INCONTROL CONNECTIVITY

NEPRIMJETNA POVEZANOST IZMEĐU VAŠEG LAND ROVERA, VAŠEG PAMETNOG TELEFONA I OSTATKA SVIJETA.
POGLEDAJTE FILM
POVRATAK NA: ŠTO JE LAND ROVER INCONTROL?

TOP
CONNECT PRO

Dostupno samo uz Land Rover Touch Pro. Connect Pro* sačinjen je od InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium i Pro Services, i osmišljen je kako bi unaprijedio vaše iskustvo unutar i izvan vozila, osiguravajući vam da vaši putnici uživaju u putovanju dok ostanu povezani s cijelim svijetom.

Pogledajte film
yt:3FB6ZSKamGs
CONNECT PRO FUNKCIJE
PRO SERVICES
Pro Services je paleta jedinstvenih usluga navigacije dostupna kao dio od Connect Pro paketa zaTouch Pro.
DOZNAJTE VIŠE
HOTSPOT WI-FI
Wi-Fi Hotspot isporučuje 3G Wi-Fi hotspot u vašem vozilu, omogućujući vašim putnicima mogućnost povezivanja do 8 uređaja s internetom.
DOZNAJTE VIŠE
REMOTE PREMIUM
Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, aplikacija Land Rover Remote app omogućuje vam komuniciranje s vašim Land Roverom s bilo kojeg mjesta na svijetu.**
DOZNAJTE VIŠE
INCONTROL APPS
InControl Apps predstavlja vozilu optimizirani interaktivni skup aplikacija koje omogućuju streaming medija, usluge oblak i usluge temeljene na lokaciji i još mnogo toga - putem USB priključka.*
DOZNAJTE VIŠE
CONNECT

Connect nudi vam tri ključne značajke: InControl aplikacije koje omogućuju korištenje kompatibilnih aplikacija za pametne telefone putem zaslona na dodir , Wi-Fi Hotspot koji postavlja mrežu u vozilu za do 8 uređaja i Remote Premium koji vam omogućuje interakciju s vašim vozilom na daljinu.

CONNECT FUNKCIJE
HOTSPOT WI-FI
Wi-Fi Hotspot isporučuje 3G Wi-Fi hotspot u vašem vozilu, omogućujući vašim putnicima mogućnost povezivanja do 8 uređaja s internetom.
DOZNAJTE VIŠE
REMOTE PREMIUM
Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, aplikacija Remote Premium omogućuje vam komuniciranje s vašim Land Roverom na daljinu.**
DOZNAJTE VIŠE
INCONTROL APPS
InControl Apps predstavlja vozilu optimizirani interaktivni skup aplikacija koje omogućuju streaming medija, usluge oblak i usluge temeljene na lokaciji i još mnogo toga - putem USB priključka.
DOZNAJTE VIŠE
PROTECT

Protect uključuje Remote značajke, Land Rover Optimised Assistance i SOS poziv za hitne slučajeve. Provjerite razinu goriva na daljinu, pronađite svoje vozilo u zauzetom parkiralištu, snimite putovanja i pratite prozore i vrata s pametnog telefona. Land Rover Optimized Assistance prenosi podatke o lokaciji i dijagnostici vozila vašem ugovorenom servisu za popravak u slučaju sudara. U ozbiljnijem događaju, SOS Emergency Call može slati informacije hitnim službama, uključujući i lokaciju, kao i povezivanje putem telefona.**

PROTECT FUNKCIJE
REMOTE ESSENTIALS
Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, Remote Essentials omogućuje vam povezivanje s vašim Land Roverom s bilo kojeg mjesta, na primjer, provjeru statusa vrata ili goriva..
DOZNAJTE VIŠE
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE
U slučaju sudara,možete izravno nazvati Land Rover Assistance tim pritiskom na gumb s lijeve strane konzole ili na Assistance na zaslonu u sklopu aplikacije Remote smartphone.
SOS EMERGENCY CALL
U slučaju nesreće i aktiviranju zračnih jastuka, SOS Emergency Call može slati informacije hitnim službama, uključujući i lokaciju, kao i uspostavljanje veze s vama putem telefona.
SECURE TRACKER

Ako netko provaljuje ili nezakonito pomiće vaš Land Rover , Secure Tracker upozorava Vas i Centar za praćenje ukradenih vozila kako bi pomogao u otkrivanju i povratku vašeg vozila što je prije moguće.

Doznajte više

*Na novom Range Rover Velaru, InControl Apps su dostupne samo uz Smartphone Pack, ne i Connect Pro.

**Na novom Range Rover Velaru, Remote Premium je dostupan samo uz Remote Pack.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.

PRONAĐITE PRODAVAČA
Pronađite vašeg najbližeg Land Rover prodavača
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora oblikujte svoje savršeno vozilo
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Roveru
Rezervirajte testnu vožnju
Organizirajte testnu vožnju na cesti preko vašeg najbližeg prodavača