IZRAŽAJNE PERFORMANSE NA CESTI

Samopouzdana sposobnost za sve terene.

MINIMALISTIČKI DIZAJN

Zategnute površine karoserije odišu snagom i performansama, dok suvremena prednja svjetla, maska hladnjaka i skulptorski oblikovani donji odbojnik odišu samopouzdanjem i stavom. Neprekinuta grafika stražnjih svjetala naglašava posebnost stražnjeg dijela.
STEALTH AND POWER
SUVREMENI MATERIJALI

SUVREMENI MATERIJALI

Ponovno osmišljavanje koncepta održivog modernog luksuza nudi suvremene tehničke materijale uključujući opcijski lagani UltrafabricsTM, bez ustupaka za kvalitetu ili performanse.
NOVI ŠAMPION PERFORMANSI

NOVI ŠAMPION PERFORMANSI

SV EDITION ONE isporučuje vrhunsku snagu iz njegova posebno podešenog blago hibridnog motora Twin-Turbo od 635 KS koji koristi inovativni sustav ovjesa 6D Dynamics. Iznimno lagani 23-inčni naplatci Carbon Fibre i kočioni diskovi Carbon Ceramic oslobađaju istinski dinamički potencijal našeg tehnološki najnaprednijeg Range Rovera Sport.
ISTRAŽITE OVAJ MODEL
PAKET ZA UPRAVLJANJE STORMER

PAKET ZA UPRAVLJANJE STORMER

Iskoristite okretnost Range Rovera Sport upotrebom niza funkcija za kontrolu podvozja, uključujući Dynamic Response Pro, Upravljanje na svim kotačima, Elektronički aktivni diferencijal s Vektorskom raspodjelom momenta kočenja i sustav Konfiguriranja programa.
SAZNAJTE VIŠE
ZRAČNI OVJES DYNAMIC

ZRAČNI OVJES DYNAMIC

Podesivi zračni ovjes Dynamic ugrađen je u svaki Range Rover Sport i preventivno priprema vozilo za cestu ispred njega upotrebom navigacijskih podataka i zračnih opruga promjenjivog volumena za bolji odziv i staloženo upravljanje.
VEKTORSKA RASPODJELA MOMENTA

VEKTORSKA RASPODJELA MOMENTA

Vektorska raspodjela momenta kočenja pruža odzivno, nadzirano skretanje i upravljanje čak i u najzahtjevnijim krivinama. Elektronički diferencijal i kočioni sustav vozila prilikom skretanja stalno uravnotežuju raspodjelu okretnog momenta motora između četiri kotača.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Na najmanju moguću mjeru smanjuje neželjene pokrete vozila kao što je naginjanje u krivinama ili zanošenje pri snažnom kočenju, jer prati više od 100 parametara do 500 puta u sekundi radi preciznog određivanja potrebnog odziva.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

Sustav Dynamic Launch1 optimizira ponašanje pri mijenjanju stupnjeva prijenosa, a isporučuje najveći mogući okretni moment za povećano pravocrtno ubrzanje vozila. Jedinstveno za Range Rover Sport.

SNAGA ELEKTRIČNE ENERGIJE

Inženjerski projektiran da odgovori na svaki izazov.

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

122KM
prema WLTP-u Očekivani stvarni domet do 96 km.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

<60minuta††
Napunite do 80 posto za manje od sat vremena pomoću brzog punjenja istosmjernom električnom energijom.

0-100 KM/H

5,5sekundi
Ubrzanje 0–100 km/h u sekundama

CO2 EMISIJE (OD)

16g/km
Nula ispušnih emisija u EV načinu rada.

ELEKTRIČNI HIBRID

Uz uzbudljive performanse i učinkovitost, jedan je od nekolicine koji nude brzo punjenje istosmjernom električnom energijom od 50 kW. Plug-in električni hibrid (PHEV) s povećanim dometom Range Rover Sport može se napuniti do 80 posto za manje od sat vremena. Uz 3,0-litreni šest-cilindarski benzinski motor Ingenium, 160 kW, i nekoliko načina vožnje.


