PROTECT NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

MOLIMO VAS ODABERITE KATEGORIJU U NASTAVKU.

POVRATAK NA INCONTROL SUPPORT
SOS EMERGENCY CALL
Što je Protect?

Protect uključuje sljedeće povezane funkcije: SOS Emergency Call: Automatski hitni poziv aktiviran je u slučaju aktiviranja zračnih jastuka ili prevrtanja vozila. Ako se ove nezgode dogode, biti će upućen automatski poziv iz vozila do centra za hitne odgovore, koji će poslati odgovarajuću hitnu službu. Ručni SOS Emergency Call je aktiviran kada putnik pritisne SOS Emergency Call dugme na desnoj strani konzole iznad glave. Optimised Land Rover Assistance: U neizvjesnom događaju kvara, pritisak na dugme Optimised Land Rover Assistance u vozilu aktivirat će satelitsko pozicioniranje da bi se automatski lociralo vaše vozilo i poslale informacije o stanju vozila, kako bi se smanjilo vrijeme čekanja. Optimised Land Rover Assistance Call također se može obaviti pomoću Remote Smartphone App ili pozivanjem Land Rover Assistance s fiksne linije. (Samo pozivi učinjeni pomoću dugmeta Optimised Land Rover Assistance omogućit će GPS lokaciju vozila). Remote Smartphone App: omogućava vam pripremu za put provjerom razine goriva i autonomiju na daljinu. Možete pronaći vaše vozilo na punom parkiralištu i možete provjeriti i biti sigurni da ste zaključali vaše vozilo i zatvorili prozore. Također možete preuzeti vaša putovanja za lakši obračun poslovnih troškova u putnim nalozima.

Kako mogu nazvati SOS Emergency Call?

U hitnoj situaciji kada trebate hitne usluge, pritisnite i otpustite poklopac dugmeta koje se nalazi na desnoj strani konzole iznad glave. Pritisnite dugme 2 sekunde da bi inicirali hitan poziv (ako je jednom pritisnuto, dugme će bljeskati narandžastom bojom). Poziv je uspostavljen kada čujete glas člana službe za hitne odgovore. Lokacija vašeg vozila će se automatski poslati službi za hitne odgovore, koja će poslati odgovarajuću hitnu službu na vašu lokaciju. Kada je poziv završen, boja dugmeta će opet postati crvena. Nakon korištenja vratite poklopac dugmeta natrag. ZABILJEŠKA: U slučaju sudara ili aktivacije zračnih jastuka vozila, biti će automatski poslan SOS Emergency Call.

Koja je razlika između ručnog i automatskog SOS Emergency Call-a?

Automatski SOS Emergency Call je aktiviran ako se aktiviraju zračni jastuci ili se dogodi sudar. Ako se ove nezgode dogode, biti će poslan automatski poziv iz vozila i GPS lokacija vašeg vozila do hitnih službi. Ručni SOS Emergency Call je aktiviran kada putnik pritisne SOS Emergency Call dugme na konzoli iznad glave.

Je li SOS Emergency Call koristi telefon vozača da bi se povezao?

Ne. SOS Emergency Call koristi odvojen sustav s namjenskom SIM karticom ugrađenom u vozilo.

Gdje mogu koristiti SOS Emergency Call?

SOS Emergency Call usluga biti će dostupna u zemlji koja se pretplatila na InControl usluge kao i u zemljama gdje je podržan hitan telefonski broj 112. ZABILJEŠKA: u zemljama koje koriste broj 112 podržan je samo glasovni poziv, informacija o lokaciji neće biti poslana hitnim službama

Što će se dogoditi ako se dogodio sudar i nema telefonskog signala?

Vozilo će učiniti nekoliko pokušaja da uspostavi poziv, ako nije pronađen mobilni telefonski signal, poziv se ne može uspostaviti, dugme će prestati bljeskati narandžasto i vratit će se crvena boja.

Što će se dogoditi ako slučajno pritisnem SOS Emergency Call dugme?

