RANGE ROVER SPORT SATIN EDITION

RANGE ROVER SPORT SATIN EDITION

Snažne električne performanse, inženjerski projektirane za svaki izazov. Naši Električni hibridi nude optimiziranu učinkovitost i prošireni domet potpuno električne (EV) vožnje.
 

IZBOR MODELA

Utjelovljenje luksuza sportskog SUV-a. Odaberite između četiri izražajna modela kako biste započeli svoje putovanje.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Vrhunski spoj snage, inovativnosti i dinamičnosti.
OBAVIJESTITE ME
„Snažan, dinamičan, moderan, sofisticiran... i još mnogo toga”
Eric Brain, Urednik, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Od performansi usredotočenih na cestu i svjetski poznate sposobnosti za sve terene, mnoštvo je uzbudljivih i inovativnih tehnologija zbog kojih je Range Rover Sport definicija sportskog luksuza.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

PAKET STEALTH

Istaknite tamnu stranu Range Rovera Sport. Carpathian siva vanjština omotana u Satensku zaštitnu foliju s crnim naglascima.

ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRICIRANE IZVEDBE

Uz certificiran električni domet do 122 km*2 i brzo punjenje istosmjernom strujom, plug-in električni hibrid s produljenim dometom (PHEV) nudi moćne i unaprijeđene performanse.

ELECTRIC HYBRID

INSPIRACIJA

Uz stručnu konfiguraciju naših dizajnera, te prilagodbe izražavaju savršenu uravnoteženost sportskih performansi i profinjenosti, a spremne su za vaš odabir i narudžbu.

INSPIRIRANA DIZAJNOM RANGE ROVERA

INSTINKTIVAN, UPEČATLJIV, BESKOMPROMISAN

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

Satenski završni sloj

Neka vas vide u novom svjetlu. Satenska zaštitna folija Range Rovera Sport raspršuje svjetlost na svojoj površini čime se stvara izražajna satenska završna obrada, istovremeno pružajući zaštitni sloj. Dostupno u šest boja vanjštine.

IZAZOV NA PRELJEVU BRANE

Pogledajte kako se novi Range Rover Sport i kaskaderska vozačica Jessica Hawkins nose s preljevom islandske brane Kárahnjúkar. Zajednički se suočavaju s ledom, stijenama i vodom. Velikom vodom.
IZAZOV NA PRELJEVU BRANE

ISTRAŽITE 

SAMOZATAJAN I MOĆAN

SNAGA I ELEGANCIJA

Bez suvišnih detalja, Range Rover Sport usredotočen je na snagu, performanse i okretnost. 
POJAČANE PERFORMANSE

POJAČANE PERFORMANSE

Instinktivna vožnja s fokusiranom on-road dinamikom i smirenošću bez napora.
SPORTSKI LUKSUZ

SPORTSKI LUKSUZ

Kombinacija dinamične sportske osobnosti i očekivane jedinstvene profinjenosti.
INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

Istinski suvremen luksuz s najnovijim tehnologijama za udobnost i praktičnost.

Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Očekivani stvarni domet do 96 km.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.

Prikazani model SV uključuje vanjsku boju Carbon brončanu mat, koja je sada u potpunosti dodijeljena i više nije dostupna. Molimo vas da se za trenutačnu dostupnost obratite svom lokalnom prodavaču.