CONNECT PRO ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

MOLIMO VAS ODABERITE KATEGORIJU NIŽE.

POVRATAK NA INCONTROL SUPPORT

Dostupno samo uz Touch Pro, Connect Pro sastoji se od Wi-Fi Hotspot, Remote Premium, InControl Apps, i Pro Services i osmišljen je kako bi pojačao vaš doživljaj u automobilu i izvan automobila, osiguravajući da vi i vaši putnici uživate u putovanju i pri tome ostanete spojeni s vanjskim svijetom.

OPĆENITO
Kako mogu promijeniti koja je informacija prikazana na multi-tasking zaslonu?

Povucite gore ili dolje na bilo kom zaslonu kako biste promijenili između slijedećeg:
Navigation
Telefon
Media
Prognoza vremena (zahtjeva Connect Pro gdje je podržan)
Vijesti (zahtjeva Connect Pro gdje je podržan i ovisi o tržištu)

Zašto sam upitan o mom datumu rođenja tijekom registracije Navigation računa?

Morate imati 16 godina ili više da biste dali zakonski pristanak za razne uvjete povezane s registracijom Navigation računa.

Može li se web tražilica koristiti dok je auto u pokretu?

Ne. Da bi smanjili rizik od ometanja vozača, tražilica se ne može koristiti dok je auto u pokretu. Video također nije podržan u tražilici.

Prstohvat za zumiranje je dostupno dok koristimo navigaciju ali izgleda da u tražilici ne radi?

Da biste zumirali web stranicu, pristupite zum kontrolama preko upravljačke trake u web tražilici.

Kako mogu pristupiti Route Planner web-stranici?

Molimo vas posjetite LandRover.here.com

Prilikom parkiranja na rub prometne ceste, zašto ponekad primam upozorenja da je auto u pokretu i nemam pristup funkcijama?

To je zbog kombinacije sigurnosti auta i regulacije prometa. Auto s upaljenim motorom, bez obzira na odabrani stupanj prijenosa, ne smatra se uvijek nepokretnim - i naš sustav prepoznavanja pokreta nastavit će nadgledati auto.Također, zakonski, određene funkcije moraju prestati raditi kada se kotači ne okreću. I nekim slučajevima, i najmanji pokret može ih aktivirati. U ovom slučaju, primjenite parkirnu ili nožnu kočnicu.

NAVIGACIJA
Koja je razlika između Navigation profila i Navigation računa?

Navigation profil omogućava da različiti vozači mogu spremiti njihove osobne postavke i destinacije. Kada odaberete vaš profil, navigacijski sustav će se odmah prebaciti na vaše postavke i destinacije.
Navigation račun dozvoljava vam da još više povećate sposobnosti povezivanja navigacijskog sustava:
1. Sinkronizacija mjesta/destinacija između navigacijskog sustava u autu, Route Planner App pametnog telefona i Route Planner web-stranice.
2. Navigacija od vrata-do-vrata pomoću Route Planner aplikacije za pametni telefon, da biste tražili točku interesa i onda je postavili kao destinaciju.
3. Dijeljenje predvđenog vremena dolaska (ETA) preko SMS-a ili email-a.
4. Dijeljenje mjesta i vaše trenutne lokacije s prijateljima.

Kako mogu kreirati Navigation račun?

Upalite motor i osigurajte vezu Touch Pro s internetom - preko Wi-Fi ili SIM kartice s mobilnim podacima. Uđite u izbornik navigacije i kliknite na ‘Hello, [ime profila]’. Da biste kreirali novi profil, kliknite na ‘Add profile’ na dnu zaslona na dodir. Ako je postavljeno više od jednog profila, odaberite profil koji želite dodijeliti InControl Navigation Account-u. Sada dodirnite edit ikonu na rubu profilnog imena na gornjem dijelu zaslona na dodir. S ovog zaslona možete dodijeliti kućnu adresu računu, promijeniti postavke sinkronizacije i dodati kontakte za dijeljenje ETA, mjesta i informacije lokacije. Dodirnite InControl Navigation Account, onda dodirnite registraciju i slijedite instrukcije korak po korak. Molimo vas zabilježite da ako ste prekinuti ili ste izgubili podatkovnu vezu tijekom ovog procesa, trebat ćete ponovno unijeti sve potrebne informacije. Kada se registrirate, možete odabrati da ste automatski prijavljeni svaki puta kada koristite auto.

