HUMANITARCI NA DJELU

HUMANITARCI NA DJELU

NA TERENU U GODINI KRIZE

Timovi talijanskog Crvenog križa oslonili su se na Defender kada je zatvaranje zbog bolesti COVID-19 dodatno otežalo život beskućnicima u Rimu tijekom hladne, vlažne zime.   


Tim je bio spreman za pružanje pomoći, koristeći njihov Defender 110 talijanskog Crvenog križa natovaren toplim obrocima, toplom odjećom i medicinskim potrepštinama. Obilazeći grad, nudili su pomoć ljudima koje su skutrili u uličicama i na pragovima trgovina.  


Potpora beskućnicima u Rimu bila je samo jedan od načina na koji je Defender pomogao lokalnim timovima Crvenog križa da ostave svoj trag u godini neviđenih izazova diljem svijeta.


Nadahnjujući humanitarci bili su na terenu na trima kontinentima u vrijeme krize, suočavajući se s prirodnim katastrofama, ograničenjima zbog COVID-a i hitnim medicinskim slučajevima.

HUMANITARCI NA DJELU

Australski Crveni križ je nakon razornih šumskih požara pružio podršku za više od 36.000 osoba putem programa oporavka. Defenderi su im pomogli u organizaciji vježbi za pripremu ljudi na buduće hitne situacije te pružanju psihološke podrške onima koji su u obveznoj hotelskoj karanteni tijekom pandemije.


Meksički Crveni križ organizirao je obuku za spašavanje života u izoliranim zajednicama koje žive daleko od hitnih službi. Volonteri i osoblje su dnevno prelazili 400 km po zahtjevnom terenu kako bi pružili ključna znanja i opremu za prvu pomoć.

HUMANITARCI NA DJELU
HUMANITARCI NA DJELU

Defenderi u Ujedinjenoj Kraljevini odnijeli su kutije s hranom obiteljima koje su bile u izolaciji na udaljenim lokacijama tijekom COVID-a. Također su isporučivali osobnu zaštitnu opremu na škotskim otocima i pružali podršku u distribuciji cjepiva diljem zemlje.  


Čitavo to vrijeme timovi Crvenog križa i dalje su odgovarali na hitne slučajeve diljem Ujedinjene Kraljevine kao što su požari u kućama, štete od zimske oluje i poplave.  


JLR je s 267 Defendera i drugih vozila pomogao u svjetskom odgovoru na COVID-19.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Spakirajte se i idite bilo gdje. Opcijski treći red sjedala i ozbiljne sposobnosti.
ISPITALI STRUČNJACI CRVENOG KRIŽA

ISPITALI STRUČNJACI CRVENOG KRIŽA

Spremni za podršku humanitarcima bilo gdje.