TEHNOLOGIJE
GORE
INFORMATIČKI SUSTAV
ONLINE MEDIA
Slušajte omiljenu glazbu, radio stanice i podcaste u pokretu, sve bez vašeg pametnog telefona. Povežite svoje Deezer i TuneIn račune s InControl Portalom, i vašim medijima možete pristupiti izravno sa zaslona na dodir vašeg vozila. Dostupno samo s Connected Navigation Pro i Online Pack sustavima.
CONNECTED NAVIGATION PRO
Aktualne promjene u prometu i pretraživanje su lako dostupni pomoću programa Connected Navigation Pro i Online Pack. Spremite omiljena mjesta, koristite kretnje s višestrukim dodirom da biste istražili karte i imali uvijek najnovije karte s Map Care sustavom.
SMARTPHONE PACK
Ovaj paket omogućava upravljanje aplikacijama optimiziranim za vozila na Android ™ ili Apple® pametnom telefonu putem zaslona na dodir.
HEAD-UP DISPLAY
Prikazuje ključne podatke vozila, uključujući brzinu, stupanj prijenosa i smjerove navigacije, na vjetrobranskom staklu. Posjeduje kristalno jasnu grafiku u svim bojama s visokom rezolucijom, omogućavajući vam da s lakoćom vidite sve informacije.
UPRAVLJAČ
Za lakoću korištenja, upravljač obložen kožom sadrži ključne kontrole, uključujući multimedije i telefona. Za sportskiji izgled, upravljač Discovery Sporta R-Dynamic opremljen je Noble Chrome detaljima.
REMOTE APP
Klimatizirajte unutrašnjost unaprijed, zaključajte, otključajte ili locirajte vaše vozilo i pratite vaša putovanja preko vašeg pametnog telefona ili pametnog sata. Kompatibilna s većinom pametnih telefona, Android Wear™ ili Apple Watch satovima®.
INOVACIJA
MOTORI
Od čistog uživanja u vožnji do ekonomične potrošnje goriva i rafiniranosti, paleta motora vam je na raspolaganju kako bi zadovoljila sve vaše porebe.
MHEV (MILD HYBRID)
MHEV (Mild Hybrid) sustav skuplja i sprema energiju koja se obično gubi prilikom usporavanja i pametno je ponovno iskorištava kako bi pomogao u poboljšanju učinkovitosti.
yt:LpHRVOL5b_M
IGUIDE (USKORO)
Mobilna uputa za vlasnike, iGuide, omogućava vam da uvijek imate odgovor pri ruci. Land Rover iGuide aplikacija objašnjava vam sve što trebate znati o značajkama i kontrolama vašeg Discovery Sporta.
PERFORMANSE
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
KONSTRUKCIJA OVJESA
Dizajnirana za teren, potpuno neovisan sustav ovjesa opremljen je multi-link stražnjim ovjesom.
ADAPTIVE DYNAMICS
Pomoću Adaptive Dynamics sustava, odabranim preko zaslona na dodir, Discovery Sport omogućava još čvršću kontrolu karoserije s neutralnijim upravljanjem i oštrijim reakcijama.
AUTOMATSKI MJENJAČ S 9 BRZINA
Kako bi osigurao da ste uvijek u optimalnoj brzini - poboljšavajući učinkovitost goriva i ubrzanje - automatski mjenjač s 9 brzina Discovery Sporta ima kratke prijenosne odnose. Izmjene stupnjeva prijenosa su skoro neprimjetne a pravila izmjene su inteligentno prilagođena vašem vozačkom stilu.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Dynamic Stability Control (DSC) sustav nadgleda dinamičko ponašanje Discovery Sporta, intervenirajući kako bi poboljšao stabilnost vozila. DSC smanjuje moment motora i aktivira kočnice na odgovarajuće kotače kako bi korigirao smjer vozila, suprotstavljajući se podupravljanju i preupravljanju.
SPOSOBNOST
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
LOW TRACTION LAUNCH
Pruža optimalni kontrolu momenta kada krećete iz mjesta u skliskim uvjetima.
HILL DESCENT CONTROL
Pomaže pri kontroliranom spuštanju niz velike ustrmine, održavajući konstantnu brzinu i aktivirajući kočenje.
GRADIENT RELEASE CONTROL
Spriječava veliko ubrzanje vozila na velikoj nizbrdici prilikom otpuštanja kočnice.
ADVANCED TOW ASSIST
Kontrolirajte smjer prikolice prilikom vožnje unatrag. Pomoću kružnog dugmeta, Advanced Tow Assist sustav kontrolira upravljanje Discovery Sporta kako bi postigao željeni put prikolice pomoću zaslona na dodir.
PREDVIĐANJE DUBINE VODE
Izbacite stres prilikom prelaska preko vode. Wade Sensing sustav pruža vam prikaz u realnom vremenu dubine vode oko vozila i upozorava vas ako se približavate maksimalnoj dozvoljenoj dubini Discovery Sporta.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
