Obavještavaj me

Novi Range Rover

Da biste bili u tijeku s najnovijim novostima o novom Range Roveru, uključujući događaje predstavljanja, molimo vas da u nastavku unesete svoje podatke.

Pružanjem dolje navedenih podataka dajete svoju privolu za upotrebu tih osobnih podataka u svrhu primanja marketinških obavijesti Range Rovera.

U svakom trenutku možete izmijeniti ili povući svoju privolu. Za više informacija o praksi zaštite podataka Jaguar Land Rovera, uključujući informacije o ostvarivanju vaših prava kao ispitanika, pogledajte više pojedinosti u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

VAŽNA OBAVIJEST: Ovime ste suglasni da vas kontaktiramo s ciljem informiranja putem potonje navedenih komunikacijskih kanala osim ako se odlučite drugačije uklanjanjem neke od donjih stavki. Jaguar Land Rover koristit će sve navedene informacije kako bi vas informirao o proizvodima i uslugama i kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Vaši podatci bit će dostupni na uvid isključivo tvrtci Jaguar Land Rover, njenim prodavačima, franšiznim partnerima, agentima i poslovnim suradnicima kako bi vam pružili korisne informacije.