PRO SERVICES
POVRATAK NA INCONTROL CONNECTIVITY


- Izbjegnite prometne čepove pomoću Real Time Traffic Information sustavom
- Navigirajte od trenutka kada stupite vani sve dok ne stignete do svoje destinacije pomoću Door-to-Door Routing značajke
- Pronađite mjesta od interesa brzo i lako koristeći Online Search iz Lonely Planet izbora i ostalih popularnih vodiča za putovanja.
- Pogledajte gdje idete s fotografijama iz Satellite i Street Level Imagery značajki.
- Automatski nadopunite vaše kontakte s vašim ETA koristeći Share Estimated Time of Arrival značajku.

Pro Services pružaju sve - od informacija na osnovi odvijanja prometa u realnom vremenu do navigacije "od vrata do vrata" koordinirane s vašim pametnim telefonom.

REAL-TIME TRAFFIC FLOW


Real-Time Traffic Flow značajka koristi milione aktualnih prometnih podataka kako bi vam dala najtočnije podatke o prometu na vašoj planiranoj ruti. S boljim podatcima o prometu, planiranju i preusmjeravanju završavanje vašeg putovanja je učinkovitije nego ikada.
CLOUD SYNC


Sve vaše rute automatski su sinkronizirane u Touch Pro sustavu navigacije vozila, InControl Route Planner aplikaciji i na vašem pametnom telefonu kao i na Route Planner web stranici. **

ONLINE SEARCH


Bilo gdje se nalazili možete istraživati okolna mjesta od interesa. Sustav pristupa resursima kako bi isporučio informacije, slike i recenzije. Navigirajte izravno do njih ili podjelite ih s ostalima izravno s vaše konzole.

SATELITSKI POGLED


Ponekad ćete možda zaželjeti pogledati vaše okruženje odozgo. S Connect Pro funkcijom možete, s jednim dodirom prsta, promjeniti trenutni sa satelitskim pogledom.
ONLINE VOĐENJE


Dok ste na vašem putu prema destinaciji sustav nadgleda aktualne uvjete u prometu i uzima u obzir tipično stanje prometa za to doba dana, vodeći vas optimalnom rutom.

PODIJELITE ETA


PodIjelite vaša kretanja i ETA s prijateljima i obitelji. Ako dolazite kasnije od dogovorenog, Touch Pro će ih automatski obavijestiti šaljući im novosti u vaše ime putem SMS-a ili email-a.. **

USLUGE PARKIRANJA


Kako se približavate vašoj destinaciji Connect Pro će vam pokazati gdje se nalazi slobodno parkirno mjesto. Jednostavno dodirnite vaš omiljeni parking i navigacijski sustav će vas usmjeriti prema njemu.

ISTRAŽITE INCONTROL CONNECTIVITY
ISTRAŽITE UPUTE ZA KORISNIKE

** Zahtijeva micro SIM karticu s odgovarajućom podatkovnom uslugom.
+Samo gdje je podržano i dostupno. <
*** Zahtijeva registraciju na InControl Navigation Račun.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Land Rover
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Land Rover