Range Rover Velar

AVANGARDNI RANGE ROVER. SADA DOSTUPAN I KAO PLUG-IN HYBRID. 

PREGLED VANJŠTINE OD 360°
ISTRAŽITE PLUG-IN HYBRID

EMISIJA CO2 g/km
Samo 52

POTROŠNJA GORIVA Mješovita vožnja I/100 km
Od 2,3

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Range Rover Velar.
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Land Rover prodavača u svojoj blizini.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
DIZAJN
ISTRAŽI IZVANA
ISTRAŽI IZVANA

Range Rover Velar je prekrasno uravnotežen, optimalnih proporcija. Njegovo dostojanstveno Range Rover nasljeđe je odmah prepoznatljivo: od strogog, snažnog prednjeg kraja, preko tečnog, izduženog struka, završavajući zategnutim i elegantno suženim stražnjim krajem. 

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
UVLAČIVE KVAKE VRATA
UVLAČIVE KVAKE VRATA

Iskočne kvake vrata se uvlače kada nisu u upotrebi. Njihov oblik stvara izuzetno jasne i čiste linije koje poboljšavaju učinkovitost aerodinamike i smanjuju šum vjetra. 

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ISTRAŽI IZNUTRA
ISTRAŽI IZNUTRA

Uronite u Range Rover Velar. Pojedinosti u unutrašnjosti uključujući djeljivi naslon za ruku kao i vrhunske materijale posvuda. 

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ODABERI SVOJ MODEL
RANGE ROVER VELAR 
Range Rover Velar je predvodnik u prigušenom oblikovanju. Jasno, elegantno i dojmljivo, ovo vozilo ima upečatljiv i suvremen nastup. Profinjena snaga i dojmljiva elegancija kombiniraju se uz izuzetan učinak u ovom izvanrednom primjeru suvremenog automobilskog dizajna. 
POGLEDAJ GALERIJU
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC
Range Rover Velar R-Dynamic ima snažan nastup, uz umetke u branicima, otvorima na poklopcu motora i na boku u sjajnoj bakrenoj boji Burnished Copper, koji značajno pridonose profinjenom suvremenom izgledu i privlačnosti. Značka na poklopcu motora, stražnji natpis i maska hladnjaka su u izvedbi Shadow Atlas. 
POGLEDAJ GALERIJU
RANGE ROVER VELAR EDITION 
Range Rover Velar je slavan po svojem avangardnom izgledu, a Range Rover Velar Edition pronosi tu slavu još i dalje. Uz izvanredne dizajnerske pojedinosti kao što su umetci u crnoj boji, crni naplatci od 20“ i kontrastni crni krov, nemoguće je ne uočiti ga. 
POGLEDAJ GALERIJU
TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA
PIVI I PIVI PRO 

Standardne funkcionalnosti na Pivi uključuju:

- Dodirni zaslon od 10“
- Donji dodirni zaslon od 10“
- DAB digitalni radio
- Novooblikovano sučelje
- Apple CarPlay ® 1
- Android Auto ™ 2
- Remote 3


Unaprijedite sustav na Pivi Pro4 te će vas pratiti najnovija umjetna inteligencija u automobilu koja vam pruža mogućnosti kao što je samoučeći navigacijski sustav, za potpuno povezanu vožnju.

INFORMACIJE NA OKU 

Odaberite od niza različitih izgleda, uključujući 3D navigaciju preko cijelog zaslona, podatke o vožnji ili brzo provjerite što slušate, a sve to na novom interaktivnom vozačkom zaslonu od 12,3“ visoke rezolucije.
 
Opcijski virtualni zaslon5 prikazuje ključne informacije na vjetrobranu. Bez napora možete pratiti brzinu svog vozila, stupanj prijenosa i navigaciju zahvaljujući prikazu u boji.

POSEBNO SURROUND OZVUČENJE MERIDIAN 

Osjetite i uživajte u glazbi u novoj dimenziji, uz dodatne zvučnike pažljivo raspoređene po kabini i uz korištenje Meridianove tehnologije Trifield 3D za stvaranje istinski jedinstvenog zvučnog iskustva „uživo“. 

22 zvučnika i dvokanalni subwoofer, pojačalo snage 1300 W. 

Odlike: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, 3D Trifield. 