Ako slučajno pritisnete SOS Emergency Call dugme, poziv će biti započet. Kada je poziv uspostavljen sa službom za hitne odgovore, morate obavijestiti službenika da je poziv bio slučajan, u protivnom možete imati nepotrebne financijske troškove.

OPTIMISED ASSITANCE
Kako mogu uspostaviti Optimised Land Rover Assistance Call?

U slučaju kvara, pritisnite i otpustite poklopac dugmeta koje se nalazi na lijevoj strani konzole iznad glave. Pritisnite dugme 2 sekunde da bi inicirali besplatni poziv Land Rover Assistance službi (jednom pritisnuto, dugme će bljeskati narandžastom bojom). Poziv je uspostavljen kada čujete glas člana Land Rover Assistance službe. Lokacija vašeg vozila će se automatski poslati Land Rover Asistance službi, koja će probati riješiti vaš poziv i, ako je potrebno, poslati službu za pomoć na cesti na lokaciju vašeg vozila. Nakon korištenja vratite poklopac dugmeta natrag

Je li Optimised Land Rover Assistance Call koristi telefon vozača da bi se povezao?

Ne. Optimised Land Rover Assistance Call koristi odvojen sustav s namjenskom SIM karticom ugrađenom u vozilo

Gdje mogu koristiti Optimised Land Rover Assistance Call?

Možete koristiti Optimised Land Rover Assistance usluge u zemljama pokrivenim s Land Rover Assistance policom. Ako koristite Land Rover Assistance dok putujete u drugu zemlju pokrivenu vašom policom, biti ćete povezani sa službom za pomoć na cesti u vašoj matičnoj zemlji, koja će onda organizirati pomoć na cesti na vašoj točnoj lokaciji.

Što će se dogoditi ako sam slučajno pritisnuo dugme za Optimised Land Rover Assistance?

Ako slučajno pritisnete Optimised Land Rover Assistance dugme, poziv će biti započet. Kada je poziv uspostavljen, morate obavijestiti službenika da je Optimised Land Rover Assistance dugme bilo pritisnuto slučajno, u protivnom možete imati nepotrebne financijske troškove

Ako moja Land Rover Assistance pretplata završi prije Protect services, hoću li biti u mogućnosti uspostaviti Optimised Land Rover Assistance Call?

Optimised Land Rover Assistance funkcija uključena u vaš Protect Services ne osigurava pokriće prilikom kvara u vlastitom pravu nego poboljšava uslugu pruženu od Land Rover Assistance pretplate. Kada vaša Land Rover Assistance pretplata završi, Optimised Land Rover Assistance Call dugme koje se nalazi u vašem vozilu će vas još uvijek povezati s pozivnim centrom Land Rover Assistance, međutim, može vam se naplatiti bilo koja pružena pomoć.

REMOTE ESSENTIALS
Što je Journeys?

Journeys vam omogućavaju snimanje, spremanje i izvoz informacija putovanja. Putovanje je spremljeno nakon što je vozilo prošlo više od 0.6 miles (1km), nakon čega je motor ugašen. Ruta se može pogledati na mapi a udaljenost, učinkovitost, potrebno vrijeme i prosječna brzina mogu biti preuzeti. Informacija o putovanju može biti pregledana, izbrisana ili izvezena u Excel za potrebe obračuna troškova. Journeys funkcija je dostupna u Remote Smartphone App i preko My Land Rover InControl web stranice. Kada kreirate vaš InControl račun, trebat ćete odabrati vaše postavke putovanja. Možete cjelosno isključiti Journeys funkciju. ZABILJEŠKA: ako odlučite aktivirati Journeys funkciju, moći ćete obrisati neka ili sva putovanja pomoću Remote Smartphone App ili My Land Rover InControl web stranice.

Kako mogu aktivirati ili deaktivirati Journeys?

Journeys funkcija može biti aktivirana ili deaktivirana pomoću Remote Smartphone App i My Land Rover InControl web stranice. Da biste vidjeli ili promijenili status funkcije odite na "Vehicle settings" u Remote Smartphone App ili na My Land Rover InControl web stranicu. Postavite Journeys prekidač na "on" ako želite aktivirati Journeys ili na "off" ako ga želite deaktivirati. Tada trebate unijeti vaš PIN i spremiti vaše promjene.

