TEHNOLOGIJA BATERIJA U ELEKTRIČNIM I HIBRIDNIM VOZILIMA

TEHNOLOGIJA BATERIJA U ELEKTRIČNIM I HIBRIDNIM VOZILIMA

PROJEKTIRANO DA TRAJE

Baš kao i ostatak vašega Land Rovera, moćna litij-ionska baterija u vašem vozilu projektirana je za potpunu samopouzdanost u vožnji, godinu za godinom i u svim uvjetima.

KAKO RADI BATERIJA?

KAKO RADI BATERIJA?

Baterija u vašem električnom hibridu Land Rover sastoji se od nekoliko pojedinačnih litij-ionskih modula koji zajednički funkcioniraju unutar jednog punjivog paketa.

Pritiskom na papučicu ubrzanja vašega Land Rovera energija se prenosi iz baterije u električni motor koji pokreće kotače. Time se postupno troši količina pohranjene električne energije, sve dok ne dođe vrijeme za ponovno uključivanje u struju i ponovno punjenje.
KOLIKO TRAJE BATERIJA?

KOLIKO TRAJE BATERIJA?

Baterije za električne hibride dizajnirane su da traju čak i dulje od vijeka trajanja vašega Land Rovera. Za razliku od mnogo manje verzije litij-ionske baterije koja se nalazi u vašem prijenosnom računalu ili mobilnom telefonu, baterija u električnom hibridu Land Rover koristi posebne tehnologije i tehnike za optimizaciju svoje učinkovitosti tijekom mnogo godina i mnogo tisuća kilometara.

To uključuje sofisticirane sustave hlađenja tekućinom i pametni međuspremnik koji pomaže u zaštiti baterije od učinaka trošenja stalnim punjenjem.

NAŠE JAMSTVO NA BATERIJE

Za vašu bezbrižnost, jamstvo na bateriju u vašem električnom hibridu traje šest godina ili 100.000 km – već prema tome što nastupi ranije. A dok je pod jamstvom, naši stručnjaci za EV će besplatno popraviti sve nedostatke u proizvodnji.

Zapravo, rijetka pojava problema s baterijom općenito je uzrokovana pojedinačnom ćelijom. Modul koji sadrži tu ćeliju može se jednostavno zamijeniti kako bi performanse paketa ponovo bile vrhunske.
NAŠE JAMSTVO NA BATERIJE

KADA DOĐE VRIJEME, PONOVO JU KORISTIMO I RECIKLIRAMO

Kružna ekonomija produljenja vijeka trajanja naših baterija u središtu je naše strategije održivosti.

POČETAK ŽIVOTA U LAND ROVERU
NASTAVAK ŽIVOTA KAO SKLADIŠTE ENERGIJE
RECIKLIRANJE I OBNOVA

NASTAVITE ISTRAŽIVATI ELEKTRIČNA I ELEKTRIČNA HIBRIDNA VOZILA

DOMET ELEKTRIČNE VOŽNJE

DOMET ELEKTRIČNE VOŽNJE

Nijedna udaljenost nije nedostižna. Pogledajte kako možete na najveću moguću mjeru povećati svoj domet na svakom putovanju.
PUNJENJE

PUNJENJE

Od vremena punjenja do uštede troškova, aznajte sve što trebate znati o punjenju svojeg vozila kod kuće ili na odredištu.
ODRŽIVOST VOŽNJE

ODRŽIVOST VOŽNJE

Istražite načine na koje ponovno osmišljamo održivi luksuz kroz čistoću električne vožnje.