Prekrasan 10” zaslon na dodir uz oštru grafiku savršeno se slaže s kontrolnim značajkama i intuitivan je poput iPad-a.

TOPGEAR

 • MOĆNO PROCESIRANJE, REAKTIVAN ZASLON NA DODIR

  U središtu sustava Land Rover InControl nalazi se Intel multi-core procesor s brzom mrežom kontroliran zaslonom na dodir - kao kod tableta.

 • PRISTUP VAŠEM VOZILU OD BILO KUDA

  Aplikacije s daljinskim upravljanjem omogućavaju da budete povezani sa svojim vozilom pomoću svog mobitela svugdje u svijetu - provjerite sve: od razine goriva do otvorenih prozora.

 • NAVIGACIJA VOZILA VODEĆA U INDUSTRIJI

  Navigacija vam omogućuje da odete kamo god poželite jednostavno i točno zahvaljujući glasovnom vodstvu zaokret po zaokret, uz pogled na raskršća i 3D karte.

 • VOZITE I PARKIRAJTE KAKO VI ŽELITE

  Uz širok raspon Driver Assistance sadržaja, Land Rover InControl omogućava vam da uživate u vožnji, bez obzira na to parkirate li u gradu ili na cesti.

INCONTROL SUSTAV ZA ZABAVU

Land Roverov raspon InControl sustava za zabavu sad uključuje sustav Touch Pro Duo*, naš najnapredniji sustav ikad. Stvoren kako bi osigurao da svaki putnik maksimalno iskoristi svako putovanje, ovaj sustav nudi vam mogućnost povezivanja vašeg pametnog telefona s brojnim aplikacijama, ili pak glazbeni užitak pomoću zvučnog sustava visoke kvalitete. Uz ovaj sustav, svijet vam je na dlanu.
Doznajte više
Pogledajte film

MERIDIAN™ ZVUČNI SUSTAVI

Meridianove inovativne tehnologije pružaju punoću i jasnoću izvedbe uživo vama i vašim suputnicima. Unaprijedite vaš doživljaj slušanja glazbe uz izbor troje zvučnih sustava*: Meridian Sound System (dostupan uz Touch ili Touch Pro), Meridian Surround Sound System i Meridian Signature Sound System.

*Provjerite kod vašeg Land Rover prodavača koji su Meridian zvučni sustavi dostupni za vaše odabrano vozilo.
Doznajte više

INCONTROL POVEZIVOST

Za neusporedivu povezivost unutar vašeg vozila, Land Roverovi sustavi Connect i Connect Pro omogućavaju vama i vašim suputnicima užitak u svim doživljajima u i izvan vozila. Uživajte u udobnosti koju vam nudi sustav Remote Essentials ili pak funkcijama Remote Premium kojima možete upravljati vašim vozilom na daljinu. Opcije Protect i Secure Tracker čine vas i vaše vozilo sigurnijim.
Doznajte više
Pogledajte film

INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

Pružajući mirnoću uma, Driver Assistance sadržaji pomažu vam da budete sigurniji na cesti i izvan nje. Smanjite rizik od udaraca i ogrebotina prilikom parkiranja u najužim gradskim prostorima uz pomoć sustava Park Assist. Istražite intuitivne vozačke sustave koji vam pomažu ne samo da se koncentrirate na cestu, nego vas i upozoravaju na opasnosti i čak otkrivaju slabosti vozačeve koncentracije.
Doznajte više
Pogledajte film

†Trifield i “three fields” oznaka su trgovačka marka tvrtke Trifield Productions Ltd.
††Meridian je zaštićena trgovačka marka tvrtke Meridian Audio Ltd.
*Broj zvučnika i uređaja ovisi o Land Rover vozilu koje odaberete. Prikazano vozilo je Range Rover. Molimo konzultirajte vašeg prodavača za detalje. Ovaj Land Rover prikaz namijenjen je isključivo reprezentativnoj upotrebi. Položaj zvučnika može se razlikovati ovisno o vozilu.