Wimbledon

PRVENSTVA, WIMBLEDON 2024.

„Kao legendarni britanski kulturni događaj koji gledaju milijuni ljudi diljem svijeta, ovaj turnir pruža idealnu priliku da Range Rover u kontaktu s našim globalnim klijentima podijeli svoju kreativnu priču, koja savršeno prikazuje eleganciju i profinjenost naših vozila i sinergiju između naše dvije moderne luksuzne marke.”
Geraldine Ingham,
Glavna direktorica Range Rovera

ZAJEDNIČKA STRAST

U temeljima naše suradnje je osjećaj tihe profinjenosti i zajedničke predanosti održivoj budućnosti. Naša obitelj Range Rover spremno očekuje prijevoz igrača i službenih osoba tijekom turnira.


S mogućnostima punjenja na lokaciji i dosegom potpuno električne vožnje do 125 km, Range Rover i Range Rover Sport plug-in električni hibridi uvijek su spremni za prelazak zadane rute.

PREDVODI SVOJIM PRIMJEROM

Najstariji teniski turnir na svijetu ujedno je i društveni događaj sezone. U nizu razigranih događanja, obitelj Range Rover oživljava wimbledonsku eleganciju.

RANGE ROVER

Wimbledon

PIĆA MORAJU BITI POHRANJENA S PAŽNJOM

Savršeno ohlađeni za ljetni dan uz SV Signature Suite.
Wimbledon

PRIKLADNA ODJEĆA MORA SE NOSITI U SVAKOM TRENUTKU

Dizajn Range Rovera uvijek je pogođen.

RANGE ROVER SPORT

PRIKLADNE STANKE ZA OSVJEŽENJE

PRIKLADNE STANKE ZA OSVJEŽENJE

S brzim DC punjenjem, Range Rover Sport plug-in hibrid (PHEV) nikada nije dugo izvan igre.
MOLIMO VAS DA SJEDNETE NA SVOJE MJESTO

MOLIMO VAS DA SJEDNETE NA SVOJE MJESTO

Vaša osobna VIP loža sa sjedalima od perforirane kože Windsor.

RANGE ROVER VELAR

TIŠINU MOLIM

TIŠINU MOLIM

Odmorite se od uzbuđenja i uživajte u mirnoj udobnosti svoje kabine.
IGRA ĆE SE NASTAVITI NAKON ZATVARANJA KROVA

IGRA ĆE SE NASTAVITI NAKON ZATVARANJA KROVA

Zaštitite se od kiše, unesite sunce s kliznim panoramskim krovom.

RANGE ROVER EVOQUE

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača za Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.


Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o tržištu i specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.