RANGE ROVER SPORT PHEV

SPORTSKI IZGLED I SNAGA SADA SU UJEDINJENI S VEĆOM UČINKOVITOŠĆU

POGLEDAJTE FILM

CO2 EMISIJA G/KM
Od niskih 64

POTROŠJA GORIVA L/100KM (Kombinirana)
od 2.8

SPECIFIKACIJE UKRATKO
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
UBRZANJE

6.8

secOd 0-100km/h za samo 6.8 sekundi. U sporedbi s konvencionalnim benzinskim motorom, PHEV P400e vam daje dodatno povećanje performansi kada ih najviše trebate.
POVEĆANA SNAGA

404KSPHEV P400e omogućava superiorne performanse s kombiniranom snagom motora i elektromotora razvijajući 404 KS.
SAMO EV AUTONOMIJA

51

kmPHEV P400e je potpuno sposoban izvršiti većinu kratkih putovanja u potpunom Electric Vehicle (EV) načinu, s autonomijom do to 51 km.
POTROŠNJA GORIVA

64

g/km CO2Podatci pokazuju realnu potrošnju od samo 3.6 litara na 100km i 64g/km CO2 čime je ovo vozilo jedno od naših najučinkovitijih do sada.
PHEV ZNAČAJKE
PUNJENJE
Potrebno je kratkih 7.4 h za napuniti vozilo, ovisno o vašoj lokalnoj mreži pomoću kućnog kabla. Korištenjem Timed Charging opcije tijekom PHEV punjenja, možete iskoristiti niže tarife cijene struje ili jednostavno odabrati vrijeme dana koje vam odgovara.**
INTELIGENTAN PLUG-IN HYBRID ZASLON
Integrirana s Touch Pro Duo i Interactive Driver Display sustavima, ova značajka vam kaže koliko učinkovito vozite i daje vam realne podatke o radu električnog motora zajedno s konvencionalnim motorom s unutrašnjim izgaranjem.
PREKONDICIONIRANJE UNUTRAŠNJOSTI
Možete unaprijed ugrijati ili ohladiti unutrašnjost bez paljenja motora prije nego uđete u vozilo, i još uvijek zadržati punu autonomiju, čineći život malo udobnijim.
PAMETNO PLANIRANJE RUTE
Radeći u suradnji s InControl sustavom, vlasnici PHEVa moći će vidjeti označene punionice duž određene rute. Sustav također pojašnjava najučinkovitije rute, uzimajući u obzir uspone i konfiguraciju terena. Sve ovo prikazano je na gornjem zaslonu na dodir.
PLUG-IN HYBRID POTROŠNJA GORIVA
Kada je u EV načinu, motor ima nula emisija na ispuhu za putovanja do 51 km. Na dužim putovanjima, oba motora rade zajedno kako bi proizveli zaista impresivne vrijednosti niže od 64g/100km CO2 emisija. Ovo osigurava veću uštedu goriva i smanjeni utjecaj na okoliš.
RAFINIRANA, TIHA VOŽNJA
Naš najtiši Range Rover Sport do sada, PHEV, omogućava virtualno tihu vožnju u električnom (EV) načinu. Osigurava neprimjetnu tranziciju između benzinskog i električnog motora, omogućavajući optimalnu rafiniranost i osjećaj mirnoće u unutrašnjom prostoru.
PERFORMANSE
TRENUTNI OKRETNI MOMENT

Električni motor PHEVa daje trenutni moment kako bi se dobila odlična reakcija motora. Kombinacija 300 KS Si4 Ingenium Petrol motora s električnim motorom od 85 kW razvija 404 KS i ubrzava od 0-100 km/h za samo 6.7 sekundi i do maksimalne brzine od 220 km/h – bolje performanse nego V6 Supercharged.

DIZAJN
INTEGRIRANI DIZAJN

Svaki aspekt PHEV dizajna bio je pozorno obrađen, kao što je integracija utičnice za punjenje u prednjoj maski, omogućavajući lako spajanje i pristup za kabel bez kompromitiranja legendarnog dizajna Range Rovera.

ISTAŽITE OVO VOZILO
SPOSOBNOST
SPOSOBNOST U NJEGOVOJ DNK

Off-road sposobnosti nisu ugrožene i u nekim okolnostima su čak poboljšane. PHEV ima jednaku dubinu prolaska kroz vodu* od 850 mm kao i Range Rover Sport opremljen s konvencionalnim motorom i dodatni okretni moment kojeg pruža električni motor pri niskim brzinama što je prednost u raznim off-road situacijama.

SE
Opremljen s prednjim svjetlima za maglu i poboljšanom unutrašnjošću s električnim prednjim sjedalima podesivim u 14 smjerova.
Istražite ovaj model
HSE
Matrix-LED prednja svjetla naglašavaju vanjštinu vozila dok je unutrašnjost opremljena sjedalima obloženim perforiranom Windsor kožom.
Istražite ovaj model
HSE SA DYNAMIC PACK
Shadow Atlas vanjski detalji naglašavaju dinamičan dizajn, dok je unutrašnjost opremljena sjedalima obloženim perforiranom Windsor kožom.
Istražite ovaj model
AUTOBIOGRAPHY WITH DYNAMIC PACK
S Narvik Black vanjskim detaljima, Black kontrastnim krovom i Autobiography Semi-Aniline kožnim sjedalima, ovo vozilo opravdava svoje ime.
Istražite ovaj model

*Prelazak preko vode je moguć samo s uključenim motorom
*
* Vrijeme punjenja ovisit će o tržištu, mreži i načinu punjenja. Stražnji prtljažni prostor je kod PHEV modela smanjen, molimo kontaktirajte vašeg lokalnog trgovca za više detalja.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Dizajnirajte vaše savršeno vozilo
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte što Land Rover ima za ponuditi
PRONAĐITE TRGOVCA
Pronađite Land Rover trgovca u vašoj blizini
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika