DODATNA OPREMA

VAŠ SVIJET. VAŠ PUT

zONCQGzyneU
GORE
VANJŠTINA
#component-4
UNUTRAŠNJOST
#component-8
PAKETI DODATNE OPREME
#component-10
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri Land Rover vozila i usporedite ih jedno uz drugo.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Defender
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
OBAVIJESTITE ME
Prijavite se za sve najnovije Defender vijesti
VANJŠTINA
BOČNI SPREMNIK ZA OPREMU

Vanjski bočni spremnik za opremu od 24 litara1 omogućava vam sigurno spremanje stvari izvan vozila. Vodootporan i sa zaključavanjem, čini spremanje opreme jednostavnim i sigurnim.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
EXPEDITION KROVNI NOSAČI
Na ekstremnim stazama važno je ne ostaviti opremu iza vas. Sposoban za transport dinamičkog tereta kapaciteta do 132kg*, Expedition krovni nosači1 imaju više nego dovoljno mjesta.
POMIČNE KROVNE LJESTVE
Poboljšavajući pristup krovu, pomične krovne ljestve3 čine spremanje vaših stvari jednostavnijim. Za dodatnu sigurnost, ljestve se mogu zaključati u spremljenom položaju.
VODOOTPORNA NADSTREŠNICA NA NAPUHAVANJE
Pogledajte okolicu bez brige o vremenu. Vodootporna nadstrešnica na napuhavanje3 može se brzo aktivirati i može se postaviti ili sa strane ili sa stražnje strane vozila.
PRENOSIVI SUSTAV ZA PRANJE
Očistite vašu opremu s lakoćom pomoću stlačenih 6.5 litara iz vašeg prenosivog sustava za pranje. Uključuje priključak za crijevo i tuš, može se koristiti za pranje čizama, bicikala i ronilačkih odijela.
NOSAČ BICIKALA
Ponesite dva bicikla na svim vašim avanturama pomoću dva krovna nosača za bicikle3.
UNUTRAŠNJOST
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
RUKSAK ZA SJEDALO
Postavljen na stražnjem sjedalu, čuva sve vaše važne stvari pri ruci urednima, van pogleda. Jednostavan za demontažu, raznovrsni 20 litarski ruksak možete također ponijeti sa sobom kada napuštate vozilo.
UGRAĐENI KOMPRESOR ZRAKA
Napuhajte gume vozila, bicikla, zračne krevete i ostale stvari u svako vrijeme pomoću ugrađenog zračnog kompresora, postavljenog u prtljažnom prostoru.
CLICK AND GO SUSTAV
Raznovrsni, multifunkcionalan sustav za putnike u drugom redu. Postavlja se između držača naslona za glavu s mogućnošću postavljanja dodatnih držača za tablete, torbe, laptope i jakne.
PET PACKS
Odaberite od naše Pet Packs palete kako biste bili sigurni da je vaš ljubimac siguran i udobno smješten na svakom putovanju, istovremeno štiteći unutrašnjost vašeg vozila.
PAKETI DODATNE OPREME

Četiri paketa. Neograničene mogućnosti. Da biste dobili više od vašeg svijeta, odaberite od opcija niže.

EXPLORER PACK
Ostavite vaš vatreni trag, bez obzira na teren. Explorer Pack omogućava Defenderu da prkosi pravilima i osvaja najnepristupačnije terene. Otkrijte vaš savršeni paket pomoću našeg upitnika.
ISTRAŽITE PAKETE DODATNE OPREME
ADVENTURE PACK
Odvedite vaše strasti do novih teritorija. Adventure Pack omogućava Defenderu da vas odveze od utabanih staza u prirodno igralište. Otkrijte vaš savršeni paket pomoću našeg upitnika.
ISTRAŽITE PAKETE DODATNE OPREME
COUNTRY PACK
Ponesite najblatnjavije čizme. Country Pack omogućava Defenderu da prigrli prirodne pojave i da svako putovanje učini nezaboravnim. Otkrijte vaš savršeni paket pomoću našeg upitnika.
ISTRAŽITE PAKETE DODATNE OPREME
URBAN PACK
Osvojite betonsku džunglu. Urban Pack omogućava Defenderu da se odvoji u predgrađu sa stilom koji privlači poglede, pouzdanošću i smirenošću. Otkrijte vaš savršeni paket pomoću našeg upitnika.
ISTRAŽITE PAKETE DODATNE OPREME
ULTIMATIVNA PERSONALIZACIJA

Učinite više od vašeg svijeta. S Defenderom možete potpuno personalizirati vozilo kako bi odgovaralo vašem životnom stilu.

ISTRAŽITE ULTIMATIVNU PERSONALIZACIJU
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri Land Rover vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Defender
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
OBAVIJESTITE ME
Prijavite se za sve najnovije Defender vijesti

1Potrebno je ugraditi Roof Rails sustav.
* Ugrađen na modelu 110 s off-road gumama.
3Dostupno početkom 2020.
Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati sukladno specifikaciji vozila (model i pogonski sklop), ili zahtijevaju ugradnju drugih značajki kako bi bile ugrađene. Molimo vas kontaktirajte vašeg lokalnog prodavača za više detalja ili konfigurirajte vaše vozilo online.
Sve in-car značajke mogu se koristiti sa strane vozača samo kada je to sigurno. Vozači moraju osigurati potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.
Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, koji će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon uvjeta preporučenih sa strane vašeg prodavača.