CONNECT PRO


  Dostupno samo uz Land Rover Touch Pro. Connect Pro* sačinjen je od InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium i Pro Services, i osmišljen je kako bi unaprijedio vaše iskustvo unutar i izvan vozila, osiguravajući vam da vaši putnici uživaju u putovanju dok ostanu povezani s cijelim svijetom.

  Pogledajte film

  CONNECT PRO FUNKCIJE

  • PRO SERVICES
   PRO SERVICES

   Pro Services je paleta jedinstvenih usluga navigacije dostupna kao dio od Connect Pro paketa zaTouch Pro.

   Doznajte više
  • WI-FI HOTSPOT
   WI-FI HOTSPOT

   Wi-Fi Hotspot isporučuje 3G Wi-Fi hotspot u vašem vozilu, omogućujući vašim putnicima mogućnost povezivanja do 8 uređaja s internetom.

   Doznajte više
  • REMOTE PREMIUM
   REMOTE PREMIUM

   Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, aplikacija Land Rover Remote app omogućuje vam komuniciranje s vašim Land Roverom s bilo kojeg mjesta na svijetu.**

   Doznajte više
  • INCONTROL APPS
   INCONTROL APPS

   InControl Apps predstavlja vozilu optimizirani interaktivni skup aplikacija koje omogućuju streaming medija, usluge oblak i usluge temeljene na lokaciji i još mnogo toga - putem USB priključka.*

   Doznajte više

  CONNECT


  Connect nudi vam tri ključne značajke: InControl aplikacije koje omogućuju korištenje kompatibilnih aplikacija za pametne telefone putem zaslona na dodir , Wi-Fi Hotspot koji postavlja mrežu u vozilu za do 8 uređaja i Remote Premium koji vam omogućuje interakciju s vašim vozilom na daljinu.

  CONNECT FUNKCIJE

  • WI-FI HOTSPOT
   WI-FI HOTSPOT

   Wi-Fi Hotspot isporučuje 3G Wi-Fi hotspot u vašem vozilu, omogućujući vašim putnicima mogućnost povezivanja do 8 uređaja s internetom.

   Doznajte više
  • REMOTE PREMIUM
   REMOTE PREMIUM

   Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, aplikacija Remote Premium omogućuje vam komuniciranje s vašim Land Roverom na daljinu.**

   Doznajte više
  • INCONTROL APPS
   INCONTROL APPS

   InControl Apps predstavlja vozilu optimizirani interaktivni skup aplikacija koje omogućuju streaming medija, usluge oblak i usluge temeljene na lokaciji i još mnogo toga - putem USB priključka.

   Doznajte više

  PROTECT


  Protect uključuje Remote značajke, Land Rover Optimised Assistance i SOS poziv za hitne slučajeve. Provjerite razinu goriva na daljinu, pronađite svoje vozilo u zauzetom parkiralištu, snimite putovanja i pratite prozore i vrata s pametnog telefona. Land Rover Optimized Assistance prenosi podatke o lokaciji i dijagnostici vozila vašem ugovorenom servisu za popravak u slučaju sudara. U ozbiljnijem događaju, SOS Emergency Call može slati informacije hitnim službama, uključujući i lokaciju, kao i povezivanje putem telefona.**

  PROTECT FUNKCIJE

  • REMOTE ESSENTIALS
   REMOTE ESSENTIALS

   Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, Remote Essentials omogućuje vam povezivanje s vašim Land Roverom s bilo kojeg mjesta, na primjer, provjeru statusa vrata ili goriva..

   Doznajte više
  • LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE
   LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

   U slučaju sudara,možete izravno nazvati Land Rover Assistance tim pritiskom na gumb s lijeve strane konzole ili na Assistance na zaslonu u sklopu aplikacije Remote smartphone.

  • SOS EMERGENCY CALL
   SOS EMERGENCY CALL

   U slučaju nesreće i aktiviranju zračnih jastuka, SOS Emergency Call može slati informacije hitnim službama, uključujući i lokaciju, kao i uspostavljanje veze s vama putem telefona.

  SECURE TRACKER


  Ako netko provaljuje ili nezakonito pomiće vaš Land Rover , Secure Tracker upozorava Vas i Centar za praćenje ukradenih vozila kako bi pomogao u otkrivanju i povratku vašeg vozila što je prije moguće.

  Doznajte više