RANGE ROVER VELAR
SPECIFIKACIJE

VELAR
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
VELAR

VELAR

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANSE
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKI SKLOP
TEŽINE
VUČA
TRANSPORT NA KROVU
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVU
PROSTOR ZA NOGE
ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
GROUND CLEARANCE - STANDARD
KRUG OKRETANJA
DUBINA PROLASKA KROZ VODU

PRTLJAŽNI PROSTOR (DO)

1.811 L✦


Uz Range Rover Velar.  

NAPLATCI

Do 22"


Nije dostupno uz motore P400e.

ELEKTRIČNI (EV) DOMET

53 KM††


Uz Range Rover Velar Plug-in Hybrid.

DODIRNI ZASLON

10"


Standardno uz sve modele Range Rover Velar.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER VELAR

MODELI RANGE ROVER VELAR

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Istražite električne modele.
SAZNAJTE VIŠE
PREGLED

PREGLED

Avangardni Range Rover.
ISTRAŽITE PREGLED

Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na temelju službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Potrošnja goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korištenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada se može primijeniti ispravan porezni postupak.
†† Prikazane brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Potrošnja goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Brojke o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

±Navedene brojke izračunate su prema NEDC-u na temelju službenih ispitivanja proizvođača. Količine se mogu razlikovati ovisno o okruženju i stilu vožnje. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati
Najveća brzina na motorima s ovjesom s amortizerima je 210 km/h.
‡‡U kombinaciji s elektromotorom.
Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tekućine i 90% goriva.
Uključuje napunjene tekućine i 90% goriva.
U suhom stanju: Zapremnina izmjerena punim blokovima sukladno standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Zapremnina izmjerena do stropne obloge. Konfiguracija prtljažnika i ukupni prostor prtljažnika razlikovat će se sukladno specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištu.
S tekućinama: Zapremnina izmjerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tekućinom. Zapremnina izmjerena do stropne obloge. Konfiguracija prtljažnika i ukupni prostor prtljažnika razlikovat će se sukladno specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištu.
Ako je opremljen Elektroničkim zračnim ovjesom. Mase se odnose na vozila prema standardnim specifikacijama. Opcijski dodaci povećavaju masu.