KLJUČNE ZNAČAJKE

  • SVESTRAN DIZAJN

   Svestranost karoserije dodatno je naglašena opcijskom mogućnosti konfiguracije sa sedmero sjedala s jednostavnim podešavanjem te prostranim prtljažnikom s pametno iskorištenim prostorom i profinjenom udobnošću. Opcija inteligentnog preklapanja sjedala (Intelligent seat Fold) omogućuje vam da konfigurirate sjedala u drugom i trećem redu koristeći prekidače smještene u prtljažniku, na središnjem zaslonu na dodir ili čak na vašem pametnom telefonu.

   ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE
  • INGENIOUS TEHNOLOGIJA

   Informatički sustav pruža vam povezanost i informiranje na najvišoj razini. Počevši od ingeniozne vožnje, pomoći pri parkiranju i vuče pa sve do vrhunske tehnologije, svijet vam je nadohvat ruke.

   ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE
  • NAJBOLJE SPOSOBNOSTI U KLASI

   Discovery ne samo što se u gradu snalazi kao kod kuće, nego i besprijekorno vozi izvan puta. Mogućnosti vuče postavlja na novu razinu s kapacitetom do 3.500 kg1 i paletom funkcija na raspolaganju koje doprinose da vuča postane sigurna i bez napora. Istovremeno njegova optimizirana geometrija kotača, spojena s jedinstvenim Land Rover tehnologijama, osigurava terenske sposobnosti među najboljima u klasi.

   ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE

  DIZAJN

  RAZNOLIKOST

  TEHNOLOGIJA

  SPOSOBNOSTI

  PERFORMANSE

  Izaberite Vaš model