Kako mogu dijeliti moje predviđeno vrijeme dolaska ( ETA )?

Kada je vaš auto povezan s internetom i vi ste se prijavli u vaš Navigation Account,dodirnite kvadratić na dnu zaslona na dodir, gdje je prikazana ETA informacija. Odaberite s kojim primateljima biste željeli dijeliti vaš ETA preko tekstualnog SMSa (ovisno o tržištu) ili email-a i odaberite želite li slati ažuriranja svakih 5, 10 ili 20 minuta. Vaši kontakti mogu se spremiti pomoću postavki navigacije ili ovog zaslona. Sustav će automatski spremiti svaki novi kontakt, što će ubrzati dijeljenje vašeg ETA slijedeći puta kada se prijavite.

Kako se obnavlja baza sigurnosne kamere?

Baza kamere obnavlja se kada se obnavlja baza mapa. Uključujemo lokacije sigurnosne kamere kako bi naglasili poznate prometne crne točke. Naša namjera je pomoći u poboljšanju sigurnosti naših kupaca, njihovih suputnika i ostalih sudionika u prometu. Iako smo poduzeli sve kako bi vam pružili točne informacije, odgovornost za poštivanje prometne regulacije ostaje isključivo na vozača.

Mogu li koristiti listu kontakata s mog povezanog pametnog telefona kako bih dijelio moje predviđeno vrijeme dolaska ( ETA )?

Naš cilj je što više olakšati dijeljenje vašeg ETA i pomislili smo da bi povezivanje s kontaktima u vašem telefonu kreiralo dodatne korake i kriterije pretrage. Znajući da će ova funkcija općenito biti korištena sa strane male grupe ljudi na dnevnoj bazi, zaključili smo da će pre-programiranje ograničenog broja email-a/ili telefonskih brojeva učinit ovu funkciju puno jednostavnijom za korištenje.

Trebam li unijeti moj telefonski broj ili e-mail adresu da bi poslao obavijest ETA/place/lokaciju?

Ne, vi se samo trebate prijaviti u Navigation račun i imati aktivnu podatkovnu vezu. Poruka će biti od Land Rover-a ali će sadržati vaše korisničko ime računa kao pošiljatelja informacije - skupa s vašom destinacijom i detaljima ETA/mjesto/lokacija.

Što je Arrival Mode?

Kada ste 300m udaljeni od vaše destinacije veliki Arrival Mode pup up izbornik upozorit će vas o adresi. Također će se pokazati Street Level Imagery pogled, kada je dostupan. Veliko ‘Parking’ dugme će se također prikazati, u slučaju da su parkirališta u blizini. Dodirnite parkiralište da biste ga dodali kao točka vaše rute. Povezana vozila mogu također prikazati status parkirališta (kada je dostupan) pokazujući je li parkiralište puno, skoro puno itd. Ako prođete vašu destinaciju za više od 600m, upute vođenja će vam pomoći vratit se natrag. Ova funkcija olakšava pronalazak parkirnog mjesta u blizini, bez gubljenja vaše destinacije. Čak i kada je ruta ažurirana s parkiralištem, originalna destinacija koju ste odabrali poslana je u Route Planner aplikaciju, omogućavajući upute vođenja za hodanje ili javni prijevoz (kada je podržano) do vaše zadnje destinacije.

Parkirao sam svoj auto, kako mogu nastaviti putovanje pomoću mog pametnog telefona?

Otvorite Route Planner na vašem Android ili Apple pametnom telefonu. Sve dok ste više od 30m od vaše originalne destinacije - i niste otkazali vođenje prije izlaska iz vašeg auta - destinacija će biti siknronizirana na vašem pametnom telefonu preko Oblaka. Ovisno o postavkama vaše rute, aplikacija će vas voditi do vaše destinacije hodanjem ili javnim prijevozom.Ponekad druge aplikacije mogu trebati do 30 sekundi za ažuriranje i sinkroniziranje vaših destinacija i pozicije vašeg auta na Oblaku. Molimo vas ne zatvarajte i ne aktivirajte ponovno aplikaciju za ovo vrijeme - to može uzrokovati ponovno siknroniziranje vaše destinacije i pozicije vašeg auta. Molimo vas zabilježite da ako se nalazite na lokaciji sa slabom pokrivenošću mreže, vaša destinacija se možda neće sinkronizirati s Route Planner aplikacijom.