OSVJEŽENJA SOFTVERA 
Vaše vozilo uvijek raspolaže najsvježijim verzijama zahvaljujući osvježavanju softvera 6. Sustav za informiranje i zabavu (infotainment), telematiku i razne upravljačke module je moguće daljinski osvježiti radi osiguravanja optimalnog djelovanja. To znači da vaše vozilo postaje sve bolje i bolje.  
PAKET ONLINE 
Paket Online7 nudi dodatne internetske usluge putem ugrađene SIM kartice, omogućavajući pristup:

- Neograničenom streamingu
- Prognozi vremena
- Online sinkronizaciji kalendara  
WI-FI ENABLED 
Odaberite opciju Wi-Fi Enabled s podatkovnim prometom 8 i moći ćete koristiti:  

- Streaming servise po svom izboru
- Do 20GB podataka mjesečno
- Poboljšanu vezu zahvaljujući anteni
- Brojne povezane uređaje 
IONIZACIJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2,5
Opcijska NanoeTM ionizacija poboljšava osjećaj ugode vozača i putnika. Uključite ovu funkciju i posebno konstruirani filter će privlačiti i hvatati sitne čestice i alergene iz okolnog zraka, kao što su PM2,5 kao što su prašina i pelud.
PERFORMANSE
PLUG-IN HYBRID

Naš pogonski sklop Plug-in Hybrid (PHEV) sadrži 4-cilindrični, 2,0-litarski benzinski motor Si4 od 300 KS, s pogonom na 4 kotača, te elektromotor od 104 KS. Možete ga voziti u paralelnom hibridnom ili električnom načinu rada. 

ISTRAŽI PLUG-IN HYBRID 
PREGLED SPECIFIKACIJA
POGONSKI SKLOPOVI 
Svi naši motori pružaju dinamično iskustvo vožnje. Range Rover Velar je dostupan kao benzinsko, dizelsko ili  Plug-in Hybrid vozilo. 
DINAMIKA VOŽNJE 
Land Roverovi inženjeri su pažljivo podesili automatski mjenjač s 8 brzina kako bi postigli mekane promjene stupnja prijenosa uz izuzetno brz odziv. Zahvaljujući malim razlikama u prijenosnim omjerima, promjene stupnja prijenosa su gotovo nezamjetne. 
PODESIVA DINAMIKA 
Omogućava vam odabir između profinjenosti i udobnosti ili performansi podešavanjem konfiguracije mjenjača, upravljača, papučice gasa i ovjesa. 
SPOSOBNOST
POGON NA SVE KOTAČE
POGON NA SVE KOTAČE

Pogon na sve kotače s okretnim momentom za zahtjev (Torque-on-demand All Wheel Drive - AWD) pruža izvanredne cestovne performanse te punu sposobnost terenske vožnje. Radi održavanja optimalnog prijenosa snage na podlogu i tako pouzdanog kretanja u svim uvjetima, pogon Range Rovera Velar je oplemenjen nizom pažljivo konstruiranih tehnologija.

TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Ostvarite optimalni rad motora, mjenjača, središnjeg diferencijala i sustava podvozja kako biste odgovorili na zahtjeve terena odabirom jednog od šest programa za vožnju. Terrain Response 2 vam omogućava lak pristup našem iskustvu od preko 70 godina, zahvaljujući tome što vozilo automatski odabire najprikladniji program za terensku vožnju.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (Nadzor kretanja na svim podlogama) je pionirski sustav koji vam omogućava određivanje i održavanje stalne brzine u teškim uvjetima kao što su blato, mokra trava, led, snijeg ili makadam.

RAZNOVRSNOST
5 SJEDALA
5 SJEDALA

834 litara


Standardna konfiguracija s pet sjedala daje mokru zapreminu od 834 litara, pri čemu je korisna suha zapremina 513 litara.

4 SJEDALA
4 SJEDALA

1.182 litara


Preklopite jedno od stražnjih sjedala i oslobodit ćete dodatnu mokru zapreminu od 1.182 litre. Omogućavajući vam odlaganje tih nekoliko dodatnih predmeta, to je ekvivalent iskoristivoj suhoj zapremini od 808 litara.

3 SJEDALA
3 SJEDALA

1.357 litara


Ukoliko putujete s dvoje prijatelja, s njihovom punom prtljagom, ova konfiguracija u Discovery Sportu omogućava mokru zapreminu od 1.357 litara, odnosno iskoristivu suhu zapreminu od 955 litara.

2 SJEDALA
2 SJEDALA

1.705 litara


Uz preklopljen drugi red sjedala, možete bez poteškoća ponijeti sa sobom i veće predmete. Zapremina prtljažnika u tom slučaju raste na 1.705 litre. Suha zapremina doseže 1.250 litre.

Mokra zapremina je industrijska norma koja se mjeri punjenjem prtljažnika tekućinom. Suha zapremina se mjeri krutim blokovima (200 x 50 x 100 mm), i daje podatak o stvarno iskoristivom prostoru u vozilu.