P460e engine detailed.

ELEKTRIČNI HIBRID

Najveća brzina km/h

290KM/h

Maksimalna snaga

635PS (467kW)

0-100 KM/H

3,8sekundi2
Ubrzanje 0–100 km/h u sekundama

CO2 EMISIJE (OD)

268g/km
WLTP Combined.

SV PETROL V8

Posebno podešeni 4,4-litreni motor V8 blagog hibrida od 635 KS s dvostrukim turbopunjačem je najsnažniji motor koji je dosad ugrađen u Range Rover. Pružajući trenutačan odziv s iznimnim voznim karakteristikama, pruža vršnu snagu učinkovitije nego ikada prije.


P635 engine detailed.

SV PETROL V8

Najveća brzina km/h

242KM/h

Maksimalna snaga

400 PS (294kW)

0-100 KM/H

5,5sekundi2
Ubrzanje 0–100 km/h u sekundama

CO2 EMISIJE (OD)

TBCg/km
WLTP Combined.

Benzinski blagi hibridni motor

Naši benzinski blagi hibridni motori odlikuju se brzim i odzivnim ubrzanjem za dinamičnu vožnju, kao i poboljšanim performansama i učinkovitošću.

D300 engine detailed.
Benzinski blagi hibridni motor

Najveća brzina km/h

242KM/h

Maksimalna snaga

400 PS (294kW)

0-100 KM/H

5,5sekundi2
Ubrzanje 0–100 km/h u sekundama

CO2 EMISIJE (OD)

TBCg/km
WLTP Combined.

Dizelski blagi hibridni motori

Učinkoviti i snažni, naši dizelski blagi hibridni motori pružaju unaprjeđen okretni moment za kontroliranu terensku vožnju i vuču.

D300 engine detailed.
Dizelski blagi hibridni motori

SPORTSKI LUKSUZ

AKTIVNO PONIŠTAVANJE BUKE

AKTIVNO PONIŠTAVANJE BUKE

Usredotočite se na užitak putovanja. Nova generacija Aktivnog poništavanja buke filtrira sve neželjene zvukove upotrebom mreže napredne audio tehnologije kao dio opcijskog sustava MeridianTM Signature Sound System*.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Zatražite od Alexe4 da reproducira glazbu, uputi telefonski poziv ili kontrolira pametne kućne uređaje, a sve to dok ste usredotočeni na vožnju. Možete čak komunicirati sa svojim Range Roverom Sport iz udobnosti svojega doma pomoću aplikacije Land Rover Remote.

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku od niza značajki osmišljenih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja, s mnogim inovativnim tehnologijama koje su dostupne za poboljšanje vašeg doživljaja vožnje.
POMOĆ VOZAČU
ZABAVA NA STRAŽNJIM SJEDALIMA

ZABAVA NA STRAŽNJIM SJEDALIMA

Putnici mogu gledati filmove ili spojiti konzolu da bi se zabavljali tijekom putovanja. Dva zaslona visoke rezolucije od 11,4 inča nude zrcaljenje zaslona i povezivanje uređaja putem HDMI-a.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Internetski paket pruža neprimjetnu povezanost s pristupom ugrađenim aplikacijama kao što su Amazon Alexa i Spotify. Sustav bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) održava ažurnost vašega vozila.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Krajnje smanjite nered u kabini. Kompatibilne pametne telefone napunite bežičnim punjenjem u automobilu.
POMOĆ VOZAČU

BEZ NAPORA A UZ ZAŠTITU SIGURNOSTI

Kada otvorite vozačeva vrata, stup upravljača i vozačko sjedalo će se pomaknuti u stranu radi lakšeg izlaska. Dok se udaljavate, vrata će se automatski zaključati ako privjesak za ključeve više nije u dometu.
DIGITALNA LED PREDNJA SVJETLA

