NOVI RANGE ROVER

REVOLUCIONARNA INOVACIJA
NOVI RANGE ROVER
Range Rover ima bogato inovatorsko nasljeđe te uvijek iznova postavlja standarde preciznosti i kvalitete.

INOVACIJA KOJA PODRŽAVA DIZAJN

Naša vizija suvremenog dizajna omogućena je objedinjavanjem najsuvremenijih inženjerskih tehnika s intuitivnim tehnologijama.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Uglađeno laserski zavareno sučelje završnog sloja krova pruža besprijekornu završnu obradu u prilog našoj filozofiji dizajna. Elementi u ravnini karoserije pružaju uglađen izgled i poboljšavaju aerodinamičke performanse. Zaobljeni rub vrata sljubljuje se sa staklom u jednostavnoj, pročišćenoj završnoj obradi zahvaljujući završnom sloju skrivenog ruba. Range Roverova Digitalna LED prednja svjetla odlukuju se s u industriji vodećim mikroprocesorom i 1,2 milijuna mikrozrcala. Mogu se istodobno fokusirati na 16 objekata i zatamniti refleksije. Prva u svijetu stražnja svjetla koja su skrivena sve dok se ne uključe izgledaju kao živopisne crvene LED diode tijekom rada te kao prepoznatljiva sjajno crna grafika kada nisu u upotrebi.

MIRNO UTOČIŠTE

Aktivno poništavanje buke i sofisticirana arhitektura od mješovitih metala omogućavaju jednu od najtiših kabina u kategoriji svih cestovnih vozila.

MIRNO UTOČIŠTE

Sustav za aktivno poništavanje buke sljedeće generacije uklanja neželjene zvukove, vibracije i smetnje. Smanjuje kognitivno opterećenje vozača i putnika, pomažući da svi stignu osvježeni na svoje odredište. Zvučnici u naslonima za glavu koji poništavaju buku, prvi u svijetu, stvaraju pojedinačne tihe zone za vrhunsku profinjenost kabine. Četiri mjerača ubrzanja i mikrofona s vanjske strane vašega Range Rovera prate vibracije kotača, buku guma i zvukove motora, te stvaraju signal za poništavanje koji se reproducira kroz 35 glavnih zvučnika vozila. Inženjerska poboljšanja pridonose poboljšanju prijenosa buke od 24 posto čak i prije upotrebe Sustava za aktivno poništavanje buke.

BESPRIJEKORNA INTEGRACIJA

Istinski suvremen luksuz zahtijeva napredne značajke koje su besprijekorno integrirane i uvijek ažurirane.

BESPRIJEKORNA INTEGRACIJA

Napredne značajke - uključujući Amazon Alexa, Daljinsku pomoć pri parkiranju1te sustav za informiranje i zabavu Pivi Pro2 – besprijekorno su integrirani, jednostavni za korištenje i vrlo relevantni. Zahvaljujući Sustavu bežičnog ažuriranja softvera (SOTA), Range Rover se poboljšava kako sazrijeva.

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

Range Roverova nova arhitektura pruža temelje za učinkovite pogonske opcije uključujući plug-in električni hibrid s povećanim dometom (PHEV). Potpuno električni Range Rover pridružit će se obitelji 2024. godine kao predvodnik na našem putu prema električnoj budućnosti.

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

SVAKODNEVNA PUTOVANJA

75 POSTO

S posve električnim dometom od 113 km, 75 posto svakodnevnih putovanja3 moguće je u električnom načinu rada.

ELEKTRIČNI (EV) DOMET (DO)

113 KM **

prema WLTP-u Očekivani stvarni domet do 88 km.

CO2  EMISIJE (OD)

18 G/KM **

Uživajte u nula ispušnih emisija u EV načinu rada.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU

<60 MINS

Napunite do 80 posto za <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Modularna uzdužna arhitektura od kombinacije metala (MLA-Flex) pruža savršen temelj za nove razine udobnosti i profinjenosti.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Range Roverov novi dizajn konstrukcije uravnotežuje masu, snagu i krutost. Modularna uzdužna arhitektura od kombinacije metala (MLA-Flex) pruža 50 posto kruća i inženjerska poboljšanja koja pridonose 24-postotnom poboljšanju u prijenosu buke. Kombinacijom najsuvremenijih inženjerskih tehnika s 260.000 virtualnih testova i 1,2 milijuna km testiranja prototipa, Range Rover je robustan, sofisticiran i pruža referentnu kvalitetu.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Range Rover vodi svojim primjerom.
MODELI RANGE ROVER

MODELI RANGE ROVER

Pogledajte cijeli raspon modela.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Dostupan od sredine 2022.

2Za Connected Navigation je potrebna daljnja pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.

3Uz pretpostavku punjenja samo kod kuće i na temelju anonimiziranih vlasničkih podataka korisnika Range Rovera.

4Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, između ostalog starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost na lokalnom tržištu i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.