RANGE ROVER PHEV

BESKOMPROMISNA RAFINIRANOST. ZADIVLJUJUĆA SPOSOBNOST

POGLEDAJTE FILM

CO2 EMISIJA G/KM
Od niskih 64

POTROŠJA GORIVA L/100KM (Kombinirana)
od 2.8

SPECIFIKACIJE UKRATKO
UBRZANJE

6.8

secOd 0-100km/h za samo 6.8 sekundi. U sporedbi s konvencionalnim benzinskim motorom, PHEV P400e vam daje dodatno povećanje performansi kada ih najviše trebate.
POVEĆANA SNAGA

404KSPHEV P400e omogućava superiorne performanse s kombiniranom snagom motora i elektromotora razvijajući 404 KS.
SAMO EV AUTONOMIJA

51

kmPHEV P400e je potpuno sposoban izvršiti većinu kratkih putovanja u potpunom Electric Vehicle (EV) načinu, s autonomijom do to 51 km.
POTROŠNJA GORIVA

64

g/km CO2Podatci pokazuju realnu potrošnju od samo 3.6 litara na 100km i 64g/km CO2 čime je ovo vozilo jedno od naših najučinkovitijih do sada.
PHEV ZNAČAJKE
PUNJENJE
Potrebno je kratkih 7.4 h za napuniti vozilo, ovisno o vašoj lokalnoj mreži pomoću kućnog kabla. Korištenjem Timed Charging opcije tijekom PHEV punjenja, možete iskoristiti niže tarife cijene struje ili jednostavno odabrati vrijeme dana koje vam odgovara.**
INTELIGENTAN PLUG-IN HYBRID ZASLON
Integrirana s Touch Pro Duo i Interactive Driver Display sustavima, ova značajka vam kaže koliko učinkovito vozite i daje vam realne podatke o radu električnog motora zajedno s konvencionalnim motorom s unutrašnjim izgaranjem.
PREKONDICIONIRANJE UNUTRAŠNJOSTI
Možete unaprijed ugrijati ili ohladiti unutrašnjost bez paljenja motora prije nego uđete u vozilo, i još uvijek zadržati punu autonomiju, čineći život malo udobnijim.
PAMETNO PLANIRANJE RUTE
Radeći u suradnji s InControl sustavom, vlasnici PHEVa moći će vidjeti označene punionice duž određene rute. Sustav također pojašnjava najučinkovitije rute, uzimajući u obzir uspone i konfiguraciju terena. Sve ovo prikazano je na gornjem zaslonu na dodir.
PLUG-IN HYBRID POTROŠNJA GORIVA
Kada je u EV načinu, motor ima nula emisija na ispuhu za putovanja do 51 km. Na dužim putovanjima, oba motora rade zajedno kako bi proizveli zaista impresivne vrijednosti niže od 64 g/100 km CO2 emisija. Ovo osigurava veću uštedu goriva i smanjeni utjecaj na okoliš.
RAFINIRANA, TIHA VOŽNJA
Naš najtiši Range Rover Sport do sada, PHEV, omogućava virtualno tihu vožnju u električnom (EV) načinu. Osigurava neprimjetnu tranziciju između benzinskog i električnog motora, omogućavajući optimalnu rafiniranost i osjećaj mirnoće u unutrašnjom prostoru.
DIZAJN
INTEGRIRANI DIZAJN

Svaki aspekt PHEV dizajna bio je pozorno obrađen, kao što je integracija utičnice za punjenje u prednjoj maski, omogućavajući lako spajanje i pristup za kabel bez kompromitiranja legendarnog dizajna Range Rovera.

UDOBNOST I POGODNOSTI
UDOBNOST BEZ KOMPROMISA

PHEV vozila imaju istu razinu rafiniranosti kao svaki drugi Range Rover. Materijali su premium kvalitete. Obrada, za primjer. I tehnologije kao Touch Pro Duo i Interactive Driver Display bez premca.

SPOSBNOST
BESPRIJEKORNA SPOSOBNOST

Range Rover je oduvijek bio sinonim za najmirniju, sposobnu vožnju i s PHEV modelom tu nema kompromisa. EV način omogućava izvanrednu kontrolu pri niskim brzinama i zadržava Range Rovera kao najboljeg u klasi u prelasku preko vode* do 900 mm.

ODABERITE VAŠ MODEL
STANDARDNI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK
DUGI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK
VOGUE
Značajke kao Atlas detalji prednje maske i prednjeg branika naglašavaju, dok unutrašnjost prikazuje rafiniranost kao perforirana Windsor kožna sjedala.
Istražite ovaj model
AUTOBIOGRAPHY
Izvanredno luksuzni SUV opremljen Atlas obradom otvora za ventilaciju na prednjem braniku, grafikom na bočnim otvorima za ventilaciju i bočnim detaljima, s unutrašnjošću opremljenom stražnjim Executive Class sjedalima.
Istražite ovaj model
VOGUE
Značajke kao Atlas detalji prednje maske i prednjeg branika naglašavaju, dok unutrašnjost prikazuje rafiniranost kao perforirana Windsor kožna sjedala.
Istražite ovaj model
AUTOBIOGRAPHY
Izvanredno luksuzni SUV opremljen Atlas obradom otvora za ventilaciju na prednjem braniku, grafikom na bočnim otvorima za ventilaciju i bočnim detaljima, s unutrašnjošću opremljenom stražnjim Executive Class sjedalima.
Istražite ovaj model
SVAutobiography*
Vrhunac rafiniranosti SVAutobiography Long Wheelbase pruža luksuznu završnu obradu unutrašnjih značajki i Executive Class Comfort-Plus stražnja sjedala.

*Prelazak preko vode je moguć samo s uključenim motorom
*
* Vrijeme punjenja ovisit će o tržištu, mreži i načinu punjenja. Stražnji prtljažni prostor je kod PHEV modela smanjen, molimo kontaktirajte vašeg lokalnog trgovca za više detalja.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Dizajnirajte vaše savršeno vozilo
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte što Land Rover ima za ponuditi
PRONAĐITE TRGOVCA
Pronađite Land Rover trgovca u vašoj blizini
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika