RANGE ROVER SPORT

NAJDINAMIČNIJI RANGE ROVER
ISTRAŽITE DIZAJN

DIZAJN

VANJSKI DIZAJN

Range Rover Sport je dizajniran da privuče pozornost. Njegov niski, sportski stav naglašen je osvježenim prednjim i stražnjim branikom s integriranim ispušnim cjevima*, te je moderan osjećaj nadopunjen zaobljenim LED svjetlima s opcijskim animiranim pokazivačima smjera.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pogledajte galeriju

AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE

Superiorno udoban. Izvanredno funkcionalan. Čisti, moderan dizajn unutrašnjeg prostora nadopunjen je Ambient Interior Lighting ambijentalnim osvjetljenjem i ugradnjom Touch Pro Duo sustava.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL Pogledajte galeriju

PERFORMANSE

ADAPTIVE DYNAMICS

Omogućava savršenu ravnotežu vožnje i kontrole pomoću kontinuiranog promjenjivog podešavanja amortizera. Adaptive Dynamics sustav nadgleda kretnje vozila do 500 puta u sekundi, reagirajući na vaše zahtjeve i uvjete na cesti kako bi osigurao udobnu i mirnu vožnju.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

TEHNOLOGIJA

LED PREDNJA SVJETLA

Pixel-laser LED prednja svjetla sa naglašenim dnevnim svjetlima pružaju najsuvremeniju opciju osvjetljavanja, s laserskom tehnologijom koja omogućava pet puta veće osvjetljenje nego standardna LED svjetla. Aktiviraju se pri brzini većoj od 80km/h i u slučaju kada nisu detektirana ostala vanjska svjetla, sustav omogućava jasan pogled na udaljenosti većoj od pola kilometra.
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

Pružajući bogatstvo informacija i zabave, Touch Pro Duo informatički sustav opremljen je najintuitivnijim i najnaprednijim integriranim tehnologijama kako bi vam omogućio najbolju vožnju.
INOVACIJA

INOVACIJA

Ponuda rafiniranih i učinkovitih motora Range Rovera Sport pruža vam visoke performanse. Izaberite neki od naprednih benziskih i diesel motora ili novi Plug-in hibrid električno vozilo (PHEV)-naš najinovativniji pogon do sada.
PERFORMANSE NA CESTI

PERFORMANSE NA CESTI

Izvanredno prianjanje i upravljanje potvrđuju da je Range Rover Sport naš najdinamičniji SUV. S paletom pažljivo konstruiranih tehnologija pruža vam uzbudljivu vožnju, na bilo kojoj cesti ili uvjetima vožnje.
PERFORMANSE NA TERENU

PERFORMANSE NA TERENU

Terenske sposobnosti bez premca Range Rovera Sport proizlaze iz kombinacije pogona na sve kotače (AWD) i jedinstvenih inovativnih tehnologija za sve terene.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Od izbjegavanja gradske gužve do pružanja dodatne sigurnosti za vas i vaše putnike, na raspolaganju vam je široka ponuda standardne i opcijske inovativne tehnologije. Svaka od njihe je dizajnirana da vam pruži pogodnosti, spokojnost i udobnost za vrijeme vašeg putovanja.
UDOBNOST I POGODNOSTI

UDOBNOST I POGODNOSTI

Range Rover Sport postavlja udobnost vozača i putnika na najvišu razinu. Pažljivo dizajnirana, suvremena unutrašnjost opremljena je novim prednjim sjedalima koja pružaju povećano držanje i opciju odabira Semi-Aniline kože.

