RANGE ROVER SENTINEL

SIGURNOST ISPOD POVRŠINE

POGLEDAJTE FILM
L6ERQib4Sb0

Range Rover Sentinel posjeduje sav stil, rafiniranost i off-raod sposobnosti koje biste očekivali od jednog Range Rovera. Ispod površine, tamo je druga strana priče.

Ovo je Range Rover koji je komforan s ekstremima. To je blindirano vozilo stručno konstruirano od našeg Special Vehicle Operations tima kako bi pružio sigurnost i zaštitu od napada.

<h2>SIGURNOST ISPOD POVRŠINE</h2>
BLINDIRANO STAKLO
Kada pretnje dolaze odsvakuda, isplati se biti zaštićen. Zato je blindirano staklo, European Standard VPAM BRV 2009 VR8 i PAS 300, korišteno diljem Range Rovera Sentinel kako bi pomoglo zaštititi putnike i vozača.
ZAŠTITNA ĆELIJA
Dizajnirana da ispuni stroge standarde cijelog vozila VPAM BRV 2009 VR8, PAS 300 i ERV 2010, potpuno certificirana zaštitna ćelija pomaže u očuvanju sigurnosti putnika, čak i u neprijateljskim situacijama.
KROVNA I PODNA ZAŠTITA OD EKSPLOZIJE
Sastavni dio zaštitne ćelije Range Rovera Sentinel su njegova krovna i podna zaštita od eksplozije. Sposobna izdržati eksploziju sukladno ERV 2010 i PAS 300 standardima, ona pruža dodatnu razinu zaštite od napada pod više kutova.
RUN-FLAT SUSTAV
Izbjegavajući ekstremne pretnje na visokim brzinama nije izazov zahvaljujući specijalno proizvedenom kotaču koji sadrži run-flat sustav. Sustav je bio testiran za udaljenosti do 50 km pri brzini od 80 km/h.
CERTIFICIRANA BALISTIČKA ZAŠTITA
Range Rover Sentinel je dizajniran da se suoči s modernim, nekonvencionalnim oblicima napada. Ovo sada uključuje zaštitu od improviziranih ekskplozivnih naprava, s Range Rover Sentinelom testiranim prema standardu STANAG 4569 protiv snažne mine postavljene sa strane vozila i iza prednjeg kotača.
SUSTAV ZA HITNO NAPUŠTANJE VOZILA
U hitnim slučajevima, putnici mogu brzo i sigurno izaći iz Range Rovera Sentinel preko blindirane ploče za bježanje. Smještena u stražnjem prtljažniku, omogućava bježanje čak i ako su vrata neupotrebljiva.
PRAVI RANGE ROVER

Unatoč razinama zaštite pružene od oklopa vozila i sustava zaštite putnika, Range Rover Sentinel zadržava luksuz i osigurava performanse na i izvan ceste koje se očekuju od Range Rovera.

SPOSOBNOST BEZ PREMCA

U nepredvidljivim situacijama, sposobnost trčati je isto važna kao i sposobnost boriti se. Zato je Range Rover Sentinel opremljen Supercharged V8 Petrol motorom, koji daje snagu da bi pobjegao napadačima.

Naravno, kako je pravi Range Rover, prelazak preko duboke vode * , strmih nizbrdica i zahtjevnih terena jedva registriranih kao prepreka, otvaraju puno mogućnosti za bježanje **.

Također važna činjenica je da su karoserija, ovjes i kočioni sustav poboljšani kako bi zaprimili dodatne sigurnosne značajke. Vozilo je dobilo European Whole Vehicle Type Approval (EWVTA) homologaciju proizvođača i bilo je testirano protiv PAS301 za civilna blindirana vozila.

POGLEDAJTE FILM
SVETO MJESTO

Unutra, Range Rover Sentinel pruža istu razinu rafiniranosti kao kod ekskluzivnog Range Rovera Autobiography. Ovo uključuje fine kože, bogate drvene umetke i čvrste aluminijske držače, čineći jednu od najluksuznijih unutrašnjosti bilo kog Range Rovera.

Zbilja, na svakodnevnom putovanju Range Rover Sentinel izgledati će kao i svako drugo elegantno i sofisticirano luksuzno vozilo od kojeg je nastao.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Range Rover Sentinel nije jedino vozilo podignuto do najviših razina od našeg beskompromisnog Special Vehicle Operations tima.

ISTRAŽITE SV
KONTAKTIRAJTE NAŠ BLINDIRANI PRODAJNI TIM

Ako imate bilo kakva pitanja u svezi naših blindiranih vozila, molimo kontaktirajte člana našeg posvećenog tima.

Telefon: +44 (0) 1920 885126

Email: armoured@jaguarlandrover.com

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Land Rover
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
KONTAKTIRAJTE NAS
Saznajte o Special Vehicle Operations u vašoj zemlji
PRONAĐITE PRODAVAČA
Potražite Land Rover prodavača u vašoj blizini.

*Maksimalna dubina prolaska kroz vodu je 850 mm.
*
* Range Rover Sentinel nije preporučen za vožnju u mekanom pjesku. Da bi se realizirale njegove kompletne off-road sposobnosti, preporučamo da korisnici imaju školovanje za vozača preko Land Rover Driving Experience mreže. Molimo kontaktirajte Land Rover Armoured Prodajni tim za više informacija.