Pack opcije

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  PANORAMSKI KROV

  Ispunjavajući unutrašnjost Range Rovera Sport svjetlošću, opcijski nepomični ili klizni panoramski krov naglašava osjećaj prostora i povezanosti s vanjskim svijetom. Dostupan je u paleti boja koja bi odgovarala vanjskoj boji ili u kontrastnoj Narvik Black boji.

  Kreirajte vlastiti automobil

  Unutrašnje opcije

  • UNUTRAŠNJA ZAVRŠNA OBRADA
   UNUTRAŠNJA ZAVRŠNA OBRADA

   Izaberite iz palete unutrašnjih obrada uključujući drvo, aluminij i karbonskih opcija. Detalji mogu biti jedinstveni za određene modele.

  • UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA
   UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA

   Kako bi osigurali da ovo vozilo izgleda jednako dobro kao što se vozi, paleta kombinacija boja je na raspolaganju, uključujući suvremene nove izbore, Ebony Vintage Tan i Ebony Eclipse.

  • SJEDALA
   SJEDALA

   Podesiva u 22 smjera, sjedala u vašem vozilu dostupna su u paleti materijala, uključujući Semi-Aniline kožu i u suvremenim novim kombinacijama boja. Opcijske tehnologije za masažu, grijanje i hlađenje pružaju povećanu udobnost.

  LAND ROVER GEAR - DODATNA OPREMA

  • CLICK AND GO SYSTEM
   CLICK AND GO SYSTEM

   Ova višenamjenska dodatna oprema na pozadini sjedala, može se fiksirati između držaća naslona za glavu i pomoću dodataka može držati tablete, torbe i jakne.

  • SKLOPIVE BOČNE STEPENICE
   SKLOPIVE BOČNE STEPENICE

   Neprimjetno povučene ispod pragova dok ne zatrebaju, ove pametne, praktične stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.

  • KROVNA DODATNA OPREMA
   KROVNA DODATNA OPREMA

   Uživajte u fleksibilnom prtljažnom kapacitetu i pogodnostima s paletom krovne dodatne opreme, uključujući krovni nosač za bicikle, nosač za sportove na vodi i sportsku krovnu kutiju.

  • DODATNA OPREMA ZA PRTLJAŽNIK
   DODATNA OPREMA ZA PRTLJAŽNIK

   Optimizirajte vaš prtljažnik s dodatnom opremom koja uključuje pregradu prtljažnika, razdjelnik prtljažnika koji razdvaja prostor u dva dijela i gumenu zaštitu podnice prtljažnog prostora.