RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

DIZAJNIRAN I PROIZVEDEN U UJEDINJENOJ KRALJEVINI
Dostupna vozila: 2
Range Rover Velar
S D200 Diesel Mild Hybrid 1998cc 2024
2024 new  Range Rover Velar Santorini Black D200 Diesel Mild Hybrid S
Kilometraža
10 km
Motor
Dizel Mild hybrid (MHEV)
Snaga
150 bhp
Cijena
156,500 BAM
Range Rover Velar
S D200 Diesel Mild Hybrid 1998cc 2024
2024 new  Range Rover Velar Fuji White D200 Diesel Mild Hybrid S
Kilometraža
10 km
Motor
Dizel Mild hybrid (MHEV)
Snaga
150 bhp
Cijena
156,500 BAM
Uz pomno planiranje, s probranim i profinjenim elementima, dizajn Range Rover Velara je i privlačan i poželjan.
 
Range Rover Velar Sophisticated Elegance
„Utočište s upravljačem”
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Pokreće ga hibridna tehnologija, poboljšana najnovijim značajkama za dobrobit i potpuno povezani sustav za informiranje i zabavu. Range Rover Velar utjelovljuje našu viziju budućnosti s beskrompromisnim stavom prema inovacijama. Otkrijte tehnologiju vođenu dizajnom koja osnažuje inovacije.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

S certificiranim potpuno električnim dometom do 65 km**, plug-in electrični hibrid (PHEV) nudi učinkovitu vožnju bez napora i mogućnost punjenja od 0 do 80 posto za 30 minuta s brzim DC punjenjem.

Range Rover Velar Electrified Performance

NADAHNUĆE

Istražite Velar u našoj kolekciji stručno probranih vozila.

VRHUNSKI LUKSUZ

Na vrhuncu: utjelovljenje luksuza.

IZBOR MODELA

Odaberite između četiri izražajna modela kako biste započeli svoje putovanje.

AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Nepogrešiv izraz sofisticirane elegancije.
DIZAJNIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

ISTRAŽITE RANGE ROVER VELAR

MINIMALISTIČKI DIZAJN

MINIMALISTIČKI DIZAJN

Odraz suvremenosti. Očarava svojom jednostavnošću.
NAPREDNE TEHNOLOGIJE

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Tehnologija koja nadahnuje pouzdanošću unaprjeđuje svaku vožnju.
SUVREMENI LUKSUZ

SUVREMENI LUKSUZ

Napredna udobnost pruža još veću profinjenost Range Rovera.
ELEKTRIČNE PERFORMANSE

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

Fokusirana dinamika vožnje i uvjerljiv niz sposobnosti.

**Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, između ostalog starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

Molimo da imate na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne značajke također se mogu razlikovati ovisno o varijanti motora i prijenosu.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.