DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Uz svestrani SUV dizajniran za obiteljski život, vaša otkrića nikada ne prestaju. Stvoren spreman za pustolovinu s nizom praktičnih dodataka.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Dizajniran za svestranost i spreman za obiteljske pustolovine.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Plutajući 11,4-inčni zakrivljeni stakleni dodirni zaslon Pivi Pro¹ prepun je funkcija za informiranje i zabavu. Discovery Sport je tu za sve vaše pustolovine.

PIONEERING INNOVATION

ELEKTRIFICIRANA UČINKOVITOST

Odvezite više od 90 posto prosječnih svakodnevnih putovanja samo u EV načinu rada9. Plug-in električni hibrid (PHEV) pruža potpuno električnu vožnju s nultom emisijom iz ispušne cijevi, s certificiranim dometom do 61 km ††.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

NADAHNUĆE

Uz stručnu konfiguraciju naših dizajnera, te prilagodbe izražavaju savršenu uravnoteženost svestranosti i sposobnosti, spremnu za vaš odabir i narudžbu.

INSPIRATION

IZBOR MODELA

Odaberite između tri pouzdana modela za sljedeću obiteljsku pustolovinu.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Vrhunac prostranosti, udobnosti i odvažnosti.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

ISTRAŽITE DISCOVERY SPORT

FLEKSIBILNOST I POVEZANOST
PROSTOR ZA PUSTOLOVINU
NEOMETAN POGLED
ČISTI ZRAK

**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, između ostalog starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

1Za Connected Navigation je potrebna daljnja pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.[
2Samo kompatibilni pametni telefoni. Ovisno o tržišnoj mobilnoj mreži, signalu i korisničkom računu. Potrebni su mobilni podaci ili Wi-Fi veza. Sustav bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) podložan je suglasnosti vozača te mrežnoj vezi i dostupnosti na tržištu.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

Molimo imajte na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne značajke također se mogu razlikovati ovisno o varijanti motora i prijenosu.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.