NOVI <br>LAND ROVER DISCOVERY

NAJPRAKTIČNIJI SUV SA SEDAM SJEDALA.

PREGLED VANJŠTINE OD 360°

EMISIJA CO2 g/km
Od 194


POTROŠNJA GORIVA Mješovita vožnja I/100 km
Od 7,3

TOP
DIZAJN
#component-4
RAZNOVRSNOST
#component-7
SPOSOBNOST
#component-12
TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA
#component-14
NASTAVI ISTRAŽIVATI
#component-18
DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER
#component-20
ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Land Rover Discovery.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Land Rover prodavača u svojoj blizini.
DIZAJN
ISTRAŽI IZVANA
MATRIČNA LED GLAVNA SVJETLA
ISTRAŽI IZNUTRA
ISTRAŽI IZVANA

Osvježeni dizajn daje Discoveryju niži, širi stav. Od novih glavnih svjetala i stražnjih svjetala, do profinjene prednje maske i novih branika. Unapređena vizualna harmonija stražnjeg kraja i novi dizajn naplataka 20-22” pojačavaju njegov suvremeni izgled.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
Touch to interact
MATRIČNA LED GLAVNA SVJETLA

Novooblikovani sklopovi svjetala i upečatljiv svjetlosni potpis, uz matrična LED glavna svjetla pružaju maksimalnu vidljivost.

IZGRADI VLASTITI

POGLEDAJ GALERIJU

LAND ROVER DISCOVERY
Nepogrešivo praktičan dizajn. Niz nezamjetnih i profinjenih unapređenja pomiču ovaj izuzetno primjenljivi Land Rover Discovery u sam vrh ponude na tržištu.
POGLEDAJ GALERIJU
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
Land Rover Discovery R-Dynamic predstavlja uvjerljivu kombinaciju sportskog karaktera i praktičnosti. Zahvaljujući jedinstvenom izgledu branika, naplataka i stražnjih svjetala.
POGLEDAJ GALERIJU
ODABERI SVOJ MODEL
RAZNOVRSNOST
7 sjedala
7 sjedala

258 litaraOpcija trećeg reda sjedala vam omogućava udoban smještaj sedam odraslih osoba. Prikazana vrijednost mokrog mjerenja jednaka je suhoj zapremini od 172 litre.

6 sjedala
6 sjedala

698 litaraPreklopite jedno sjedalo u trećem redu i osigurajte prostor za svoje torbe. Prikazana vrijednost mokrog mjerenja jednaka je suhoj zapremini od 547 litara.

5 sjedala
5 sjedala

1.137 litaraNeka cijela obitelj udobno otputuje za vikend, uz mnoštvo prostora za svu vašu prtljagu. Prikazana vrijednost mokrog mjerenja jednaka je suhoj zapremini od 922 litre.

4 sjedala
4 sjedala

1.639 litaraKoristite četiri sjedala i stvorite više prostora za predmete kao što je torba za skije. Prikazana vrijednost mokrog mjerenja jednaka je suhoj zapremini od 1.352 litre.

3 sjedala
3 sjedala

1.889 litaraS preklopljena tri sjedala, vozilo vam pruža veliki i lako iskoristivi prtljažnik. Prikazana vrijednost mokrog mjerenja jednaka je suhoj zapremini od 1.567 litara.

2 sjedala
2 sjedala

2.391 litaraS preklopljenih pet sjedala, utovarite sportsku opremu, torbe i još puno toga u prtljažnik. Prikazana vrijednost mokrog mjerenja jednaka je suhoj zapremini od 1.997 litara.

Mokra zapremina je industrijska norma koja se mjeri punjenjem prtljažnika tekućinom. Suha zapremina se mjeri krutim blokovima (200 x 50 x 100 mm), i daje podatak o stvarno iskoristivom prostoru u vozilu.