RAZNOVRSNOST

AUTOMATIC ACCESS HEIGHT

Pružajući dodatnu pogodnost i mogućnosti, sustav Automatic Access Height, aktiviran pomoću elektronskog zračnog ovjesa, omogućava putnicima lakši ulaz spuštajući vozilo za 50mm.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

UDONOST I POGODNOSTI

SJENILO AKTIVIRANO POKRETOM-GESTURE SUNBLIND

Kako bi zaštitili unutrašnjost od pregrijavanja i smanjili opterećenje klimatizacijskog uređaja, automatsko sjenilo se automatski zatvara kada putnici izađu i vrata se zaključaju. Opcijsko sjenilo aktivirano pokretom* osigurava aktiviranje intuitivnim naprijed/natrag pokretom, omogućavajući vozaču da se koncentrira na cestu ispred sebe.
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE

SPOSOBNOST

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Postavite i održavajte konstantnu brzinu u zahtjevnim uvjetima kao što su blato, vlažna trava, led, snijeg i zemljani putevi. All Terrain Progress Control (ATPC)* sustav funkcionira između 1.8km/h i 30km/h, omogućavajući vam da zadržite punu koncentraciju na upravljanje i pronalaženje puta preko teških terena.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

ODRŽIVOST

UČINKOVITOST

UČINKOVITOST

Motori Range Rovera Sport opremljeni su tehnologijama koje smanjuju CO₂ emisiju, kao što je napredni inteligentni Stop/Start sustav. Sustav gasi motor prilikom stajanja i ponovno ga pali kada podignete nogu s kočnice, smanjujući potrošnju goriva za 5 do 7 procenata. Dodatni ECO Mode način vožnje koristi software koji osigurava učinkovitiju i ekonomičniju vožnju.
ALUMINIJ

ALUMINIJ

Aluminijska karoserija Range Rovera Sport sadrži reciklirane materijale, smanjuje težinu, potrošnju goriva i emisiju istovremeno poboljšavajući performanse.
RECIKLIRANJE

RECIKLIRANJE

Kao kompanija koja se brine o okolišu, posvećeni smo proizvodnji vozila koja koriste više održivih materijala, proizvode manje otpada i koriste manje prirodnih resursa. Sukladno tome, Range Rover Sport je dizajniran tako da se 85% dijelova može reciklirati a 95% dijelova sakupiti. Također investiramo u vrhunske tvornice gdje još učinkovitije proizvodimo naša vozila-koristeći manje vode i energije, proizvodeći manje otpada i emitirajući manje ugljika.

SIGURNOSNE ZNAČAJKE

ISOFIX

ISOFIX

ISOFIX točke u stražnjim sjedalima olakšavaju postavljanje dječje sjedalice. One također osiguravaju čvrsti spoj između sjedalice i vozila, za poboljšanu sigurnost.
ZRAČNI JASTUCI

ZRAČNI JASTUCI

Sveobuhvatni sustav zračnih jastuka Range Rovera Sport za vozača i putnike pruža izvanrednu zaštitu za sve putnike u vozilu.
SIGURNOSNI POJASEVI

SIGURNOSNI POJASEVI

Na raspolaganu je dodatna zaštita zahvaljujući zatezačima pojaseva koji, u slučaju prednjeg udara, smanjuju kretanje naprijed.
LED PREDNJA SVJETLA

LED PREDNJA SVJETLA

Range Rover Sport opremljen je zaobljenim LED svjetlima kao standardnom opremom. LED svjetla su dizajnirana da traju za cijeli vijek trajanja vozila i da troše manje energije.
SPORTS COMMAND DRIVING POSITION

SPORTS COMMAND DRIVING POSITION

Vozačko mjesto Range Rovera Sport-Command Driving Position pomaže u postizanju sigurnije i angažiranije vožnje. Povišena pozicija daje vam bolju vidljivost čime doprinosi većoj zaštiti i sigurnosti.
EMERGENCY BRAKE ASSIST (EBA)

EMERGENCY BRAKE ASSIST (EBA)

Sustav Emergency Brake Assist razumije kada brzo pritisnete kočnicu ali bez neophodne sile da bi poboljšali perfomanse zaustavljanja. Zbog toga, povećava tlak kočenja pomoću ABS pumpe kako bi osigurao zaustavljanje na vrijeme.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da kod lokalnog Prodavača potražite više pojedinosti ili da konfigurirate svoje vozilo online.