LAND ROVER ADVENTURE TRAVEL

IZVANEDNA PUTOVANJA PONOVNO OSMIŠLJENA

LAND ROVER AVANTURE
ICE ACADEMY
Smješten na samom rubu švedskog arktičkog kruga, Arjeplog je nadrealna i zabavna divljina ispod nule. Smirena kao što je ekstremna, gdje god se okrenete imate pogled epskih razmjera, što znači da nije samo hladan zrak koji vam oduzima dah.
ADVENTURE TRAVEL LAPLAND
Lociran u ledenim divljinama arktičkog kruga, Lapland je okolina ekstrema. S našim stručnim timom kao vašim domaćinom, doživit ćete najbolje što on može ponuditi.
ADVENTURE TRAVEL NAMIBIJA
Skrivena u skoro zaboravljenom dijelu Afrike, Namibija je uspijela održati svoje tajne sigurnima, do sada. Prostrana i mistična, s obalnim pustinjama i bogatim rezervatima divljači. Možete očekivati čuda dok istražujete ovu zanimljivu zemlju s mjesta iza upravljača najnovijeg Discoveryja.
SAZNAJTE VIŠE
ADVENTURE TRAVEL MOAB
Smješten na američkom jugoistoku je grad Moab, Utah. Uzbudljiv i jedinstven, krajolik s crvenim stijenama koji se najbolje istražuje s mjesta iza upravljača najnovijeg Discoveryja. Savršena destinacija za svakog tko traži vrhunski off-road izazov.
SAZNAJTE VIŠE
OTKRIJTE NOVE ZEMLJE

Kada se uputite utabanim stazama u Land Roveru, otkrivate svijet čuda. Budite prvi koji će doznati sve o našim najnovijim lokacijama za avanturistička putovanja.

OBAVIJESTITE ME
OBAVIJESTITE ME
Budite obaviješteni o najnovijim vijestima iz Adventure Travela.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg najbližeg prodavača.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora kreirajte vaše savršeno vozilo.