LAND ROVER PLUG-IN HYBRID

PHEV — NAŠ NAJINOVATIVNIJI POGONSKI SKLOP DO SADA

ISTRAŽITE PHEV

CO2 EMISIJA g/km
Od niskih 71

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana I/100km
Od 3.1

RANGE ROVER PHEV

BESKOMPROMISNA RAFINIRANOST. ZADIVLJUJUĆA SPOSOBNOST

ISTRAŽITE OVAJ MODEL

CO2 EMISIJA g/km
Od niskih 72

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana I/100km
Od 3.2

RANGE ROVER SPORT PHEV

SUPERCHARGED PERFORMANSE. PLUG-IN HYBRID EMISIJE

ISTRAŽITE OVAJ MODEL

CO2 EMISIJA g/km
Od niskih 71

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana I/100km
Od 3.1

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Dizajnirajte vaše savršeno vozilo
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte što Land Rover ima za ponuditi
PRONAĐITE TRGOVCA
Pronađite Land Rover trgovca u vašoj blizini
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika

P400e donosi benefite elektrifikacije legendarnim sposobnostima Range Rovera; omogućavajući ultra-niske emisije s EV autonomijom do 48 km.

Elizabeth Hill
Chief Product Engineer

 • SNAGA

  PHEV isporučuje snagu od 404 KS, i CO2 emisije od 71 g/km‡, pomoću kombinacije naprednog 2.0 litarskog 300 KS Si4 Ingenium benzinskog motora i električnog motora s visokim kapacitetom od 105 kW.

 • NAČINI VOŽNJE

  Odaberite između načina Parallel Hybrid (default način vožnje) koji kombinira benzinski i električni pogon ili potpuno električni pogon EV (Električnog Vozila).^

 • RAFINIRANA, TIHA VOŽNJA

  PHEV pruža virtualno tihu vožnju u potpuno električnom načinu rada (EV) i, za optimalnu rafiniranost, osigurava neprimjetnu tranziciju uzmeđu benzinskog i električnog motora.

 • IZVANREDNA SPOSOBNOST

  Kada je riječ o sposobnostima i performansama, PHEV je precizan, beskompromisan i potpuno sposoban svladati off-road situacije kao što je prelazak preko vode* i puzanje preko kamenja.

KAKO RADI
KAKO PHEV RADI

PHEV kombinira naš lagani Ingenium motor i električni motor sa 105 kW, zajedno s velikom baterijom s kapacitetom od 13 kWh koja se puni iz vanjskog izvora. U EV načinu rada ona omogućava do 48 km od potpune napunjenosti s nula CO2 emisijom na ispušnoj cijevi.

POGLEDAJTE FILM
O ELEKTRIČNIM VOZILIMA
MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLE (MHEV)
MHEV je mild hybrid sustav koji skuplja i sprema energiju koja se obično gubi za vrijeme dugog usporavanja vozila i inteligentno je ponovno upotrebljava kako bi pomogao motoru. Sadrži poboljšan stop start sustav koji gasi motor dok vozilo usporava do potpunog zaustavljanja. Ove značajke poboljšavaju ekonomiju goriva.
HYBRID ELECTRIC VEHICLE (HEV)
Pogonjen konvencionalnim motorom s električnim motorom i paketom baterija kako bi poboljšali učinkovitost, Hybrid Electric Vehicle (HEV) puni bateriju preko regenerativnog kočenja.
PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE (PHEV)
Kombinira konvencionalni motor s električnim motorom i baterijom. Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV) puni se iz vanjskog izvora i, koristeći regenerativno kočenje, neprimjetno bira i spaja motor i električni motor kako bi isporučio optimalne performanse i učinkovitost.
BATTERY ELECTRIC VEHICLE (BEV)
Bez konvencionalnog motora, Battery Electric Vehicle (BEV) je pogonjeno samo od električnog motora s baterijom i puni se pomoću plug-in punionice, omogućavajući stalnu potpuno električnu vožnju vozila. Napunjeno iz vanjskog izvora i pomoću regenerativnog kočenja, BEV postiže nula emisiju na ispušnoj cijevi.
EV PUNJENJE
O PHEV PUNJENJU

Kabel za kućno punjenje omogućava vam punjenje vozila preko noći pomoću kućne utičnice. Kada je potrebno fleksibilnije ili brže EV punjenje, opcijska rješenja za punjenje uključuju A/C zidnu kutiju.**

ISTRAŽITE PUNJENJE
ODABERITE VAŠ MODEL
RANGE ROVER PHEV
Osebujan, rafiniran i luksuzan; ovo je vozilo koje pruža svu klasičnu Range Rover kvalitetu, dok istovremeno redefinira ultimativni Range Rover potvrđenom učinkovitošću i performansama PHEVa.
Istražite ovaj model
RANGE ROVER SPORT PHEV
Performanse, sposobnost i učinkovitost podignuti su do novih visina s Range Roverom Sport PHEV. Dinamičan dizajn i agilna, pouzdana vožnja nadopunjeni su povećanim performansama i manjim emisijama iz našeg najinovativnijeg motora do sada.
Istražite ovaj model

*Prelazak preko vode je moguć samo s uključenim motorom
*
* Vrijeme punjenja ovisit će o tržištu, mreži i načinu punjenja.
^ Parallel Hybrid način će se automatski ponovno uključiti ako vozač treba više snage i okretnog momenta od dostupnog, ili razina baterije se spusti na nedovoljnu da bi se održalo kretanje. Stražnji prtljažnik je kod PHEV vozila smanjen, molimo kontaktirajte vašeg lokalnog trgovca za više detalja
Prikazane vrijednosti su rezultat službenih testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za usporedbu. Realne vrijednosti mogu se razlikovati. Podatci o CO2 i o potrošnji goriva mogu se razlikovati sukladno ugrađenim kotačima i opcijama.