NOVI RANGE ROVER VELAR

SPECIFIKACIJE
NOVI RANGE ROVER VELAR

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER VELAR

MODELI RANGE ROVER VELAR

Pogledajte cijeli raspon modela.
ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRIČNI HIBRID

Održiv i profinjen.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

±Navedene količine izračunate su prema NEDC-u na temelju službenih ispitivanja proizvođača. Količine se mogu razlikovati ovisno o okruženju i stilu vožnje. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati

‡Najveća brzina motora s ovjesom s amortizerima je 210 km/h (130 mph).
‡‡U kombinaciji s elektromotorom.
△Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tekućine i 90% goriva.
▲Uključuje napunjene tekućine i 90% goriva.
✧U suhom stanju: Zapremnina izmjerena punim blokovima sukladno standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Zapremnina izmjerena do stropne obloge. Konfiguracija prtljažnika i ukupni prostor prtljažnika razlikovat će se sukladno specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištu.
✦S tekućinama: Zapremnina izmjerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tekućinom. Zapremnina izmjerena do stropne obloge. Konfiguracija prtljažnika i ukupni prostor prtljažnika razlikovat će se sukladno specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištu.
Ako je opremljen Elektroničkim zračnim ovjesom.

Mase se odnose na vozila prema standardnim specifikacijama. Opcijski dodaci povećavaju masu.