AKTIVIRAJTE INCONTROL PROTECT

KAKO BISTE MOGLI KORISTITI USLUGE SUSTAVA INCONTROL, TREBAT ĆETE AKTIVIRATI INCONTROL USLUGE KOJE STE DOSAD KUPILI.
AKTIVIRAJTE INCONTROL PROTECT
1. KORAK

1. KORAK

Posjetite web-stranicu My Land Rover InControl i otvorite profil unosom vaše e-mail-adrese za registracijski e-mail koji će vam biti poslan. Kliknite na sigurni link u e-mailu koji ste primili i slijedite upute za postavke na zaslonu.
2. KORAK

2. KORAK

Nakon toga bit ćete zatraženi da povežete vaše Land Rover vozilo s vašim profilom kako biste potvrdili da ste vlasnik ili ovlašteni korisnik vozila. Kako biste ovo učinili, trebat ćete pristupiti vašem vozilu u 60 minuta da biste upotpunili set-up prije ponovnog pokretanja procesa.
3. KORAK

3. KORAK

Molimo vas unesite detalje o vozilu i prihvatite pravne uvjete. Uz to, u ovoj etapi moći ćete uključiti funkciju Journeys.

MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICA

DODAJTE VOZILO NA VAŠ PROFIL

DODAJTE VOZILO NA VAŠ PROFIL

Prije nego počnete, molimo osigurajte da imate potpuni pristup vozilu, da je ono parkirano vani, na području s dobro povezanom internetskom mrežom, te da vam je registracijski broj pri ruci. Uz to, trebat će vam i VIN-broj (Vehicle identification number - Identifikacijski broj vozila), koji ćete naći na lijevoj strani vjetrobranskog stakla ili u priručniku za korištenje automobila.
Kako biste dodali vozilo na vaš profil, molimo vas prijavite se i odaberite funkciju Add Vehicle (Dodaj vozilo). Zatim slijedite upute na zaslonu kako biste povezali vozilo s vašim profilom.
UKLONITE VOZILO IZ VAŠEG PROFILA

UKLONITE VOZILO IZ VAŠEG PROFILA

Ako želite prodati, zamijeniti ili prenijeti vlasništvo vašeg Land Rover vozila privatno, morate ukloniti vaše vozilo iz vašeg InControl profila. Kako biste ovo učinili, prijavite se na My Land Rover InControl, odaberite funkciju Vehicle Settings (Postavke vozila) i pritisnite dugme Remove Vehicle (Ukloni vozilo).
Ako imate ikakve dodatne InControl prijave ili značajke, one će biti prenesene novom vlasniku vozila u preostalom vremenu prijavljenog razdoblja. To će biti podložno odluci novog vlasnika nakon što on ispuni postavke InControl profila.

LAND ROVER INCONTROL PODRŠKA

MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICA

MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICA

Registrirajte se i prijavite se na My Land Rover InControl web-stranicu kako biste postavili vaše preferencije i upravljali vašim InControl sadržajima.
LAND ROVER INCONTROL PODRŠKA

LAND ROVER INCONTROL PODRŠKA

Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u slučaju ikakvih nedoumica ili kako bismo vas detaljnije informirali o Land Rover InControl sustavu.
UVJETI I ODREDBE

UVJETI I ODREDBE

Pristupite Land Rover InControl uvjetima i odredbama te dokumentima o zaštiti privatnosti sa Land Rover web-stranice za vašu zemlju.

Kako implementiramo InControl sustav, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili pogonskoj skupini. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavaču za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtijevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtijevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od strane vašeg prodavača. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.