Pack opcije

Vanjske opcije

Vanjske opcije

Vanjske opcije

PANORAMSKI KROV

Ispunjavajući unutrašnjost Range Rovera svjetlošću, opcijski nepomični ili klizni panoramski krov naglašava osjećaj prostora i povezanosti s vanjskim svijetom. Dostupan je u paleti boja koja bi odgovarala vanjskoj boji ili u kontrastnoj Narvik Black boji ili Indus Silver.

Kreirajte vlastiti automobil

Unutrašnje opcije

 • OBRADE
  OBRADE

  Izaberite jednu od sedam novih obloga, uključujući Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut i Black Burr Ash.

 • SJEDALA
  SJEDALA

  Dizajnirana i izrađena s idejom o najvišoj udobnosti, sjedala Range Rovera dostupna su u paleti nekoliko finih koža ili tkainina. Poboljšana funkcionalnost sjedala uključuje opcijski gorni naslon za ramena i ‘Hot-Stone’ masažnu funkciju.

 • UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA
  UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA

  Unutrašnjost Range Rovera opremljena je sukladno najmodernijim standardima. Toplina drvenih umetaka, divne metalne obrade i mekane kože skupa čine osjećaj doma. Široka lepeza boja i premium materijali sjedala dostupna su kako bi zadovoljila sve ukuse.

 • INTERIOR PACKS
  INTERIOR PACKS

  Široka paleta dodatne opreme vam je na raspolaganju kako bi personalizirali vaš Range Rover. Od Entertainment Pack paketa do Connect Pro Pack koji nudi 4G Wi-Fi i Smartphone Pack koji omogućava sinhronizaciju za najraširenije pametne telefone, na raspolaganju vam je paket koji zadovoljava vaše potrebe.

LAND ROVER GEAR - DODATNA OPREMA

 • CLICK AND GO SYSTEM
  CLICK AND GO SYSTEM

  Ova višenamjenska dodatna oprema na pozadini sjedala, može se fiksirati između držaća naslona za glavu i pomoću dodataka može držati tablete, torbe i jakne.

 • SKLOPIVE BOČNE STEPENICE
  SKLOPIVE BOČNE STEPENICE

  Neprimjetno povučene ispod pragova dok ne zatrebaju, ove pametne, praktične stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.

 • KROVNA DODATNA OPREMA
  KROVNA DODATNA OPREMA

  Uživajte u fleksibilnom prtljažnom kapacitetu i pogodnostima s paletom krovne dodatne opreme, uključujući krovni nosač za bicikle, nosač za sportove na vodi i sportsku krovnu kutiju.

 • DODATNA OPREMA ZA PRTLJAŽNIK
  DODATNA OPREMA ZA PRTLJAŽNIK

  Optimizirajte vaš prtljažnik s dodatnom opremom koja uključuje pregradu prtljažnika, razdjelnik prtljažnika koji razdvaja prostor u dva dijela i gumenu zaštitu podnice prtljažnog prostora.