POVEZANOST
Što je Connect Pro?

Connect Pro omogućava dodatne funkcije, usluge i aplikacije (molimo vas zabilježite da neke funkcije zahtijevaju podatkovnu sim karticu i važeću pretplatu). Također pruža dodatne opcije povezivanja, omogućavajući korištenje uređaja s HDMI ili MHL priključkom pomoću Touch Pro aplikacije. Detaljna uputa isporučena s vašim Jaguar-om pomoći će vam postaviti Connect Pro i cjelosno iskoristiti njegove funkcije.

Koje funkcije zahtijevaju važeću pretplatu?

Remote Premium
Land Rover Optimised Assistance
Land Rover Emergency Call
Real Time Traffic Information
Live pretrage
Cijene goriva (gdje je podržano)
Dostupnost parkirališta (gdje je podržano)
Lokacije sigurnosnih kamera (gdje je podržano)
Live Apps (gdje je podržano)

Koliko dugo vrijedi moja pretplata?

Početna pretplata obično odgovara jamstvenom periodu auta, ali to može ovisiti o tržištu. Molimo vas kontaktirajte vaše prodavatelja za više detalja.

Kako mogu otkriti koliko vremena mi je ostalo od moje aktualne pretplate?

Odite na Settings > All settings > Navigation settings > Connected services licenca. Datum istjeka i sve dostupne funkcije prikazane su ovdje. One mogu varirati, ovisno gdje ste kupili vaš auto.

Mogu li obnoviti moju pretplatu?

Da, molimo vas kontaktirajte vašeg prodavatelja za više informacija.

Koje funkcije i usluge su uključene s Connect Pro?

Dostupne su slijedeće aplikacije: Remote Premium: omogućava kontrolu na daljinu vašeg auta - na primjer pripremiti klimu u unutrašnjosti, zaključati vrata ili korištenje beep&flash funkcije. Route Planner: omogućava slanje mjesta i destinacija vašem autu kao i upute vođenja.
vozilo također pruža istrukcije vođenja. Ostale Pro Services uključuju:
Real Time Traffic Information
Dijeljenje ETA, mjesta i trenutne lokacije
Online Routing
Sinkronizacija destinacija s autom i od auta na Route Planner App & Web-stranici
Live pretrage
Cijene goriva (gdje je podržano)
Dostupnost parkirališta (gdje je podržano)
Street Level Imagery (gdje je podržano)
Satellite Imagery
Live Apps
Wi-Fi Hotspot
Web tražilica

Trebam li SIM karticu da bi povezao moj auto s internetom?

Da, potrebna je Micro SIM kartica s aktiviranim mobilnim podacima da bi se koristio Connect Pro paket. Umetnite vašu SIM karticu u utor koji se nalazi u pretincu središnje konzole i osigurajte da ste aktivirali opciju Mobile Data u izborniku postavki povezanosti. Odite na ikonu postavki na svakom zaslonu > All settings > Features > Connectivity > Mobile data on.Također možete dijeliti podatkovnu vezu vašeg pametnog telefona aktivirajući funkcije Sharing, Personal Hotspot ili Tethering. Molimo vas provjerite s vašim pružateljem usluga mobilne mreže da potvrdi je li ova funkcija podržana s vašim trenutnim telefonskim paketom.

Koje su prednosti podatkovne veze auta od podatkovne veze mog pametnog telefona?

Jačina signala vašeg mobilnog telefona i podatkovna veza može biti značajno smanjena od strukture auta - metal smanjuje prijenos radio valova. Kada je umetnuta, SIM kartica koja se nalazi u utoru vašeg auta, spaja se na mobilnu mrežu pomoću značajno veće, posebne antene s vanjske strane auta. To pomaže održati puno jaču podatkovnu vezu s mrežom.

Zašto postoji kašnjenje između paljenja motora i povezivanja sustava s internetom?

Kada otključate auto, Touch Pro počinje proces spajanja na mobilnu mrežu. Ovo može trajati do 2 minute - slična situacija događa se kada upalite vaš mobilni telefon i on se treba spojiti na njegovu mrežu.Kada je povezivanje uspjelo, 3G ikona će se pojaviti u gornjem kutu zaslona na dodir. Touch Pro tada preuzima podatke o prometu (ako su dostupni) i sinkronizira sva mjesta i destinacije koje ste možda spremili pomoću Route Planner App ili web portala. Sve povezane funkcije sada su dostupne.

