NOVI RANGE ROVER SV

NOVI RANGE ROVER SV

JEDINSTVENO TUMAČENJE LUKSUZA I INDIVIDUALIZACIJE

MI STVARAMO POSEBNOST. A ZBOG VAS JE JEDINSTVENA

Odjelu Special Vehicle Operations postoji da bismo naglasili osnovne karakteristike naših kultnih vozila. U slučaju Novog Range Rovera SV, to znači još više luksuza i još više individualizacije.

S većim izborom nego ikada prije, uključujući održivu luksuznu alternativu koži, novi Range Rover SV odražava vašu osobnost, vaše želje, vašu viziju. Istinski je vaš.

TEMATSKO OKRUŽJE

TEMATSKO OKRUŽJE

U srži prilagođenih značajki novog Range Rovera SV izbor je između dviju opcijskih dizajnerskih SV tema unutrašnjosti i vanjštine. SV Serenity i SV Intrepid izražavaju iznimnu završnu obradu boja i materijala na različite načine, iznutra ili izvana.

Obje tematske opcije dostupne su u verzijama Standard i Long Wheelbase te s opsežnim izborom snažnih i učinkovitih motora, uključujući profinjen novi V8 Twin Turbo od 530 KS, plug-in hibrid Extended Range od 510 KS i učinkoviti šesterocilindarski redni dizelski motor Ingenium D350.

NOVI RANGE ROVER SV

SV SERENITY

Vanjština SV Serenity je čisti luksuz pretvoren u temu. Metalno obložena tehnička boja Atlas srebrna i Corinthian brončana koristi se za vanjske naglaske ekskluzivnosti. Posebno u kombinaciji s opcijskim Corinthian brončanim kontrastnim krovom i komplementarnim 23-inčnim kovanim aluminijskim naplatcima Diamond Turned s Corinthian brončanim umetcima.
SV INTREPID

SV INTREPID

Vanjština SV Intrepid je samozatajna tema fokusirana na dinamičnost. Vanjski naglasci su metalno obloženi u Antracitu, potpuno novoj zatamnjeno kromiranoj završnoj oblozi koja je ekskluzivno razvijena za Range Rover SV. Završni slojevi Graphite Atlas, opcijski crni kontrastni krov i komplementarni 23-inčni kovani Satenski tamno sivi aluminijski naplatci s Narvik crnim sjajnim umetcima upotpunjuju izgled.

NADAHNUĆE SE NASTAVLJA UNUTRA

Ove dvije zadivljujuće opcijske teme vanjštine mogu biti komplementarne s unutrašnjosti, uz specifične palete boja, obloga i dizajn perforacije sjedala. Standardne jednobojne opcije Ebony ili Perlino uparene su s kontrastnim duetima dva tona od prednjeg do stražnjeg dijela koji stvaraju različite zone unutar kabine.

Prvi put na SV vozilu postoji održiva luksuzna alternativa koži dostupna kao opcija, koja se primjenjuje u cijeloj unutrašnjosti.

NADAHNUĆE SE NASTAVLJA UNUTRA

U temi interijera SV Serenity, Perlino je u kontrastu s Liberty plavom, Sequoia zeleonom ili Caraway kožom sprijeda. Tema interijera SV Intrepid nudi izbor jednobojne kože Ebony, kože Rosewood u dva tona i kože Ebony, ili Cinder sive i Svijetle Cloud sive tkanine UltrafabricsTM.

NADAHNUĆE SE NASTAVLJA UNUTRA

VAŠE UNUTARNJE SVETIŠTE

Naši interijeri razvijeni su za pružanje udobnosti, tehnologije i mirnoće koju biste očekivali kod kuće. Svi modeli SV dostupni su s opcijom našeg vrhunskog doživljaja zabave na stražnjim sjedalima — 13,1-inčnim zaslonima, najvećima na bilo kojem Range Roveru — i slušalicama visokih performansi s unaprijeđenom jasnoćom, ekskluzivno na svim modelima SV.

VAŠE UNUTARNJE SVETIŠT

SV SIGNATURE SUITE

Vrhunac interijera SV za Range Rover naša je ekskluzivna opcija s 4 sjedala SV Signature Suite. Dostupna samo uz vozila long-wheelbase,
putnicima nudi vrhunski doživljaj.

Središnji dio je konzola punom duljinom od prednje do stražnje strane, koja pruža funkcionalnost pohrane izvan pogleda a pri ruci. Na zahtjev, središnji električno pogonjeni Klupski stolić
izrađen od aluminijskog sirovca nečujno se uzdiže sa središnje konzole, jednim pokretom. Držači za čaše također se uglađeno podižu u položaj ispod svojeg
obloženog poklopca kada je to potrebno.

SV SIGNATURE SUITE

NAJEKSKLUZIVNIJI MATERIJALI

Odabrali smo keramičke završne slojeve da bismo izrazili moderni luksuz. Profinjena je, ali snažna, češće se viđa u svjetovima luksuznih satova i nakita.

Pronaći ćete keramičke završne slojeve u vanjskim i unutarnjim detaljima novog Range Rovera SV. Ručno polirana bijela keramička oznaka s crnim rondelom SV na vratima prtljažnika. Ovo je prvi put da se keramički završni slojevi koriste na vanjštini nekog vozila – znak istinske prepoznatljivosti.

NAJEKSKLUZIVNIJI MATERIJALI

JEDINSTVENE NOVE ZAVRŠNE OBLOGE

Koji god put individualizacije Range Rovera SV da slijedite, možete birati iz kolekcije dodatnih završnih obloga, koje se posebno uklapaju u vašu odabranu temu. Završne obloge specifične za SV uključuju reljefnu keramiku, završne obloge od prirodnog drva s intarzijskim umetcima ili metalnim umetcima, pa čak i anodizirani metal ili tkanu mrežu.

JEDINSTVENE NOVE ZAVRŠNE OBLOGE

Primjenjuju se u cijeloj unutrašnjosti, na središnjoj konzoli, instrumentnoj ploči i vratima. Inovacija u materijalima i tehnologijama predvodnica je našeg razvoja, za istinski modernu interpretaciju majstorske ručne obrade završnih obloga.

JEDINSTVENO VAŠ

JEDINSTVENO VAŠ

Za vrhunac samoizražavanja, novi Range Rover SV može se dodatno personalizirati izborom opcijskih SV Bespoke.

BOJA SV BESPOKE

BOJA SV BESPOKE

Uz odabrane boje iz standardne palete boja Range Rover, kupci SV-a mogu birati između 14 dodatnih opcijskih boja vanjštine iz Palete SV Bespoke Premium, ili našu uslugu SV Bespoke Match to Sample.
ISTRAŽITE BOJE SV BESPOKE

*Dostupno sredinom 2022.