AVANTURE

PARTNERI LJUDI I ORGANIZACIJA KOJE IDU VIŠE I DALJE

ISTRAŽITE AVANTURU
VIRGIN GALACTIC

Sa zajedničkim pionirskim duhom i kao oni koji omogućavaju avanturu, naše partnerstvo s Virgin Galacticom pomjera granice i omogućava ljudsko istraživanje da dostigne nove visine.

DOZNAJTE VIŠE
AVANTURISTI
BEAR GRYLLS
Jedan od najprepoznatljivih likova u svijetu preživljavanja i avanture, Bear utjelovljava ‘Above and Beyond’ duh Land Rovera, koji se popeo na Mount Everest i vodio važne ekspedicije od Antarktika do Arktika. Bear kaže, "Land Rover je sve o avanturi, a avantura je oduvijek u mojoj DNK."
BEN SAUNDERS
Ben Saunders je pisac, motivacijski govornik i britanski pionirski polarni istraživač. Uvijek željan pomjerati granice istraživanja, Ben je probao epski izazov Trans-Antarctic Solo prijelaza, bez podrške ili pomoći.
ED STAFFORD
Ed Stafford se prvi puta proslavio kao avanturist kada je prošao tijek Amazonije. Veliki ljubitelj Land Rovera Discovery, Ed, njegova žena i njegov osmotjedni sin putovali su i živjeli u njihovom Discoveryju prilikom putovanja kroz 10 zemalja, prolazeći 3000 milja za 14 dana.
KENTON COOL
Jedan od vodećih planinarskih vodića u svijetu, Kenton Cool susreće teške uvjete na njegovim ekspedicijama. On ovisi o Land Rover vozilima kako bi ga odvezla do izazovnih sredina, uključujući 12 Vrhova Everesta, i pouzda se u značajke kao što je grijani upravljač da bi mu pomogao ugrijati njegove ruke nakon povratka.
MONTY HALLS
Pomorski biolog, producent, avanturist i voditelj, Monty Halls je dobro poznat po njegovoj BBC Great Escape seriji, u kojoj živi i radi u izazovnim udaljenim oblastima. Strastveni istraživač i pobornik konzervacije i vojnih dobrotvornih akcija, on redovito vodi ronilačke ekspedicije za avanturiste i znanstvenike.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
KONTAKTIRAJTE NAS
Kontaktirajte nas za Land Rover pomoć ili opće upite
PRONAĐITE TRGOVCA
Pronađite Land Rover trgovca u vašoj blizini
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika