Dizajn

  TEHNOLOGIJA

  • INFOTAINMENT
   INFOTAINMENT

   Omogućavajući bogatstvo informacija i zabave, Range Rover Evoque opremljen je našim InControl informatičkim sustavom, Touch Pro, kao standardnom opremom. Neprimjetno spaja vas i vaše vozilo s vanjskim svijetom.

  • INOVACIJA
   INOVACIJA

   ClearSight unutrašnji retrovizor5 i ClearSight Ground View6 po prvi su puta ugrađeni u Land Roveru. Oni omogućavaju čistu liniju gledanja za poglede koji su s preprekama, pružajući višu razinu pouzdanja prilikom terenske vožnje ili u izazovnim gradskim situacijama.

  • ON-ROAD
   ON-ROAD

   Savršena ravnoteža između sposobnosti bez napora i rafiniranosti na cesti čine Range Rovera Evoque ugodnim za vožnju. S paletom tehnologija, uključujući Active Driveline7 i Adaptive Dynamics8, Range Rover Evoque pruža izbudljivu vožnju, bez obzira na uvjete na cesti.

  • OFF-ROAD
   OFF-ROAD

   Kombinirajući profinjenost s off-road upravljanjem, Range Rover Evoque čini vožnju u ekstremnim uvjetima laganom pomoću sustava Terrain Response 2*, Wade Sensing9 i Hill Descent Control4.

  • POMOĆ VOZAČU
   POMOĆ VOZAČU

   Od savlađivanja gradske gužve do pružanja dodatnih sigurnosnih značajki, na raspolaganju vam je mnoštvo inovativne tehnologije, bilo kao standardna ili dodatna oprema ili kao dio opreme paketa. Svaka je značajka dizajnirana i konstruirana kako bi poboljšala vaše uživanje u Range Roveru Evoque.

  • UDOBNOST I POGODNOSTI
   UDOBNOST I POGODNOSTI

   Unutrašnjost Range Rovera Evoque opremljena je novim sjedalima i paletom materijala uključujući zrnatu kožu, Windsor kožu, Kvadrat Premium vunene umetke, Dinamica® Suedecloth i Eucalyptus tekstil. Sjedala su također dostupna s električnim pomjeranjem, memorijom, grijanjem, hlađenjem i masažom.

  Testiran do ekstrema

  • Box no. 1
   Box no. 1

   Lorem Ipsum

  • Box no. 2
   Box no. 2

   Lorem Ipsum

  • Box no. 3
   Box no. 3

   Lorem Ipsum

  SPOSOBNOSTI

  RAZNOVRSNOST

  PERFORMANSE

  UDOBNOST I POGODNOSTI

  SIGURNOST

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Smještene su u stražnjem dijelu Range Rovera Evoque. ISOFIX točke osiguravaju čvrstu vezu između dječje sjedalice i vozila za poboljšanu sigurnost.

  • ZRAČNI JASTUCI
   ZRAČNI JASTUCI

   Sveobuhvatni sustav vozačkog, suvozačkog i zračnog jastuka za pješake Range Rovera Evoque pruža izvrsnu zaštitu za sve putnike u vozilu.

  • DYNAMIC STABILITY CONTROL
   DYNAMIC STABILITY CONTROL

   Smanjuje moment motora i aktivira kočnice na odgovarajućim kotačima kako bi korigirao smjer vozila i neutralizirao podupravljivost ili preupravljivost.

  • SUSTAVI VOŽNJE
   SUSTAVI VOŽNJE

   Range Rover Evoque opremljen je najnovijim sigurnosnim tehnologijama, uključujući Electronic Brake-force Distribution sustav, koji automatski mijenja silu kočenja na svakoj osovini kako bi smanjio put kočenja, održavajući stabilnost i upravljivost vozila.

  • EMERGENCY BRAKE ASSIST
   EMERGENCY BRAKE ASSIST

   Emergency Brake Assist razumije kada su kočnice brzo aktivirane ali bez neophodne sile da bi se ostvarile maksimalne performanse zaustavljanja. Pojačava pritisak kočenja kako bi osigurao da se zaustavite na vrijeme. Svjetla upozorenja aktiviraju se automatski za vrijeme hitnog kočenja.

  • HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
   HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING

   High-speed Emergency Braking12 sustav otkriva kada se može dogoditi potencijalni prednji sudar s drugim vozilom i prikazuje upozorenje vozaču da koči. U slučaju da vozač ne reagira, Range Rover Evoque aktivira kočnice da bi se smanjila težina mogućeg sudara.

  ODRŽIVOST

  • PREMIUM TEKSTILI
   PREMIUM TEKSTILI

   Odgovorno nabavljeni materijali za sjedala uključuju Eucalyptus Textile. Premium tekstilna i antilop sjedala obložena su Kvadrat premium tekstilom i Dinamica® materijalom koji je proizveden iz recikliranih poliester vlakana i plastike.

  • MILD HYBRID TEHNOLOGIJA
   MILD HYBRID TEHNOLOGIJA

   MHEV13 je Mild Hybrid sustav koji skuplja i sprema energiju koja se obično gubi za vrijeme usporavanja vozila i inteligentno se ponovno koristi kako bi pomogla motoru za maksimalnu učinkovitost. Sustav uključuje poboljšani Stop/Start sustav koji omogućava gašenje motora dok vozilo usporava.

  • ODRŽIV DIZAJN
   ODRŽIV DIZAJN

   Razvojni proces Range Rovera Evoque uključuje ocjenivanje cijelog životnog ciklusa i osmišljen je kako bi bio ponovno iskoristiv do 85% i obnovljiv na kraju životnog vijeka vozila do 95%. Reciklirani materijali korišteni su u Range Roveru Evoque kad god je bilo moguće.