Dizajn

  Svestranost

  Tehnologija

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Mi kontinuirano nadograđujemo naše motore kako bismo primijenili najnovije tehnologije kao što je inteligentni Stop/Start sustav koji smanjuje potrošnju goriva za 5% do 7% u usporedbi s prethodnom generacijom motora. Također su korištene opcije lagane transmisije kako bismo poboljšali učinkovitost i dodatno smanjili CO2 emisiju.

  • PERFORMANSE NA CESTI
   PERFORMANSE NA CESTI

   Sustav Adaptive Cruise Control održava konstantnu brzinu prilikom dugih putovanja održavajući sigurnu udaljenost od vozila ispred vas. Sustav Adaptive Dynamics omogućava optimalni balans vožnje i kontrole, a Torque Vectoring pruža uglađeno, kontrolirano vijuganje. Zajedno oni doprinose povezanoj i sigurnoj vožnji.

  • TERENSKE SPOSOBNOSTI
   TERENSKE SPOSOBNOSTI

   Sposobnost je utkana u DNA svakog Land Rovera omogućavajući vam da s lakoćom svladate i najzahtjevnije terene i uvjete. Od Terrain Response do Hill Descent Control sustava, naša paleta vlastitih tehnologija pruža vam osjećaj sigurnosti vožnje na terenu ili na cesti.

  • POMOĆ VOZAČU
   POMOĆ VOZAČU

   Naši sustavi za pomoć vozaču omogućavaju vam da se koncentrirate na cestu pred vama nadgledajući i pomažući vam u posebno zahtjevnim situacijama tijekom vožnje. Primjerice, sustav nadzora mrtvog kuta upozorava vas na nadolazeća vozila s bilo koje strane, sustav prepoznavanja prometnih znakova obaviještava vas pokazujući posebne prometne znakove na instrument-ploči, što omogućava da brže reagirate na neka ograničenja, dok paleta tehnologija za parkiranje smanjuje stres prilikom parkiranja.

  • UDOBNOST I UGOĐAJ
   UDOBNOST I UGOĐAJ

   Naša vozila opremljena su paletom najnovijih vrhunskih sustava grijanja i hlađenja kako biste vi i vaši putnici uživali u apsolutnoj udobnosti. Neovisno o vremenskim uvjetima, na vaše odredište stići ćete opušteni i osvježeni.

  • INFORMATIČKI SUSTAV
   INFORMATIČKI SUSTAV

   Vaš pametni telefon i vozilo mogu vam pružiti mnogo informacija i zabave. Na 10" zaslonu na dodir vašeg navigacijskog sustava prikazan je put pred vama dok suvozač može gledati DVD ili TV u Dual View odabiru načina rada zaslona. InControl Apps aplikacija na vašem pametnom telefonu sigurno vas povezuje s vašim 10" zaslonom na dodir. Istrovremeno Meridian™ Sound System ispunjava unutrašnjost vašom glazbom.

  Udobnost i povjerenje

  Sposobnosti

  Testiran do krajnosti

  • OVJES
   OVJES

   Ne vjerujemo da ćete vaš Range Rover Evoque koristiti u uvjetima zahtjevnijim od onih u kojima smo ga mi testirali. Kako bismo jamčili neprikosnovenu širinu dinamičkih sposobnosti, bilo da je na cesti ili terenu, Range Rover Evoque bio je podvrgnut teškom desetogodišnjem testiranju obavljenom u djeliću vremena koristeći naše vrhunske probne stolove.

  • BRZINA VJETRA
   BRZINA VJETRA

   U našoj klimatskoj komori možemo simulirati neke od najzahtjevnijih vjetrova koje bi Range Rover Evoque mogao susresti: ne samo brze vjetrove s brzinom od 240 km/h, nego i visoke temperature okoline i slaba strujanja zraka. Samo testiranjem svih sustava do njihovih krajnjih granica možemo razviti istinsku pouzdanost.

  • VRUĆA I HLADNA KLIMA
   VRUĆA I HLADNA KLIMA

   U realnom okruženju i našim klimatskim komorama, mi "smrzavamo" vozila do -40°C i "pečemo" ih do 50°C. Nakon toga svi ključni sustavi ispitani su prema našim strogim standardima. Tako udobnost i duševni mir nisu daleko ni u najudaljenijim krajevima.

  • OFF-ROAD
   OFF-ROAD

   Od zaleđenih testnih staza Arjeploga u Švedskoj do neopraštajućeg pustinjskog pijeska u Dubaiju, ustrajni smo u nastojanju da naše legendarne terenske performanse možete osjetiti u svakom vozilu. Prototipi su razvijeni vozeći na najzahtjevnijim terenskim putevima duljine od oko 8,500 km.

  Performanse

  Održivost