SPONZORSTVO

OTKRIJTE ZAJEDNIČKE VRIJEDNOSTI U SRCU SPONZORSTVA LAND ROVERA

ISTRAŽITE SPONZORSTVA
<h2>SPONZORSTVA I PARTNERSTVA</h2>
RAGBI
Land Roverovo sponzoriranje ragbija, od njegovih najnižih do elitnih kategorija, inspirirano je zajedničkim vrijednostima integriteta, ponosa i stava. Nezaustavljiva sila bacanja, muškarci i žene koji se bave ovim sportom inspiriraju nas s pokazanom posvećenošću i sposobnošću.
DOZNAJTE VIŠE
INVICTUS IGRE
Kombinacija unutrašnje i vanjske snage pokreće natjecatelje Invictus igara na njihovom putu oporavka. Kontinuirano nadahnjujući svojom sposobnošću prevladavanja nevjerojatnih nedaća, natjecatelji Invictusa služe kao stalni podsjetnik na ono što se može postići kada težimo ići više i dalje.
DOZNAJTE VIŠE
JAHANJE
U središtu jahačkih zbivanja više od 30 godina, uključenost Land Rovera proizlazi iz priznanja vrijednosti koje dijelimo sa sportom. Sa željom da idu više i dalje u svemu što rade, ove sportaši i sportašice ne može ništa zaustaviti na putu prema izvrsnosti.
DOZNAJTE VIŠE
HUMANITARNA POMOĆ I KONZERVACIJA
Land Rover je ponosan partner s brojnim organizacijama koje rade da pomognu ljudima i okolini na inovativne načine. Od radova na očuvanju života do pionirskih istraživačkih ekspedicija, ove su organizacije izabrane zbog svojih napora u stvaranju promjena, što će pozitivno utjecati na ljude i planet godinama.
DOZNAJTE VIŠE
AVANTURA
Avanturistički partneri Land Rovera imaju urođenu želju za pomicanjem granica istraživanja. Uz sposobnost naših vozila u kombinaciji s njihovom strašću prema avanturama, pomažemo im da što više istraže svoj svijet.
DOZNAJTE VIŠE
JEDRENJE
Jedrenje je po svojoj prirodi naporno i nepredvidivo. Natjecanje na najvišoj razini zahtjeva više nego samo nepokolebljive snage i vještina - vrhunska tehnologija također igra ključnu ulogu. Sudjelovanje Land Rovera u jedrenju nadahnuto je mogućnošću u ovom zahtjevnom okruženju da istraži potencijale naprednih tehnologija kako bi našim kupcima pomogli da poboljšaju svoj svijet.
DOZNAJTE VIŠE
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
KONTAKTIRAJTE NAS
Kontaktirajte nas za Land Rover pomoć ili opće upite
PRONAĐITE TRGOVCA
Pronađite Land Rover trgovca u vašoj blizini
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika