Pack opcije

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  Vanjske opcije

  PANORAMSKI KROV

  Ispunjavajući unutrašnjost Range Rovera svjetlošću, opcijski nepomični ili klizni panoramski krov naglašava osjećaj prostora i povezanosti s vanjskim svijetom. Dostupan je u paleti boja koja bi odgovarala vanjskoj boji ili u kontrastnoj Narvik Black boji ili Indus Silver.

  Kreirajte vlastiti automobil

  Unutrašnje opcije

  • OBRADE
   OBRADE

   Izaberite jednu od sedam novih obloga, uključujući Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut i Black Burr Ash.

  • SJEDALA
   SJEDALA

   Dizajnirana i izrađena s idejom o najvišoj udobnosti, sjedala Range Rovera dostupna su u paleti nekoliko finih koža ili tkainina. Poboljšana funkcionalnost sjedala uključuje opcijski gorni naslon za ramena i ‘Hot-Stone’ masažnu funkciju.

  • UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA
   UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA

   Unutrašnjost Range Rovera opremljena je sukladno najmodernijim standardima. Toplina drvenih umetaka, divne metalne obrade i mekane kože skupa čine osjećaj doma. Široka lepeza boja i premium materijali sjedala dostupna su kako bi zadovoljila sve ukuse.

  • INTERIOR PACKS
   INTERIOR PACKS

   Široka paleta dodatne opreme vam je na raspolaganju kako bi personalizirali vaš Range Rover. Od Entertainment Pack paketa do Connect Pro Pack koji nudi 4G Wi-Fi i Smartphone Pack koji omogućava sinhronizaciju za najraširenije pametne telefone, na raspolaganju vam je paket koji zadovoljava vaše potrebe.

  LAND ROVER GEAR - DODATNA OPREMA

  • CLICK AND GO SYSTEM
   CLICK AND GO SYSTEM

   Ova višenamjenska dodatna oprema na pozadini sjedala, može se fiksirati između držaća naslona za glavu i pomoću dodataka može držati tablete, torbe i jakne.

  • SKLOPIVE BOČNE STEPENICE
   SKLOPIVE BOČNE STEPENICE

   Neprimjetno povučene ispod pragova dok ne zatrebaju, ove pametne, praktične stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.

  • KROVNA DODATNA OPREMA
   KROVNA DODATNA OPREMA

   Uživajte u fleksibilnom prtljažnom kapacitetu i pogodnostima s paletom krovne dodatne opreme, uključujući krovni nosač za bicikle, nosač za sportove na vodi i sportsku krovnu kutiju.

  • DODATNA OPREMA ZA PRTLJAŽNIK
   DODATNA OPREMA ZA PRTLJAŽNIK

   Optimizirajte vaš prtljažnik s dodatnom opremom koja uključuje pregradu prtljažnika, razdjelnik prtljažnika koji razdvaja prostor u dva dijela i gumenu zaštitu podnice prtljažnog prostora.