ISTRAŽITE

NOVI RANGE ROVER SPORT

<h3><b>ISTRAŽITE</h3></b>
<h1>NOVI RANGE ROVER SPORT</h1>
Range Rover Sport L461 22MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
Range Rover Sport side view.

MINIMALISTIČKI DIZAJN

Zategnute površine karoserije odišu snagom i performansama, dok suvremena prednja svjetla, maska hladnjaka i skulptorski oblikovani donji odbojnik odišu samopouzdanjem i stavom. Neprekinuta grafika stražnjih svjetala naglašava posebnost stražnjeg dijela.

MOĆAN STAV

Impozantan stav Range Rovera Sport na cesti proizlazi iz njegova mišićavog izgleda, upečatljivih proporcija i kratkih prevjesa. 23-inčni naplatci dostupni su s nizom završnih slojeva. Profil vozila je jedinstven.

EKSKLUZIVNI DETALJI

Range Rover Sport Dynamic donosi prepoznatljive dizajnerske detalje. Odlikuje se detaljima Satenski Burnished Copper, jedinstvenim donjim odbojnicima i Mat Graphite natpisima, čime se naglašava stav i prisutnost.
STEALTH AND POWER

SUVREMENI MATERIJALI

Ponovno osmišljavanje koncepta održivog modernog luksuza nudi suvremene tehničke materijale uključujući opcijski lagani UltrafabricsTM, bez ustupaka za kvalitetu ili performanse.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

NOVI ŠAMPION PERFORMANSI

SV EDITION ONE isporučuje vrhunsku snagu iz njegova posebno podešenog blago hibridnog motora Twin-Turbo od 635 KS koji koristi inovativni sustav ovjesa 6D Dynamics. Iznimno lagani 23-inčni naplatci Carbon Fibre i kočioni diskovi Carbon Ceramic oslobađaju istinski dinamički potencijal našeg tehnološki najnaprednijeg Range Rovera Sport.
ISTRAŽITE OVAJ MODEL

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Kombinacija novih razina performansi i stručnosti za sve terene. Niz odlika sposobnosti pruža naglašen odziv na cesti, višu razinu upravljanja i okretnosti.
ZRAČNI OVJES DYNAMIC

ZRAČNI OVJES DYNAMIC

Podesivi zračni ovjes Dynamic ugrađen je u svaki Range Rover Sport i preventivno priprema vozilo za cestu ispred njega upotrebom navigacijskih podataka i zračnih opruga promjenjivog volumena za bolji odziv i staloženo upravljanje.
VEKTORSKA RASPODJELA MOMENTA

VEKTORSKA RASPODJELA MOMENTA

Vektorska raspodjela momenta kočenja pruža odzivno, nadzirano skretanje i upravljanje čak i u najzahtjevnijim krivinama. Elektronički diferencijal i kočioni sustav vozila prilikom skretanja stalno uravnotežuju raspodjelu okretnog momenta motora između četiri kotača.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Na najmanju moguću mjeru smanjuje neželjene pokrete vozila kao što je naginjanje u krivinama ili zanošenje pri snažnom kočenju, jer prati više od 100 parametara do 500 puta u sekundi radi preciznog određivanja potrebnog odziva.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

Sustav Dynamic Launch1 optimizira ponašanje pri mijenjanju stupnjeva prijenosa, a isporučuje najveći mogući okretni moment za povećano pravocrtno ubrzanje vozila. Jedinstveno za Range Rover Sport.

ELEKTRIČNI HIBRID

Uz uzbudljive performanse i učinkovitost, jedan je od nekolicine koji nude brzo punjenje istosmjernom električnom energijom od 50 kW. Plug-in električni hibrid (PHEV) s povećanim dometom Range Rover Sport može se napuniti do 80 posto za manje od sat vremena. Uz 3,0-litreni šest-cilindarski benzinski motor Ingenium, 160 kW, i nekoliko načina vožnje.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

115 KM

prema WLTP-u Očekivani stvarni domet do 96 km.

CO2 EMISIJE (OD)

15 g/km*

Nula ispušnih emisija u EV načinu rada.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

<60 MINUTA**

Napunite do 80 posto za manje od sat vremena pomoću brzog punjenja istosmjernom električnom energijom.

VRIJEME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

5 SATI**

Do 100 upotrebom kućnog punjača od 7 kW izmjenične električne energije.

