. Vaš lokalni Ovlašteni prodavač može vam pomoći pronaći preporučene dobavljače kućnih punjača u vašem području.
SIGURNO ZA PUNJENJE, BEZ OBZIRA NA VREMENSKE PRILIKE

SIGURNO ZA PUNJENJE, BEZ OBZIRA NA VREMENSKE PRILIKE

Naši preporučeni kućni punjači su sigurni za korištenje u svim vremenskim prilikama. Bez obzira pada li kiša ili sija sunce, uvijek ćete biti spremni za električni pogon.

PUNJENJE DALEKO OD DOMA

SVUGDJE PRATITE NAPREDAK PUNJENJA

VREMENA PUNJENJA

Naše količine za brze DC punionice – koje se obično nalaze na benzinskim postajama na autocestama i glavnim cestama – iskazuju se do 80%. To je zato što se brzina punjenja značajno usporava iznad 80% kako bi se zaštitila baterija i optimizirao njezin vijek trajanja.

Vehicle AC kućno i javno punjenje (7 kW) 0 – 100% Brzo DC punjenje 0 – 80% DC punjenje (vršno)
Range Rover Electric Treba potvrditi Treba potvrditi 350 kW
Električni hibrid Range Rover Od 5 sati2 Manje od 40 minuta2 43 kW
Sportski električni hibrid Range Rover Od 5 sati2 Manje od 40 minuta2 43 kW
Električni hibrid Range Rover Velar Od 2 sata i 30 minuta2 30 minuta2 35 kW
Novi Električni hibrid Range Rover Evoque Od 2 sata i 12 minuta2 30 minuta2 32 kW
Električni hibrid Discovery Sport Od 2 sata i 12 minuta2 30 minuta2 32 kW
Električni hibrid Defender Od 2 sata i 30 minuta2 30 minuta2 40 kW

NASTAVITE ISTRAŽIVATI ELEKTRIČNA I ELEKTRIČNA HIBRIDNA VOZILA

UGRADNJA KUĆNIH PUNJAČA

UGRADNJA KUĆNIH PUNJAČA

Profesionalno ugrađena kućna punionica je najlakši i najpraktičniji način da svaki dan počnete s napunjenim automobilom.
PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

Punjenje na odredištu je izvrstan način za pravovremenu nadopunu daleko od kuće. Saznajte gdje to učiniti i kako platiti.

1InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ovisne su o tržištu - provjerite dostupnost na lokalnom tržištu i cjelokupne uvjete kod svojeg Ovlaštenog prodavača. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama.
2Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2 Brojke koje prikazuju emisije CO i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korištenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada se može primijeniti ispravan porezni postupak.
3Kabel za električna vozila dostupan je samo na određenim tržištima. Obratite se svojem lokalnom Ovlaštenom prodavaču.