Koje funkcije zahtijevaju internet povezivanje?

Slijedeće funkcije zahtijevaju aktivnu internet vezu:
Real Time Traffic Information
Dijeljenje ETA, mjesta i trenutne lokacije
Online Routing
Sinkronizacija destinacija s autom i od auta na Route Planner App & Web-stranici
Live pretrage
Cijene goriva (gdje je podržano)
Dostupnost parkirališta (gdje je podržano)
Street Level Imagery (gdje je podržano)
Satellite Imagery
Live Apps
Wi-Fi Hotspot
Web tražilica

Koja je razlika između Hotspot i Wi-Fi u izborniku podešavanja povezanosti?

Hotspot omogućava povezivanje do 8 uređaja, uključujući pametne telefone i tablete, na internez vezu vašeg auta. Wi-Fi vam omogućava povezivanje na Wi-Fi mrežu, na primjer vašu kućnu mrežu. Također vam omogućava spajanje drugog uređaja kao pametnog telefona i dijeljenje njegove podatkovne veze.

Postoje li postavke koje pomažu u upravljanju podatkovnog roaminga kada vozim izvan moje zemlje?

Da, odite na Settings > All settings > Features > Connectivity > Mobile settings. Također možete aktivirati posebne funkcije roaming navigacije u Navigation Settings izborniku.

Prikazana je 3G ikona u gornjem kutu zaslona na dodir, zašto neke povezane funkcije nisu dostupne?

Ponekad, mreže mogu biti preopterećene ili jačina signala jako slaba da bi omogućio dovoljno dobru kvalitetu veze. Ovo moće uzrokovati privremeni gubitak podataka.

Koju količinu podataka trebam planirati na mjesečnoj razini?

To će značajno ovisiti o korištenim funkcijama , frekvenciji korištenja i duljini vaših putovanja. Uobičajena, tipična potrošnja je u rangu od 100-500MB podataka mjesečno.Ove funkcije koriste najveću količinu podataka u slijedećem poretku:
1.Wi-Fi Hotspot
2.Satellite Imagery
3.Street Level Imagery*
4.Real Time Traffic Information
5.Live Apps*
Sve ostale funkcije troše puno manje podataka u približno istoj količini. Ostali primjeri su prikazani niže:SADRŽAJ KORIŠTENJE PODATAKA
U minuti ili po događajuU satu
Streaming glazbe500KB/minuti 30MB/sat
1 post na društvenim mrežama s fotografijom500KB
Streaming video (standardna rezolucija)4MB/minuti240MB
Streaming video (HD rezolucija)15MB/minuti900MB
1 Email (bez privitka)35KB
1 Email s privitkom300KB
1 sat surfanja web-om15MBMB= Mega Bytes
KB= Kilo Bytes
*gdje je podržano

Mogu li nadgledati ili ograničiti potrošnju podataka?

Da, možete ograničiti korištenje podataka na određeni broj megabajta mjesečno, nadgledati potrošenu količinu podataka i deaktivirati roaming. Odite na Settings > All settings > Features > Connectivity > Mobile settings.

POVRATAK NA INCONTROL SUPPORT

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavaču za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
O INCONTROL-U
InControl je paleta usluga i aplikacija koja vas povezuje s vašim vozilom i neprimjetno i sigurno s ostatkom svijeta.
DOZNAJTE VIŠE
KONTAKTIRAJTE NAS
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja ili objasniti vam sve detalje u svezi sa sustavom Land Rover InControl
DOZNAJTE VIŠE
ODREDBE I UVJETI
Kada se budete registrirali za Protect, ili počnete koristiti Touch Pro ili In Control Apps, biti ćete upitani o prihvaćanju našim zakonskim odredbama i pravilima. Za više informacija, možete pristupiti u nastavku:
POGLEDAJTE ODREDBE I UVJETE
ODREDBE I UVJETI
Pristup uvjetima i odredbama i dokumentacije o zaštiti podataka Land Rover-vim InControl sustavom.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora oblikujte svoje savršeno vozilo
Rezervirajte testnu vožnju
Organizirajte testnu vožnju na cesti preko vašeg najbližeg prodavača
PRONAĐITE PRODAVAČA
Pronađite vašeg najbližeg Land Rover prodavača