SEDAM SJEDALA PUNE VELIČINE
Ako planirate putovanja s još do šest osoba, bez obzira jesu li to vaši prijatelji ili djeca, naš Land Rover Discovery sa sedam sjedala nudi savršeno rješenje za svaki dan. Uz malo povišena stražnja sjedala i grijanje svih sjedala, svi mogu uživati u pogledu na cestu pred sobom u besprijekornoj udobnosti.
PRAKTIČNOST
Od vrata do skrivenih pretinaca, u Land Roveru Discovery postoji mjesto za sve. Praktične pojedinosti kao što je više utičnica USB-C za punjenje i mogućnost određivanja rasporeda sjedala u drugom i trećem redu na dodir prekidača osiguravaju prilagodljivost bez premca.
SNAŽNA PRAKTIČNOST
Land Rover Discovery nudi cijeli niz funkcija koje čine vaš život lakšim. Otvaranje i zatvaranje poklopca prtljažnika, čak i kada su vam ruke zauzete, uz električno pokretanje i uključivanje pomakom noge. A, na električni unutarnji poklopac prtljažnika možete sjesti i odmoriti noge ili pomoći djeci preobuti blatnjave čizme.
SIGURNOST
Land Rover Discovery je dobio pet zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP. Kombinacija s do pet sidrišta ISOFIX, niz funkcija za pomoć vozaču koje olakšavaju vožnju i parkiranje, te do osam zračnih jastuka za vozača i putnike pružaju sigurnost za cijelu vašu obitelj.
SPOSOBNOST
BLAGO HIBRIDNI MOTORI
BLAGO HIBRIDNI MOTORI

Čišći. Učinkovitiji. Blago hibridni motori koriste bateriju za prikupljanje, pohranjivanje i ponovno korištenje energije koja se uobičajeno gubi prilikom usporavanja. Dostupno uz motore D250, D300 i P360.

VUČA
VUČA

Izvanredna sposobnost vuče Land Rover Discovery do 3.500 kg kombinirana je s nizom pomoćnih sustava za vuču – uključujući Advanced Tow Assist (napredna pomoći pri vuči) – kako biste mogli pouzdano prevoziti sve vrste prikolica.

POGON NA SVE KOTAČE
POGON NA SVE KOTAČE

Osigurava pouzdanu i sigurnu vožnju, na cesti ili izvan nje. Na skliskim podlogama, kao što su trava i snijeg, pogon na sve kotače (All Wheel Drive - AWD) i sustav Terrain Response surađuju kako bi automatski održavali ravnotežu između prednjih i stražnjih kotača, osiguravajući najbolji prijenos snage na podlogu.

TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA
PIVI PRO

Uvijek spreman i uvijek uključen, Pivi Pro je naš najintuitivniji infotainment sustav do sada. Standardne funkcionalnosti uključuju: 


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


Uživat ćete u pogodnostima sljedećih vrhunskih funkcija:


- Brzo pokretanje
- Umjetna inteligencija
- Potpuno nova inteligentna navigacija4
- 2D i 3D karte s automatskim osvježavanjem
- Prometne obavijesti uživo

INFORMACIJE NA OKU 

Odaberite od niza različitih izgleda, uključujući 3D navigaciju preko cijelog zaslona, podatke o vožnji ili brzo provjerite što slušate, a sve to na novom interaktivnom vozačkom zaslonu od 12,3“ visoke rezolucije.
 
Opcijski virtualni zaslon5 prikazuje ključne informacije na vjetrobranu. Bez napora možete pratiti brzinu svog vozila, stupanj prijenosa i navigaciju zahvaljujući prikazu u boji.

POSEBNO SURROUND OZVUČENJE MERIDIAN 

Osjetite i uživajte u glazbi u novoj dimenziji, uz dodatne zvučnike pažljivo raspoređene po kabini i uz korištenje Meridianove tehnologije Trifield za stvaranje istinski jedinstvenog zvučnog iskustva „uživo“. 

14 zvučnika i dvokanalni subwoofer, pojačalo snage 700 W. 

