DEFENDER SPECIFIKACIJE

DEFENDER SPECIFIKACIJE
90
P300 AWD AUTOMATIC
90 S

90 S

P300 AWD AUTOMATIC

PERFORMANSE
Najveća brzina km/h 191 ‡
Ubrzanje (sek) 0 - 100 km/h 7,1
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKI SKLOP
MASE
VUČA
OPTEREĆENJE KROVA
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVU
PROSTOR ZA NOGE
KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA
VISINA OD TLA - STANDARD
RAZMAK OD TLA - IZVAN CESTE
DUBINA PROLASKA KROZ VODU
KRUG OKRETANJA

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

INDIVIDUALIZACIJA

INDIVIDUALIZACIJA

Odaberite iz niza opcija i dodatne opreme.
MODELI DEFENDER

MODELI DEFENDER

Pogledajte cijeli raspon modela.
ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRIČNI HIBRID

Snažan i održiv.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.

[1]Navedene brojke su procjene proizvođača i bit će zamijenjene službenim podacima EU o ispitivanju čim postanu dostupne. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. Količine pribavljene s potpuno napunjenom baterijom.

*Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na temelju službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korištenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada se može primijeniti ispravan porezni postupak.

**Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

Maksimalna brzina je 209 km/h (130mph) ako je opremljen kotačima od 22 inča. Maksimalna brzina je 191 km/h (119mph) ako je opremljen kotačima od 20 inča. ‡‡U kombinaciji s elektromotorom. Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tekućine i 90% goriva. Uključuje napunjene tekućine i 90% goriva. Dinamičko opterećenje krova omogućava do 118 kg/168 kg (90/ 110 130) ako je vozilo opremljeno Terenskim gumama i Krovnim nosačem Expedition. Statičko opterećenje krova omogućava do 300 kg. Količine iza prvog reda za Hard Top odnose se na pregradu stražnjeg tovarnog prostora.

U suhom stanju: Zapremnina izmjerena punim blokovima sukladno standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Modeli Hard Top: Uključuje spremište u podu, isključuje dizalicu i alat. S tekućinama: Zapremnina izmjerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tekućinom. Modeli Hard Top: Uključuje spremište u podu, isključuje dizalicu i alat.

Modeli Defender V8 nemaju dinamičku nosivost krova. Statičko opterećenje krova omogućava do 300 kg. *S uklonjenom prekrivkom kuke za vuču.

Mase se odnose na vozila prema standardnim specifikacijama. Opcijski dodaci povećavaju masu. Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.