RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

VRIJEME JE ZA ODVAŽAN ISKORAK. SADA DOSTUPAN I KAO PLUG-IN HIBRID
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
Dostupna vozila: 1
Range Rover Evoque
R-Dynamic SE 204PS Auto AWD 1997cc 2022
2022 new  Range Rover Evoque Fuji White AWD R-Dynamic SE 204PS Auto
Kilometraža
3 km
Motor
Dizel Mild hybrid (MHEV)
Snaga
204 kw
Cijena
Na zahtjev

DIZAJN VANJŠTINE

Samopouzdane i osebujne, profinjene linije Range Rovera Evoque stvaraju nepogrešivu izražajnost.

Kliknite za interakciju

DIZAJN INTERIJERA

Pročišćene površine i pažljivo odabrana paleta vrhunskih materijala pomažu u stvaranju savršenog okruženja.

MAJSTORSTVO IZVEDBE INTERIJERA

MAJSTORSTVO IZVEDBE INTERIJERA

Niz suvremenih završnih slojeva dostupan je da bi na višu razinu podigao interijer vašega Range Rovera Evoque. Sve to doprinosi nadogradnji razina udobnosti i stila kako bi zadovoljili i najzahtjevnije ukuse.
PODIJELJEN NASLON ZA RUKU

PODIJELJEN NASLON ZA RUKU

Unutar Range Rovera Evoque pronaći ćete detalje koji jednostavno imaju smisla, kao što je središnja konzola s pretincem za pohranu i podijeljeni naslon za ruke. Unosi udobnost i fleksibilnost u vaš prostor.
SJEDENJE

SJEDENJE

Uživajte u vrhunskoj udobnosti u svom Range Rover Evoqueu, s grijanim i hlađenim prednjim sjedalima na kojima možete prilagoditi temperaturu svojim željama.

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Range Rover Evoque potpuno je opremljen za urbane pustolovine 21. stoljeća. Inovativne značajke kao što su Pivi, Apple Carplay®1 i Android AutoTM2 omogućavaju poboljšanu povezanost, dok je intuitivni dodirni zaslon zadužen za održavanje jednostavnosti. Uz to, zvučni sustav MeridianTM Surround pruža doživljaj koncertne dvorane u svakoj vožnji.
SPOSOBNOST

SPOSOBNOST

Objedinjavanje svakodnevnih sposobnosti i samouvjerenog terenskog iskustva. Range Rover Evoque dolazi opremljen inteligentnim sustavima Terrain Response 2 i All Terrain Progress Control, koji vam omogućavaju se s lakoćom nosite sa svakom promjenom vremena ili terena.
PERFORMANSE

PERFORMANSE

Vaša vožnja je u vašim rukama uz Range Rover Evoque. Odaberite neki od niza opcijskih pogonskih sklopova koji odgovara vašim potrebama, bilo da tražite samopouzdano iskustvo vožnje ili veću ekonomičnost goriva. Uz to, Adaptive Dynamics omogućava najoštrije upravljanje i kontrolu karoserije.

ODABERITE SVOJ MODEL

Vaš savršeni Range Rover Evoque čeka da bude pronađen.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

S prepoznatljivom siluetom nalik kupeu i LED prednjim svjetlima, Range Rover Evoque uvjerljiv je nasljednik vozila koje je osvojilo toliko mnogo nagrada. Izgled za kojim se okreću glave objedinjen je s praktičnim značajkama kao što su grijani, električni bočni retrovizori i Pivi s dodirnim zaslonom od 10 inča.
RANGE ROVER EVOQUE S

RANGE ROVER EVOQUE S

Range Rover Evoque S daje dodatan naglasak na svoj ugled profinjenosti i samopouzdanja, dodavši grijane, električno sklopive bočne retrovizore s rasvjetom pristupa i automatskim zatamnjivanjem na vozačevoj strani. U unutrašnjosti, naglasci kao što su inteligentni Pivi Pro3 i fronte sjedala od kože Ebony Grained samo su nastavak luksuznog iskustva.
RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