MATRIČNA LED GLAVNA SVJETLA 
Dio palete tehnologija u našoj ponudi su i matrična LED glavna svjetla koja se odlikuju prilagodljivim svjetlosnim snopom koji se prigušuje i prilagođava radi pružanja maksimalne vidljivosti bez zasljepljivanja vozila iz suprotnog smjera.
SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI
Odaberite neku od niza funkcija osmišljenih kako bi vožnja i parkiranje bili jednostavniji i sigurniji. Uz dostupne brojne inovativne tehnologije, vidjet ćete da su sve funkcije izvedene tako da poboljšaju vaše iskustvo vožnje, uz pružanje veće sigurnosti.
SAZNAJ VIŠE
OPCIJE PAKETA
Odaberite između niza paketa kako bi vaša vožnja bila još ugodnija. 

- Paket Blind Spot Assist (monitor mrtvog kuta)
- Paket Driver Assist (pomoć vozaču) 
PET ZVJEZDICA ZA SIGURNOST
Range Rover Velar je ostvario ocjenu od pet zvjezdica prema Euro NCAP, potvrđujući da je riječ o jednom od najsigurnijih vozila na tržištu.
IZGRADI VLASTITI

Avangardni Range Rover. Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Range Rover Velar. 

IZGRADI VLASTITI
NASTAVI ISTRAŽIVATI
ODABERI SVOJ RANGE ROVER VELAR
Ovdje možete pronaći cijelu paletu modela, sa širokim izborom dizajnerskih dodataka, sustava za pojačavanje performansi i drugih tehnologija. 
ODABERI SVOJ MODEL
GALERIJA
Posvemašnja posvećenost detaljima je oduvijek ključna u uređenju naših vozila. Range Rover Velar. Suvremenost i elegancija.
POGLEDAJ GALERIJU
SPECIFIKACIJE
Istražite sve pojedinosti. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
PREGLED SPECIFIKACIJA
DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER
DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER

Elegantno, otporno i praktično: dodatno personalizirajte svoj Range Rover Velar uz izbor dodatne opreme za vanjsko i unutarnje uređenje.

PRONAĐI DODATNU OPREMU 
KOLEKCIJA LAND ROVER
KOLEKCIJA LAND ROVER

Našu ekskluzivnu kolekciju dodatne opreme nadahnula su naša vozila, a izrađena je uz slavni britanski osjećaj za eleganciju.

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Range Rover Velar.
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Land Rover prodavača u svojoj blizini.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima

†Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevih ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Na temelju toga se primjenjuje odgovarajuća porezna stopa

Pogledajte vrijednosti WLTP.
WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispituje se vozilo s tvorničkim opcijama te prema zahtjevnijem postupku ispitivanja i profilu vožnje.


1 Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2 Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.android.com/auto/.
3 Land Rover Remote sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema preporuci vašeg Land Rover prodavača. Land Rover Remote treba preuzeti s Apple App Store/Google Play Store.
4 Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.
5 Zahtijeva staklo koje umanjuje sunčevo svjetlo na nekim tržištima. Upute navigacije će se prikazivati na vjetrobranu samo kada je na vozilo ugrađen Pivi Pro.
6 Osvježavanje zahtijeva internetsku vezu.
7 Može vrijediti politika poštene uporabe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koju je moguće produžiti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.
8 Vrijedi politika poštene uporabe. Nakon iskorištenih 20GB podatkovnog prometa unutar jednog mjeseca, brzina i funkcionalnosti podatkovnog prometa iz vozila se mogu smanjiti u ostatku mjeseca.
Pojedinosti Politike poštene uporabe u vezi s ovom funkcijom možete pronaći u Uvjetima za InControl Pivi Pro Terms na www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback ovisi o pružatelju usluge streaminga i definiciji slikovnog sadržaja.
HD video će značajno povećati podatkovni promet.


Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da kod lokalnog Prodavača potražite više pojedinosti ili da konfigurirate svoje vozilo online.


Vozači trebaju koristiti sustave u automobilu samo kada to mogu činiti na siguran način. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.


Funkcije sustava Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana te njihova dostupnost ovisi o tržištu – raspitajte se kod svog Land Rover Prodavača o raspoloživosti na lokalnom tržištu i svim uvjetima.


Neke funkcionalnosti zahtijevaju pretplatu koju će biti potrebno obnoviti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg Prodavača. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.


Apple CarPlay je zaštićeni žig Apple Inc. Apple Inc, važe uvjeti za krajnjeg korisnika.
Android Auto je zaštićeni žig Google LLC.
Meridian je zaštićeni žig Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj “three fields” je zaštićeni žig Trifield Productions Ltd.
NanoeTM je zaštićeni žig Panasonic Corporation.