SPORTSKI LUKSUZ

AKTIVNO PONIŠTAVANJE BUKE

Usredotočite se na užitak putovanja. Nova generacija Aktivnog poništavanja buke filtrira sve neželjene zvukove upotrebom mreže napredne audio tehnologije kao dio opcijskog sustava MeridianTM Signature Sound System*.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

AMAZON ALEXA

Zatražite od Alexe3 da reproducira glazbu, uputi telefonski poziv ili kontrolira pametne kućne uređaje, a sve to dok ste usredotočeni na vožnju. Možete čak komunicirati sa svojim Range Roverom Sport iz udobnosti svojega doma pomoću aplikacije Land Rover Remote.
ZABAVA NA STRAŽNJIM SJEDALIMA

ZABAVA NA STRAŽNJIM SJEDALIMA

Putnici mogu gledati filmove ili spojiti konzolu da bi se zabavljali tijekom putovanja. Dva zaslona visoke rezolucije od 11,4 inča nude zrcaljenje zaslona i povezivanje uređaja putem HDMI-a.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Internetski paket pruža neprimjetnu povezanost s pristupom ugrađenim aplikacijama kao što su Amazon Alexa i Spotify. Sustav bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) održava ažurnost vašega vozila.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Bežično punjenje omogućava vam punjenje kompatibilnih pametnih telefona i smanjivanje nereda u kabini na najmanju moguću mjeru.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku od niza značajki osmišljenih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja, s mnogim inovativnim tehnologijama koje su dostupne za poboljšanje vašeg doživljaja vožnje.

DIGITALNA LED PREDNJA SVJETLA

Digitalna LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL) pružaju poboljšanu vidljivost u noćnim vožnjama s dometom do 500 m. Svako prednje svjetlo sadrži 1,3 milijuna Digitalnih mikrozrcalnih uređaja dok prilagodljivo osvjetljenje koristi navigacijske podatke za preventivno praćenje ceste sprijeda.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

JEDINSTVENE SPOSOBNOSTI

TERRAIN RESPONSE

S mogućnošću odabira sedam načina terenske vožnje, Range Rover Sport može prilagoditi odziv sustava motora, mjenjačke kutije, diferencijala i podvozja vašega vozila upotrebom tehnologije Terrain Response 2. Mogućnost konfiguracije tehnologije Terrain Response omogućava vam da individualizirate svoje postavke sustava za terensku vožnju.
KONTROLA U TERENSKOJ VOŽNJI

KONTROLA U TERENSKOJ VOŽNJI

Postavite i održavajte stabilnu brzinu u izazovnim uvjetima kao što su blato, mokra trava, led, snijeg i neasfaltirane ceste. U svijetu prvi Prilagodljivi tempomat za terensku vožnju osjeća teren, automatski kontrolirajući brzinu vozila za optimalnu kontrolu dok održava željene razine udobnosti.
PROLAZAK KROZ VODU

PROLAZAK KROZ VODU

Range Rover Sport može prolaziti kroz vodu dubine do 900 mm**. 3D Surround kamera sa sustavom Wade Sensing obavještava vas ako se razina vode približava najvećoj dubini vozila. Ovaj nadzorni sustav pruža informacije u stvarnom vremenu radi veće preglednosti pri slaboj vidljivosti.

PRILAGOĐENA INDIVIDUALIZACIJA

Prilagodite Range Rover Sport svojim željama odabirom modela, motora i paketa specifikacija.

SV EDITION ONE

PRILAGOĐEN ILI SPREMAN ZA NARUDŽBU

Odaberite model, motor i paket specifikacija prije individualizacije vašega vozila kroz odabir boja, naplataka i opcija unutrašnjosti.

NAMIJENJENO VAMA

Niz opcijskih paketa i dodatne opreme. Izbor boja, naplataka i opcija krova. Kada kažemo da je ovo vaš Range Rover Sport, to i mislimo.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER SPORT

MODELI RANGE ROVER SPORT

Pogledajte cijeli raspon modela.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Zadivljujuć, dinamičan i izražajan.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.

*Pogledajte količine prema WLTP-u.

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

**Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući: starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

Ugrađen kao standard uz Range Rover Sport SV EDITION ONE
*
Uvijek provjerite rutu i izlaz prije prolaska kroz vodu.

1Nije dostupan uz plug-in električni hibrid.
2Istraživanje Texcell, proveo i rezultate dostavio Panasonic 2020.
3Amazon Alexa i vještine Land Rover Remote primjenjive su samo na određenim tržištima.
4Prikaz nije prijenos uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost na lokalnom tržištu i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i povezani logotipovi su žigovi tvrtke Amazon.com, Inc. Ili njezinih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

Apple CarPlay® je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc.

Android AutoTM je žig društva Google LLC.

App Store je žig društva Apple Inc.

Trgovina Google Play je žig društva Google LLC.

MeridianTM je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.