SECURE TRACKER: ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

MOLIMO IZABERITE JEDNU OD POTONJIH KATEGORIJA.

POVRATAK NA INCONTROL SUPPORT
OPĆENITO
Što je Secure Tracker i kako funkcionira?

Secure Tracker je Land Roverov sustav za praćenje ukradenih vozila koji svrstavamo u klasu Thatcham Category 6. Secure Tracker koristi tehnologiju praćenja kako bi vas upozorio u slučaju da je vaše vozilo ukradeno ili ilegalno premješteno. Vaše vozilo alarmirat će Land Roverov Centar za praćenje koji će vas kontaktirati kako biste potvrdili je li vaše vozilo doista ukradeno.

Hoće li Secure Tracker pridonijeti smanjenju moje premije osiguranja?

Secure Tracker je dodatak u klasi Thatcham Category 6. Aktivacijom sustava Secure Tracker možda se kvalificirate za popust na vašu premiju osiguranja.

Što će se dogoditi ako imam sustav Secure Tracker, a moje je vozilo ukradeno?

U slučaju da je vaše vozilo protuzakonito premješteno, Land Roverov Centar za praćenje neposredno će vas upozoriti i stupit ćete u kontakt s policijom kako biste pronašli točnu lokaciju vašeg vozila. Ako mislite da je vaše vozilo ukradeno, nazovite Land Roverov Centar za praćenje izravno iz aplikacije Remote na vašem pametnom telefonu ili birajte telefonski broj koji možete naći u odjeljku za vlasnike sustava InControl.

Ako imam sustav Secure Tracker, što će se dogoditi ako se moje vozilo prevozi vučom?

Ako znate da će vaše vozilo biti transportirano (npr. vučom, vlakom ili na trajektu) te ako imate aktivnu pretplatu na sustav Secure Tracker, molimo vas osigurajte da ste omogućili sadržaj Transport Mode. Nakon aktivacije tog sadržaja, Transport Mode bit će aktivan samo 10 sati i bit će automatski isključen nakon isteka tog vremena. Ako se vaše vozilo transportira dulje od 10 sati, molimo vas ponovno aktivirajte sadržaj Transport Mode. Ako ne omogućite sadržaj Transport Mode pri transportu vašeg vozila, primit ćete obavijest o krađi vozila od strane Land Roverovog Centra za praćenje.

Mogu li prijaviti krađu svog vozila u inozemstvu unutar Europe?

Ako je vaše vozilo ukradeno tijekom putovanja u jednoj od potonje navedenih država, trebali biste kontaktirati Land Roverov Centar za praćenje. Proces je jednak kao i u vašoj matičnoj zemlji. Secure Tracker je dostupan u državi u kojoj ste se prijavili te u sljedećim državama: Andora, Austrija, Belgija, Bosna, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, San Marino, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Lihtenštajn, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Vatikan.

Što je Transport Mode?

Transport Mode je povezan sa sustavom Secure Tracker i omogućava vam da transportirate vaše vozilo na prikolici, u vlaku ili vučom bez izazivanja upozorenja o krađi vozila. Transport Mode može se omogućiti u aplikaciji za pametne telefone ili na My Land Rover InControl web-stranici. Nakon uključenja ovog sadržaja, vozilo neće slati automatske obavijesti o krađi automobila u idućih 10 sati ako se vozilo premješta bez uključivanja motora. Sva ostala automatska upozorenja o sigurnosti, poput upozorenja o nepovezanoj bateriji, razbijanju prozora itd., ostaju aktivna. Transport Mode bit će vidljiv samo na aplikaciji za pametne telefone ili na My Land Rover InControl web-stranici ako imate sustav Secure Tracker.

Što je Service Mode?

Service Mode je povezan sa sustavom Secure Tracker i mora se uključiti pri vožnji vašeg automobila na servis kako bi se spriječilo izazivanje upozorenja o krađi vozila. Service Mode može biti aktiviran u aplikaciji za mobilne telefone ili na My Land Rover InControl web-stranici. Nakon uključivanja, vozilo neće automatski slati obavijesti o krađi vozila u idućih 10 sati ako primijeti događaj sličan krađi prouzrokovan, primjerice, premještanjem automobila s isključenim motorom, odvajanjem baterije ili antene, alarmskim signalom itd. Service Mode bit će vidljiv isključivo na aplikaciji za pametne telefone ili na My Land Rover InControl web-stranici ako imate sustav Secure Tracker.

POVRATAK NA INCONTROL SUPPORT

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavaču za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtijevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtijevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
O INCONTROL-U
InControl je paleta usluga i aplikacija koja vas povezuje s vašim vozilom i neprimjetno i sigurno s ostatkom svijeta.
DOZNAJTE VIŠE
KONTAKTIRAJTE NAS
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja ili objasniti vam sve detalje u svezi sa sustavom Land Rover InControl
DOZNAJTE VIŠE
ODREDBE I UVJETI
Kada se budete registrirali za Protect, ili počnete koristiti Touch Pro ili In Control Apps, biti ćete upitani o prihvaćanju našim zakonskim odredbama i pravilima. Za više informacija, možete pristupiti u nastavku:
POGLEDAJTE ODREDBE I UVJETE
ODREDBE I UVJETI
Pristup uvjetima i odredbama i dokumentacije o zaštiti podataka Land Rover-vim InControl sustavom.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora oblikujte svoje savršeno vozilo
Rezervirajte testnu vožnju
Organizirajte testnu vožnju na cesti preko vašeg najbližeg prodavača
PRONAĐITE PRODAVAČA
Pronađite vašeg najbližeg Land Rover prodavača