KRALJIČIN DEFENDER U AKTIVNOJ SLUŽBI

IDE SVUGDJE S BRITANSKIM CRVENIM KRIŽEM

Ekipe Crvenog križa u aktivnoj su službi s Defenderom u Sjevernom Walesu, pomažući ljudima u teško dostupnim zajednicama kao što su planine Snowdonia, poluotok Lleyn i otok Anglesey.  


JLR je donirao posebno prilagođeni Defender 130 Britanskom Crvenom križu u spomen na platinasti jubilej Njezinog Veličanstva Kraljice Elizabete II.

U suradnji s Britanskim Crvenim križem, koji je 70 godina bio pod kraljičinim pokroviteljstvom, Defender 130 je prilagođen u skladu s modernim načelima luksuza JLR-a kako bi uključio napredne komunikacijske značajke. 


Njegova poboljšana 4G antena pruža pouzdan, jak signal posvuda – što je neophodno duž velške obale zbog njezina planinskog terena i udaljenih lokacija.

Tu je ugrađeni telefon, VHF komunikacijski radio i nadograđena telematika s GPS praćenjem. Sustav solarne energije na krovu puni pomoćnu bateriju da bi dodatna oprema funkcionirala dok je motor isključen.  


Ugrađeni sustav ladica omogućuje timovima prijevoz pokrivača, hrane i potrepština prve pomoći. Ekipa može pripremiti i čaj zahvaljujući ugrađenom grijaču.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Sloboda za sve. Osam sjedala za zajedničko istraživanje.
HUMANITARCI NA DJELU

HUMANITARCI NA DJELU

Na terenu u godini krize.