Terenski ekvivalent tempomata, ovaj vrhunski sustav omogućava vam da postavite i održavate minimalnu konstantnu brzinu u blatnjavim, terenskim uvjetima.
STANDARDNI SUSTAVI ZA POMOĆ VOZAČU
EMERGENCY BRAKING
Ako je predviđen sudar, a nakon vizualnog upozorenja, ne poduzima se nikakva radnja, kočnice će se automatski aktivirati. Radi s vozilima između 5 i 80 km/h i pješacima ili biciklistima između 5 i 60 km/h.
LANE KEEP ASSIST
Idealan za skliske uvjete na cesti, Lane Keep Assist sustav otkriva kada vozilo neželjeno napušta svoju traku i primjenjuje korektivni moment na upravljaču, ohrabrujući vas da usmjerite vaše vozilo natrag.
DRIVER CONDITION MONITOR
Otkriva kad postanete pospani. Driver Condition Monitor sustav daje vam rano vizualno upozorenje kada trebate stati i odmoriti.
CRUISE CONTROL I SPEED LIMITER
Održava vašu trenutnu brzinu bez potrebe od stalnog korištenja pedale gasa i postavlja maksimalnu brzinu za vozilo.
PACK OPCIJE
PARK PACK
DRIVE PACK
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
PARK ASSIST
Kada je aktiviran, Discovery Sport će potražiti odgovarajuće parkirno mjesto. Vozilo će vas uvesti i izvesti iz njega.
360º PARKING AID
Pruža potpuno pouzdanje prilikom manevriranja u uskim prostorima. Senzori sprijeda, straga i sa strane omogućavaju zvučnu i vizualnu reakciju kako bi označili vašu udaljenost od prepreke.
REAR TRAFFIC MONITOR
Upozorava vas na vozila, pješake i ostale opasnosti koje prilaze s bilo koje strane. Osobito koristan prilikom izlaska unatrag iz parkirnog mjesta, čak i kada vam je pogled zaklonjen.
CLEAR EXIT MONITOR
Pomaže putnicima da ostanu sigurni prilikom izlaska iz Discovery Sporta upozoravajući ih na nadolazeće opasnosti kao što su vozila u prolazu i biciklisti.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Drive Pack sastoji se od tri značajke. Adaptive Cruise Control sustav držat će vaše vozilo na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred vas, bilo da ono usporava ili staje, dok se vi krećete usporeno ili u gužvi. Ako vozilo ispred stane, vi ćete se lagano zaustaviti.
BLIND SPOT ASSIST
Ako Discovery Sport otkrije drugo vozilo u vašem slijepom kutu kada počnete mijenjati voznu traku, pali se malo svjetlo upozorenja u bočnom retrovizoru i okretni moment na upravljaču ohrabruje vas da usmjerite vaše vozilo dalje od mogućeg sudara.
HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
Ako je predviđen sudar, a nakon vizualnog upozorenja, ne poduzima se nikakva radnja, kočnice će se automatski aktivirati. Radi s vozilima između 5 i 80 km/h i pješacima ili biciklistima između 5 i 60 km/h.
UDOBNOST I POGODNOST
PANORAMSKI KROV
Nepomični panoramski krov omogućava svjetlosti da ispuni unutrašnjost, stvarajući svjetliji i ugodniji prostor.
ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA
S električnim vratima prtljažnika lako možete otvoriti ili zatvoriti stražnji dio pomoću vašeg ključa, unutrašnjeg dugmeta ili pomoću diskretnih dugmadi na vratima.
BEŽIČNO PUNJENJE
Napunite svoj odgovarajući pametni telefon bez priključivanja i bez problema s kablovima.
PODESIVO UNUTRAŠNJE OSVJETLJENJE
S ovom opcijskom značajkom, odaberite između deset različitih boja kako biste promijenili ambijentalno unutrašnje osvjetljenje vašeg Discovery Sporta.
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Discovery Sport
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika

Android™ i Android Wear™ je registrirana marka Google Inc.

Apple® i Apple Watch® su registrirana marka Apple Inc., registrirana u SAD i u drugim zemljama.

Opcijske značajke i njihova dostupnost može se razlikovati sukladno specifikaciji vozila (model i pogonski sklop), ili mogu zahtijevati ugradnju drugih značajki kako bi bile ugrađene. Molimo kontaktirajte vašeg lokalnog prodavača za više detalja ili konfigurirajte vaše vozilo online.