Odlike: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield. 

OSVJEŽENJA SOFTVERA 
Vaše vozilo uvijek raspolaže najsvježijim verzijama zahvaljujući osvježavanju softvera 6. Sustav za informiranje i zabavu (infotainment), telematiku i razne upravljačke module je moguće daljinski osvježiti radi osiguravanja optimalnog djelovanja. To znači da vaše vozilo postaje sve bolje i bolje.  
PAKET ONLINE 
Paket Online7 8 nudi dodatne internetske usluge putem ugrađene SIM kartice, omogućavajući pristup:

- Neograničenom streamingu
- Prognozi vremena
- Online sinkronizaciji kalendara  
BEŽIČNO PUNJENJE
Opcija bežičnog punjenja uređaja s pojačalom signala telefona vam omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili postoljem za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšanje signala i jasniji razgovor.
IONIZACIJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2,5
Opcijska NanoeTM ionizacija poboljšava osjećaj ugode vozača i putnika. Uključite ovu funkciju i posebno konstruirani filter će privlačiti i hvatati sitne čestice i alergene iz okolnog zraka, kao što su PM2,5 kao što su prašina i pelud.
IZGRADI VLASTITI

Naš najpraktičniji SUV do sada. Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Land Rover Discovery.

IZGRADI VLASTITI
NASTAVI ISTRAŽIVATI
ODABERI SVOJ LAND ROVER DISCOVERY
Ovdje možete pronaći cijelu paletu modela, sa širokim izborom dizajnerskih dodataka, sustava za pojačavanje performansi i drugih tehnologija.
ODABERI SVOJ MODEL
GALERIJA
Posvemašnja posvećenost detaljima je oduvijek ključna u uređenju naših vozila. Ne možete ne zamijetiti novi Land Rover Discovery.
POGLEDAJ GALERIJU
VIEW GALLERY
SPECIFIKACIJE
Istražite sve pojedinosti. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.

PREGLED SPECIFIKACIJA
VIEW SPECIFICATIONS
DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER
DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER

Elegantno, otporno i praktično: dodatno personalizirajte svoj Land Rover Discovery uz izbor dodatne opreme za vanjsko i unutarnje uređenje.

PRONAĐI DODATNU OPREMU
KOLEKCIJA LAND ROVER
KOLEKCIJA LAND ROVER

Našu ekskluzivnu kolekciju dodatne opreme nadahnula su naša vozila, a izrađena je uz slavni britanski osjećaj za eleganciju.

IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Land Rover Discovery
GALERIJA
Posvemašnja posvećenost detaljima je oduvijek ključna u uređenju naših vozila.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Land Rover prodavača u svojoj blizini.

The figures provided are manufacturer’s estimates and will be replaced with the official EU test figures as soon as they are available. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories.


Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevim ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Na temelju toga se primjenjuje odgovarajuća porezna stopa.


Vidi vrijednosti za WLTP
WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispitivanje se obavlja na vozilima s opcijskom opremom te uz zahtjevniji postupak ispitivanja i profil vožnje.


1 Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema preporuci vašeg Land Rover prodavača. Aplikaciju Land Rover Remote treba preuzeti s Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Može vrijediti politika poštene uporabe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koju je moguće produžiti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da se za dodatne pojedinosti obratite svojem lokalnom prodavaču ili da konfigurirate svoje vozilo online.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge treće strane i njihova dostupnost ovise o tržištu – provjerite s prodavačem Land Rovera dostupnost na svom tržištu, kao i sve uvjete. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.​

Vozač treba koristiti funkcionalnosti u vozilu samo kada je to moguće činiti sigurno. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.

Apple CarPlay je zaštićeni žig Apple Inc. Apple Inc, važe uvjeti za krajnjeg korisnika.
Android Auto je zaštićeni žig Google LLC.

Meridian je zaštićeni žig Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj “three fields” je zaštićeni žig Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je zaštićeni žig Panasonic Corporation.