DISCOVERY SPORT

OPCIJE I DODACI

OPCIJE VANJŠTINE

Odaberite boju, birajte između brojnih kotača i dodajte završne detalje. Kreairajte svoj Discovery sport.

PAKET VANJŠTINE EXTERIOR BLACK

Paket vanjštine Exterior Black naglašava pažljivo promišljen dizajn Discovery Sporta s Crnim detaljima, kao što su natpisi na poklopcu motora i prtljažnika, rešetka i poklopci retrovizora.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

OPCIJE UNUTRAŠNJOSTI

Kreirajte savršen prostor za sebe i svoju obitelj.

PALETE BOJA

Dostupno je mnoštvo vrhunskih materijala za individualizaciju interijera vašeg automobila. Discovery Sport R-Dynamic ima izbor opcija sjedala DuoLeather s kontrastnim šavovima.
PAKETI ZA UNUTRAŠNJOST

PAKETI ZA UNUTRAŠNJOST

Naši paketi za unutrašnjost pomažu u prilagodbi Discovery Sporta vašim potrebama, kao što je Paket za unutrašnjost Premium Upgrade Interior, koji sadrži Svijetle metalne papučice i Premium osvjetljenje kabine.
PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

Odlučite se za panoramski krov i ispunite svoju kabinu prirodnim svjetlom, poboljšavajući iskustvo vožnje za vas i vaše putnike te ostanite povezani s vanjskim svijetom.
GRIJANA I HLAĐENA SJEDALA

GRIJANA I HLAĐENA SJEDALA

Podignite svoju udobnost i dobrobit na višu razinu s grijanim i hlađenim sjedalima, osiguravajući da na odredište stignete osvježeni i opušteni.

SIGURNOST I POMOĆ

Niz naših funkcija za pomoć u vožnji i pri parkiranju projektiran je da bi se osiguralo da je svako putovanje podjednako sigurno i ugodno.

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost i sigurnost vožnje i putovanja. Uz brojne dostupne inovativne tehnologije primijetit ćete da su sve značajke osmišljene za unaprjeđenje vašeg iskustva u vožnji uz pružanje veće sigurnosti.

INDIVIDUALIZACIJA

Iskoristite svijet oko sebe. Uz Discovery Sport možete potpuno personalizirati vozilo da bi odgovaralo vašem životnom stilu.

DODATNA OPREMA LAND ROVER

Elegantan, čvrst i praktičan: dodatno individualizirajte svoj Discovery Sport izborom dodatne opreme za vanjštinu i unutrašnjost.
PRONAĐITE DODATNU OPREMU

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Sposobnost i fleksibilnost u podjednakoj mjeri.
ISTRAŽITE ISTAKNUTE ZNAČAJKE
MODELI DISCOVERY SPORT

MODELI DISCOVERY SPORT

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA

GALERIJA

Predstavljanje genetike Discovery Sporta.
POGLEDAJTE GALERIJU