DIGITALNA LED PREDNJA SVJETLA

Digitalna LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL) pružaju poboljšanu vidljivost u noćnim vožnjama s dometom do 500 m. Svako prednje svjetlo sadrži 1,3 milijuna Digitalnih mikrozrcalnih uređaja dok prilagodljivo osvjetljenje koristi navigacijske podatke za preventivno praćenje ceste sprijeda.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

JEDINSTVENE SPOSOBNOSTI

TERRAIN RESPONSE

TERRAIN RESPONSE

S mogućnošću odabira sedam načina terenske vožnje, sustav Terrain Response 2 može automatski prilagoditi odziv sustava motora, mjenjačke kutije, diferencijala i podvozja. Individualizirajte svoje postavke sustava za terensku vožnju putem sustava Configurable Terrain Response.
KONTROLA U TERENSKOJ VOŽNJI

KONTROLA U TERENSKOJ VOŽNJI

Postavite i održavajte stabilnu brzinu u izazovnim uvjetima kao što su blato, mokra trava, led, snijeg i neasfaltirane ceste. U svijetu prvi Prilagodljivi tempomat za terensku vožnju osjeća teren, automatski kontrolirajući brzinu vozila za optimalnu kontrolu dok održava željene razine udobnosti.
PROLAZAK KROZ VODU

PROLAZAK KROZ VODU

Range Rover Sport može prolaziti kroz vodu dubine do 900 mm**. 3D Surround kamera sa sustavom Wade Sensing obavještava vas ako se razina vode približava najvećoj dubini vozila. Ovaj nadzorni sustav pruža informacije u stvarnom vremenu radi veće preglednosti pri slaboj vidljivosti.

TESTIRANO DO KRAJNJIH GRANICA

Doveden do svojih granica u najtežim uvjetima, od Arktičkog kruga do užarene pustinje, na trkaćoj stazi i u terenskoj vožnji. Range Rover Sport je spreman prihvatiti izazov.
TESTIRANO DO KRAJNJIH GRANICA

PRILAGOĐENA INDIVIDUALIZACIJA

Prilagodite Range Rover Sport svojim željama odabirom modela, motora i paketa specifikacija.

SV EDITION ONE

PRILAGOĐEN ILI SPREMAN ZA NARUDŽBU

Odaberite model, motor i paket specifikacija prije individualizacije vašega vozila kroz odabir boja, naplataka i opcija unutrašnjosti.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI

MODELI I SPECIFIKACIJE

Pogledajte cijeli raspon modela i specifikacije
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Zadivljujuć, dinamičan i izražajan.
PREGLED

PREGLED

Instinktivan, upečatljiv, beskompromisan.

Pogledajte količine prema WLTP-u.

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

✝✝Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući: starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

Ugrađen kao standard uz Range Rover Sport SV EDITION ONE
*
Uvijek provjerite rutu i izlaz prije prolaska kroz vodu.

1Nije dostupan uz plug-in električni hibrid.
2Istraživanje Texcell, proveo i rezultate dostavio Panasonic 2020.
3SARS-CoV-2 naziv je virusa unutar obitelji koronavirusa. COVID-19 naziv je za bolest koju uzrokuje taj virus.
4Amazon Alexa i vještine Land Rover Remote primjenjive su samo na određenim tržištima.
5Prikaz nije prijenos uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Prikazani model SV uključuje vanjsku boju Carbon brončanu mat, koja je sada u potpunosti dodijeljena i više nije dostupna. Molimo vas da se za trenutačnu dostupnost obratite svom lokalnom prodavaču.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost na lokalnom tržištu i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i povezani logotipovi su žigovi tvrtke Amazon.com, Inc. Ili njezinih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

Apple CarPlay® je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc.

Android AutoTM je žig društva Google LLC.

App Store je žig društva Apple Inc.

Trgovina Google Play je žig društva Google LLC.

MeridianTM je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.