JAMSTVO

Zaštita sigurnosti za vaš Land Rover

Prvih pet godina (ili 150.000 km, već prema tome što nastupi ranije)* nakon kupnje vašega Land Rovera, uživat ćete u svim prednostima sveobuhvatnog jamstva proizvođača.  Ako neki dio treba popraviti ili zamijeniti zbog greške u proizvodnji, potrebni radovi bit će izvršeni besplatno uz upotrebu originalnih dijelova Land Rover kod Ovlaštenog prodavača Land Rover. Za više informacija o jamstvu, molimo vas da se obratite lokalnom ovlaštenom prodavaču. * Primjenjuje se od primopredaje vozila ili prve registracije 1. srpnja 2023., već prema tome što nastupi ranije.


Dijelovi i dodatna oprema

Jamstvo Ako neki dio treba popraviti ili zamijeniti, sve za to potrebne radove izvršit će besplatno Ovlašteni prodavač Land Rover nakon isteka ovoga jamstva. Ovo jamstvo pokriva sve originalne dijelove ili dodatnu opremu kupljene od Ovlaštenog prodavača Land Rover.


Dodatna oprema ugrađena u novo vozilo

Ako je Ovlašteni prodavač Land Rover opremio vaše novo vozilo originalnom dodatnom opremom Land Rover, ti će dijelovi podlijegati istim uvjetima i jamstvenom roku kao i jamstvo proizvođača. Vozilo se smatra „novim" u roku od mjesec dana od datuma kupnje ili je prešlo stotinu milja ili manje, ovisno o tome što je u tom trenutku primjenjivo.


Odredbe i uvjeti

Svi dijelovi i dodatna oprema naših vozila udovoljavaju visokim standardima koje Land Rover postavlja za sigurnost i pouzdanost svakog vozila. Zbog toga toplo preporučujemo da svoje vozilo opremate samo originalnim dijelovima i dodatnom opremom Land Rover. Land Rover nije testirao i odobrio ostale dijelove i dodatnu opremu vozila. Stoga ne možemo procijeniti kvalitetu tih dijelova. Jamstvo ne pokriva štetu uzrokovanu dijelovima ili dodatnom opremom vozila koji nisu originalni dijelovi Land Rover.


Jamstvo na boju

Ako treba obnoviti neku površinu boje, sve za to potrebne radove izvršit će besplatno Ovlašteni prodavač Land Rover nakon isteka ovoga jamstva. Rok ovoga jamstva pokriva razdoblje od tri godine a vrijedi od dana kada ste preuzeli svoj novi Land Rover, bez obzira na kilometražu.


Jamstvo protiv korozije

Ako je bilo koji dio karoserije vašega Land Rovera korodirao ili zahrđao, zahvaćene dijelove će besplatno popraviti ili zamijeniti ovlašteni prodavač Land Rover. Rok jamstva pokriva razdoblje od šest godina od dana kada preuzmete svoj novi Land Rover, bez obzira na kilometražu, pa čak i u slučaju promjene vlasništva.


Pomoć na cesti

Pomoć na cesti Land Rover je sveobuhvatan program pomoći na cesti za prve tri godine od prve registracije. Taj program vam nudi pouzdanu podršku u hitnim slučajevima tijekom vožnje, kao primjerice zbog tehničkog kvara, nesreća ili manjih problema kao što su probušene gume.  Bez obzira na problem, uvijek možete računati na našu pomoć na cesti. U svakoj situaciji i na svakom mjestu. Ovlašteni tehničar Land Rover obično može riješiti većinu problema na licu mjesta. Ako to nije moguće, odvest ćemo vaše vozilo do ovlaštenog prodavača Land Rover i pobrinuti se za vašu mobilnost. Ako je to potrebno, naravno da ćemo platiti i vaš hotelski smještaj.* Za više informacija pogledajte Vodič za jamstveni servis ili se obratite Ovlaštenom prodavaču Land Rover. *Mjerodavni su uvjeti za Pomoć na cesti.