Minimalistički, sofisticiran i karizmatičan. Range Rover Evoque predvodi svojim primjerom.
CAPTIVATING CHARACTER
Uz visoke razine luksuza i ozbiljna jamstva održivosti, Evoque određuje novi zlatni standard.
GQ UK
CAPTIVATING CHARACTER

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Najnoviji sustavi za informacije i zabavu te tehnologije, sofisticirani dizajn i inovacije skladno surađuju da bi Range Rover Evoque mogao odisati luksuzom bez napora.

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

S certificiranim potpuno električnim dometom do 62 km**, ovaj plug-in električni hibrid (PHEV) nudi učinkovitu vožnju bez napora kao i mogućnost punjenja od 0 do 80 posto za otprilike 30 minuta s brzim DC punjenjem.

ELECTRIFIED PERFORMANCE

NADAHNUĆE

Uz stručnu konfiguraciju naših dizajnera, te prilagodbe izražavaju savršenu uravnoteženost privlačnog karaktera i luksuza Range Rovera Evoque, koji su spremni za vaš odabir i narudžbu.

INSPIRATION

IZBOR MODELA

Odaberite između četiri izražajna modela kako biste započeli svoje putovanje.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Nepogrešiv izraz sofisticiranog dizajna.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

ISTRAŽITE RANGE ROVER EVOQUE

IZRAŽAJAN DIZAJN

IZRAŽAJAN DIZAJN

Majstorska izrada bez ustupaka. Utjelovljenje DNK dizajna Range Rovera sa savršeno optimiziranim proporcijama i zategnutim površinama.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Napredna tehnologija znači da ste u tijeku s nizom inovacija, koje unaprjeđuju vašu svaku vožnju.
SUVREMENA UDOBNOST

SUVREMENA UDOBNOST

Opuštenost zajamčena. Uz Evoqueovu uobičajenu profinjenost Range Rovera za postizanje veće udobnosti, praktičnosti i dobrobiti.
ELEKTRIFICIRANA ELEGANCIJA

ELEKTRIFICIRANA ELEGANCIJA

Pruža elektrificiranu učinkovitost s fokusiranom i staloženom dinamikom i sposobnošću za sve terene koja je zaštitni znak Range Rovera.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući: starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.