Može li moja lokacija biti praćena u realnom vremenu?

Vozila ne mogu biti aktivno praćena, osim u slučaju aktivacije SOS Emergency call ili Optimised Land Rover Assistance, prilikom takvog događaja lokacija će biti automatski poslana hitnim službama i službama za pomoć na cesti. Dodatno, ako imate Secure Tracker i potvrdili ste da je vaše vozilo ukradeno, lokacija vašeg vozila biti će aktivno praćena.

Gdje mogu preuzeti Remote Smartphone App?

Možete preuzeti Remote Smartphone App traženjem Land Rover InControl Remote u Google Play ili u Apple App store. Također postoji Demo Mode na raspolaganju, što vam omogućava istraživanje ključnih funkcija aplikacije bez da imate vozilo.

Koji mobilni uređaji podržavaju Remote Smartphone App?

InControl Remote aplikacija za pametne telefone radi s Android uređajima s Android v4.1 ili novijim (na primjer Samsung Galaxy S4 i HTC ONE M8) i Apple uređajima s Apple iOS verzijom 6.0 i novijom (iPhone 4S i noviji).

Stvaraju li se drugi troškovi korištenjem InControl Services?

Kada se jednom pretplatite, platit ćete samo korištenje podataka i pozive koje učinite preko Remote aplikacije za pametni telefon, sukladno vašem ugovoru za mobilni telefon.

Mogu li imati jedan račun i preuzeti Remote Smartphone App na dva pametna telefona?

Da. Moguće je preuzeti aplikaciju na više od jednog telefona. Ipak, korisničko ime i lozinka Remote računa biti će isti za oba uređaja.

Koje su ključne funkcije Remote Smartphone App?

Remote aplikacija za pametni telefon omogućava vam pristup važnim informacijama vozila, kao što su razina goriva kao i određena upozorenja instrument ploče kada postanu aktivna (npr. tlak u gumama i razina fluida). Ako se pretplatite na Remote Premium, također vam omogućava interakciju s vozilom na daljinu.

APPLE WATCH
Kako mogu postaviti aplikaciju na moj Apple Watch?

Kada ste preuzeli Remote aplikaciju na vaš iPhone, sljedite Apple-ove upute kako preuzeti aplikacije na Apple Watch-u na https://support.apple.com/HT204784.

Zašto ne mogu pronaći Journeys funkciju u mojoj Remote Premium Apple Watch aplikaciji?

Journeys funkcija dostupna je samo u InControl Remote aplikaciji na vašem iPhone-u ili preko My Land Rover InControl web portala.

Zašto ne mogu zaključati ili otključati moje vozilo/koristiti beep i flash/koristiti Remote Climate Control s aplikacije?

Samo vozila opremljena s Remote Premium funkcijom nude ovu funkciju.

POVRATAK NA INCONTROL SUPPORT

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavaču prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
O INCONTROL-U
InControl je paleta usluga i aplikacija koja vas povezuje s vašim vozilom i neprimjetno i sigurno s ostatkom svijeta.
DOZNAJTE VIŠE
KONTAKTIRAJTE NAS
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja ili objasniti vam sve detalje u svezi sa sustavom Land Rover InControl
DOZNAJTE VIŠE
ODREDBE I UVJETI
Kada se budete registrirali za Protect, ili počnete koristiti Touch Pro ili In Control Apps, biti ćete upitani o prihvaćanju našim zakonskim odredbama i pravilima. Za više informacija, možete pristupiti u nastavku:
POGLEDAJTE ODREDBE I UVJETE
ODREDBE I UVJETI
Pristup uvjetima i odredbama i dokumentacije o zaštiti podataka Land Rover-vim InControl sustavom.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora oblikujte svoje savršeno vozilo
Rezervirajte testnu vožnju
Organizirajte testnu vožnju na cesti preko vašeg najbližeg prodavača
PRONAĐITE PRODAVAČA
Pronađite vašeg najbližeg Land Rover prodavača