RANGE ROVER EVOQUE

INDIVIDUALIZACIJA
RANGE ROVER EVOQUE

OPCIJE PAKETA

S nizom opcija koje se međusobno nadopunjuju, naši paketi mogu unaprijediti i individualizirati i dizajn i vožnju vašega Range Rovera Evoque.

PAKET TECHNOLOGY
PAKET ZA UPRAVLJANJE DYNAMIC
PAKET CONVENIENCE
PAKET ZA POMOĆ VOZAČU

PAKET COLD CLIMATE

Možete se udobno voziti bez obzira na hladnoću, uz grijanje vjetrobranskog stakla, prednjih i stražnjih sjedala te upravljača.

PAKET COMFORT

Kabina postaje još poželjnija. Sustav pročišćavanja zraka kabine Plus, Konfiguracije osvjetljenja kabine i Dvozonski klima-uređaj unaprjeđuju vašu udobnost u vožnji.

PAKET EFFICIENCY

Range Rover Evoque pruža vrhunsku uravnoteženost performansi i učinkovitosti, od izbora 17-inčnih Satenski tamno sivih naplataka, sjedala s ručnim podešavanjem na 8 načina ili ekološkog spremnika goriva.

PAKET ZA VUČU

Uz Paket za vuču, putovanja su lakša bez obzira na teren ili teret3, a paket uključuje Naprednu pomoć za vuču i Električno rasklopivu kuku za vuču.

OPCIJE VANJŠTINE

Izbor privlačnih boja, naplataka i opcija krova pomaže vam da svoj Range Rover Evoque prilagodite sebi.

Tribeca plava

OPCIJE BOJA

Izrazite svoju individualnost s našom proširenom paletom boja, uključujući Arroios sivu, Tribeca plavu i Corinthian brončanu. ​
OPCIJE KROVA

OPCIJE KROVA

Dodatno individualizirajte svoj Range Rover ili unesite više prirodne svjetlosti, s opcijama fiksnog ili pomičnog panoramskog4 krova i našeg kontrastnog krova u Corinthian brončanoj ili Narvik crnoj.
OPCIJE NAPLATAKA

OPCIJE NAPLATAKA

Još više naglasite vizualno privlačnost vašega vozila uz alu naplatke od 17 do 21 inča, koji su dostupni u Satenski tamno sivoj, Sjajno crnoj i Diamond Turned s Tamno sivim ili Srebrnim kontrastom.

DODATNA OPREMA

Dodatno individualizirajte svoj Range Rover Evoque uz izbor vanjske i unutarnje dodatne opreme koja je dizajnirana kako bi se skladno uklopila u vaš stil života.

ZA PRAKTIČNOST
ZA LJUBITELJE ŽIVOTINJA
ZA SAVRŠENU ZAŠTITU

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

ISTRAŽITE RANGE ROVER EVOQUE

ISTRAŽITE RANGE ROVER EVOQUE

Izražajnost i samopouzdanje u svakom pogledu.
MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

Pogledajte cijeli raspon modela.

1ClearSight GroundView oslanja se na kameru 360 Surround. Prikaz nije prijenos uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Opcijska funkcija.

2Sustav pomoći za mrtvi kut može pomoći u sprječavanju sudara. Ako vaše vozilo otkrije drugi automobil u vašem mrtvom kutu kada počnete mijenjati traku, na upravljač se automatski primjenjuje rotacijska sila - što ukazuje na potrebu korekcije upravljanja.

3Vuča i upotreba malog dometa značajno će utjecati na domet EV.

4Odabir opcijskog kliznog panoramskog krova smanjit će prostor za glavu sprijeda i straga.

Molimo imajte na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne značajke također se mogu razlikovati ovisno o varijanti motora i prijenosu.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.