SPONZORSTVO

OTKRIJTE ZAJEDNIČKE VRIJEDNOSTI U SRCU SPONZORSTVA LAND ROVERA
SPONZORSTVO

SPONZORSTVA I PARTNERSTVA

PRVENSTVA, WIMBLEDON 2024.

PRVENSTVA, WIMBLEDON 2024.

Range Rover je ponosan na partnerstvo s Prvenstvom u Wimbledonu, spojem naše zajedničke strasti za profinjenošću i održivošću.
RAGBI

RAGBI

Land Roverovo sponzoriranje ragbija, od njegovih najnižih do elitnih kategorija, inspirirano je zajedničkim vrijednostima integriteta, ponosa i stava. Nezaustavljiva sila bacanja, muškarci i žene koji se bave ovim sportom inspiriraju nas s pokazanom posvećenošću i sposobnošću.
INVICTUS IGRE

INVICTUS IGRE

Kombinacija unutrašnje i vanjske snage pokreće natjecatelje Invictus igara na njihovom putu oporavka. Kontinuirano nadahnjujući svojom sposobnošću prevladavanja nevjerojatnih nedaća, natjecatelji Invictusa služe kao stalni podsjetnik na ono što se može postići kada težimo ići više i dalje.
JAHANJE

JAHANJE

U središtu jahačkih zbivanja više od 30 godina, uključenost Land Rovera proizlazi iz priznanja vrijednosti koje dijelimo sa sportom. Sa željom da idu više i dalje u svemu što rade, ove sportaši i sportašice ne može ništa zaustaviti na putu prema izvrsnosti.
HUMANITARNA POMOĆ I KONZERVACIJA

HUMANITARNA POMOĆ I KONZERVACIJA

Land Rover je ponosan partner s brojnim organizacijama koje rade da pomognu ljudima i okolini na inovativne načine. Od radova na očuvanju života do pionirskih istraživačkih ekspedicija, ove su organizacije izabrane zbog svojih napora u stvaranju promjena, što će pozitivno utjecati na ljude i planet godinama.
AVANTURA

AVANTURA

Avanturistički partneri Land Rovera imaju urođenu želju za pomicanjem granica istraživanja. Uz sposobnost naših vozila u kombinaciji s njihovom strašću prema avanturama, pomažemo im da što više istraže svoj svijet.
JEDRENJE

JEDRENJE

Jedrenje je po svojoj prirodi naporno i nepredvidivo. Natjecanje na najvišoj razini zahtjeva više nego samo nepokolebljive snage i vještina - vrhunska tehnologija također igra ključnu ulogu. Sudjelovanje Land Rovera u jedrenju nadahnuto je mogućnošću u ovom zahtjevnom okruženju da istraži potencijale naprednih tehnologija kako bi našim kupcima pomogli da poboljšaju svoj svijet.