Za pustolovine ekstremnih razmjera. Najmoćniji Defender koji je ikada izrađen.

ODVAŽAN STAV

SVRHOVIT DIZAJN

Uživajte u ekstremnim performansama i jedinstvenim sposobnostima. Povećana visina i širi stav Defendera OCTA u vožnji nisu samo za pokazivanje.

NEUSPOREDIVA SNAGA

NAČINI VOŽNJE

Za najatraktivnije off-road iskustvo odaberite način rada OCTA, s jedinstvenom kalibracijom kočenja projektiranom za površine s rasprskavajućim šljunkom . Naš optimalno kalibrirani način rada Dynamic pruža unaprijeđenu cestovnu vožnju. Svaki način rada osvjetljava kabinu  jarko crvenom, transformirajući izgled zaslona za optimalan pregled snage, okretnog momenta i bočnih G-sila.

ZRAČNI OVJES 6D DYNAMIC

Novi zračni ovjes 6D Dynamics inteligentno reagira na stil vožnje, s hidrauličkim međupovezanim amortizerima i zračnim oprugama podesive visine. Ovaj u klasi najbolji sustav rezultira cestovnom vožnjom poput sportskog automobila i većom kontrolom na svakom terenu.
TWIN TURBO V8

TWIN TURBO V8

Trenutačan odziv, iznimne vozne karakteristike i veća učinkovitost goriva. Sustav blagog hibrida od 48 V unaprjeđuje motor V8 poboljšanim okretnim momentom i sprint performansama.
INTEGRATED POWER BRAKE

INTEGRATED POWER BRAKE

Ekstremne performanse zahtijevaju ekstremnu moć zaustavljanja. Opremljen kočionim pločicama, kliještima i kočionim diskovima specifičnima za Defender OCTA, novi sustav Integrated Power Brake smanjuje slabljenje sile kočenja.
AKTIVNI ISPUŠNI SUSTAV

AKTIVNI ISPUŠNI SUSTAV

Defender OCTA odlikuje se aktivnim ispušnim sustavom koji omogućuje optimalno upravljanje toplinom u načinu rada OCTA, a vozilu daje prepoznatljiv žestoki zvuk.

MAKSIMALNA SNAGA

635 KS

467 kW.

0 – 100 KM/H

4,0 SEKUNDI

0 – 100 km za 4,0 sekunde.

MAKSIMALNI OKRETNI MOMENT

750NM

5.855 o/min

CO2 EMISIJE (OD)

294G/KM

Smanjenje za 20 posto2.

OVLADAJTE SVAKIM TERENOM

Dokazano na ledu u Švedskoj, puzanju po stijenama u SAD-u i pijesku saharske pustinje*. Defender OCTA testiran je na više od milijun kilometara, a izdržao je više od 13.000 dodatnih testova kao jedini Defender koji je odvozio svaku ekstremnu stazu u Eastnoru.

PROLAZAK KROZ VODU

PROLAZAK KROZ VODU

Defender OCTA prolazi dublje od bilo kojeg Defendera dosad, s dubinom prolaska kroz vodu do jednog metra, što je dvostruko veća sposobnost od originalnog Defendera**.
OPTIMALNO DRŽANJE PODLOGE

OPTIMALNO DRŽANJE PODLOGE

Niz posebno razvijenih guma promjera 838 mm, najvećih koje su ikada montirane na Defender, uključujući gume za sva godišnja doba ili napredne kotače za sve terene.
TERENSKA VOŽNJA

TERENSKA VOŽNJA

Defender OCTA obećava neusporedivo napredovanje na bilo kojem terenu, s većim razmakom od tla i raspodjelom momenta.

MODERNI DIZAJN

SJEDALA BODY AND SOUL SEAT

Nova generacija automobilske vibro-akustične tehnologije pruža multi-senzorno audio iskustvo putem u industriji vodeće platforme SUBPACTM . Ovo vrhunsko sjedalo Body and Soul Seat (BASS) uključuje šest wellness programa. Nemojte samo slušati zvuk, već ga i osjetite.
DETALJI DYNAMIC

DETALJI DYNAMIC

Moderni detalji mogu se pronaći posvuda, poput mjenjača Moonlight Chrome i opcijskog završnog sloja Chopped Carbon Fibre1. Novi dizajn upravljača odlikuje se translucentnim rubno osvijetljenim tipkama za promjenu brzina.
INOVATIVNI MATERIJALI

INOVATIVNI MATERIJALI

Odaberite između četiri izražajne palete boja i suvremenih materijala, uključujući UltrafabricsTM PU ili Poluanilinsku kožu Svaka opcija ima jedinstvene značajke, kao što su grafički ukrasi i KvadratTM Steelcut koji je ekskluzivan uz Defender OCTA.

POKRENI IZDANJA

DEFENDER OCTA EDITION ONE

Izraz sposobnosti. S Faroe zelenom bojom, 20-inčnim kovanim naplatcima i detaljima Chopped Carbon Fibre .
PRONAĐITE PRODAVAČA

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI I SPECIFIKACIJE

MODELI I SPECIFIKACIJE

Pogledajte cijeli raspon modela i specifikacije.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Napunite ga, otputujte bilo gdje.

*Izazovna terenska vožnja zahtijeva punu obuku i iskustvo. Rizik od ozljede i oštećenja. Nikada ne vozite iznad svojih sposobnosti. Uvijek provjerite rutu, površinu, podlogu i izlaz prije ulaska na smrznuti teren.

**Uvijek provjerite rutu i izlaz prije prolaska kroz vodu.

1Dostupno samo uz DEFENDER OCTA EDITION ONE.
2U usporedbi s prethodnim Defenderom 110 V8.