FILM "NO TIME TO DIE" I LAND ROVER

LAND ROVER IMA GLAVNU ULOGU U FILMU „ZA SMRT NEMA VREMENA“.

saznati više
SVR - ZADIVLJUJUĆE SPORTSKE PERFORMANSE

RANGE ROVER SPORT SVR PODIŽE LUKSUZ I PERFORMANSE DO NOVIH VISINA, S UPRAVLJANJEM I SNAGOM NA CESTI I IZVAN NJE KOJI ODUZIMAJU DAH.

ISTRAŽITE SVR

Range Rover Sport SVR razvija sirovu, unutarnju snagu iz njegovog 575 KS V8 motora. Performanse u svim uvjetima su zadivljujuće.

MICHAEL VAN DER SANDE

MANAGING DIRECTOR - SPECIAL OPERATIONS

ŠASIJA
Lagani kotači omogućavaju povećane performanse, dok ponovno podešeni ovjes, amortizeri i upravljanje omogućavaju preciznu kontrolu i zadivljujuće vozno iskustvo.
AKTIVNI ISPUŠNI SUSTAV
Aktivni ispušni sustav opremljen je dvo-stupanjskim Active Exhaust sustavom s elektronski upravljanim ventilima koji pružaju osebujan grlati zvuk. On je još više naglašen s eksluzivnim SVR integriranim četverostrukim ispušnim cijevima kao standardnom opremom.
VANJSKI DIZAJN
SVR vanjština naglašena je jedinstvenim dizajnom poklopca motora od ugljičnih kompozita koji se može specificirati u boji karoserije vozila ili s napadnom, izloženom Gloss Black Carbon Fibre bojom. Mišićav stav SVRa dodatno je nadopunjen rešetkastom maskom sa SVR oznakom i novim bočnim otvorima za ventilaciju u Narvik Black obradi. Izgled je kompletiran s Pixel LED prednjim svjetlima i osebujnim naglašenim dnevnim svjetlima.
SVR PERFORMANCE SJEDALA
Omogućavajući superiornu razinu držanja s maksimalnom kontrolom, nova lagana SVR Performance sjedala s Windsor kožom standardno su grijana i nude hlađenje kao opciju. S utisnutim SVR logom na naslonu za glavu, ova tanka sjedala dostupna su u četirima kombinacijama boja i Cut Diamond perforiranim uzorkom.
SVR VOZILA

SVO vozila nisu samo izrađena prema narudžbi pomoću Land Rover Original Parts nego su i pokrivena s punom garancijom proizvođača, garantirajući kvalitetu u godinama koje dolaze.

RANGE ROVER SPORT SVR

Konstruiran korištenjem potpuno aluminijske tehnologije samonoseće karoserije, Range Rover Sport SVR izgrađen je na jakoj, robusnoj strukturi, dok lagana arhitektura vozila vodi do boljih performansi. Pouzdano i mirno, vozilo jednostavno traži da bude voženo.

ISTRAŽITE OVO VOZILO

NAŠA DNK

<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> – LUKSUZ BEZ PREMCA
Luksuzni dizajn modela SVAutobiography, premium završna obrada i neusporediva udobnost kreiraju osebujno vozačko iskustvo.
ISTRAŽITE <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> VOZILA
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Luksuz, performanse i sposobnost podignuti do novih razina kako bi kreirali jedinstvena Land Rover vozila.
ISTRAŽITE SVO VOZILA
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Land Rover
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
KONTAKTIRAJTE NAS
Saznajte o Special Vehicle Operations u vašoj zemlji
PRONAĐITE PRODAVAČA
Potražite Land Rover prodavača u vašoj blizini.