Range Rover Evoque SE obiluje suvremenim stilom, s 20-inčnim aluminijskim naplatcima i pametnim 10-inčnim dodirnim zaslonom koji je opremljen sustavom Pivi Pro3. U unutrašnjosti, možete doživjeti svoju glazbu točno onako kako su izvođači zamislili, uz zvučni sustav MeridianTM s 11 zvučnika.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

Range Rover Evoque R‑Dynamic pomiče granice još dalje s odvažnijim, sportskijim dizajnom koji naglašava nenadmašnu privlačnost vozila. S upečatljivim 17-inčnim Satenskim tamno sivim naplatcima, Burnished bakrenim bočnim otvorima i Satenski kromiranim ručicama mjenjača, modernistički naglasci su gdje god da pogledate.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

Pametna poboljšanja na Range Rover Evoque R‑Dynamic S uključuju Prilagodljivi tempomat i grijane, električno sklopive bočne retrovizore s rasvjetom pristupa . U unutrašnjosti ćete pronaći prednja sjedala električno podesiva na 12 načina, zajedno s preklopivim stražnjim sjedalima 40:20:40 sa zrnatom kožnom oblogom, za vrhunsku udobnost i stil.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

Uživajte u istančanim naglascima na Range Rover Evoque R‑Dynamic SE, kao što su prednja svjetla Premium LED s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL), vozačevo sjedalo s memorijom i 20-inčni aluminijski naplatci. Uz to, uživajte u dodatnom samopouzdanju s Paketom pomoći vozaču.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

Privucite pažnju na cesti u Range Rover Evoque R-Dynamic HSE, s prednjim svjetlima Matrix LED i 20-inčnim naplatcima Diamond Turned. Opustite se i osjetite svoju glazbu uz zvučni sustav MeridianTM, dok inteligentne značajke koje se nalaze u Paketu pomoći vozaču smanjuju stres na vašem putovanju.
RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

Range Rover Evoque Bronze Collection je sinonim za sofisticiranost. Dostupan u boji Carpathian sivoj, Santorini crnoj ili Seoul Pearl srebrnoj, odlikuje se jedinstvenim Corinthian brončanim kontrastnim krovom i 20-inčnim Satenskim tamno sivim naplatcima, zajedno s osvijetljenim bočnim pragovima s natpisom Range Rover.
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Temeljen na R-Dynamic HSE-u, Range Rover Evoque Autobiography ima Burnished bakrene natpise od i 21-inčne kotače, zajedno s Crnim odbojnicima, pragovima i stranicama. Luksuzni detalji nastavljaju se u interijeru, s prošivenim perforiranim sjedalima od Windsor kože s Punom nadogradnjom kože.

DOSTUPNO S PLUG-IN HIBRIDNOM TEHNOLOGIJOM

Range Rover Evoque Plug-in Hibrid kombinira 3-cilindrični, 1,5-litreni benzinski motor s električnim motorom za isporuku ukupne snage od 309 KS. Vozite ili u paralelnom hibridnom načinu ili električnom načinu.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Otkrijte što vam Range Rover Evoque može ponuditi, uključujući tehnologiju u automobilu, mogućnosti, performanse i još mnogo toga.
MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

Ovdje možete pronaći cijeli asortiman modela, s dostupnim širokim izborom vrhunskih dizajna, podrškama za performanse i tehnologijama.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite najprofinjenije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
OPCIJE I DODACI

OPCIJE I DODACI

Elegantan, čvrst i praktičan: dodatno individualizirajte svoj Range Rover Evoque izborom vanjskih i unutarnjih dodataka.

††Pogledajte količine prema WLTP-u

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne količine mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Izračun dometa temelji se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Vaš auotmobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.android.com/auto/.
3Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.
4Odabir opcijskog kliznog panoramskog krova smanjit će prostor za glavu sprijeda i straga.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali upotrebljavati funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Povezivost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije sustava Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Mogu biti mjerodavni odredbe i uvjeti tvrtke Apple Inc. za krajnje korisnike.

Android Auto je žig društva Google LLC.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.